Raju Ban Gaya Gentleman

Raporteaza film nefunctional!

Partea I

Partea II

Linia Povestea se inspiră dintr-un loc în Soare. Mathur Raj (Shahrukh Khan) este un tanar absolvent de inginerie de la Darjeeling, care vine la Bombay, cu doar o singură ambiţie – de a deveni un inginer de mare. În Bombay, el ajunge într-o mică localitate din clasa de mijloc în căutarea de o rudă îndepărtată, numai pentru a descoperi el a părăsit de ani înainte. El îşi petrece noaptea într-un templu, unde intalneste un filozofic streetside interpret Jai (Nana Patekar), care devine un prieten apropiat şi îi dă un loc unde să stea.
Cu nici o conexiune şi nici o experienţă, el consideră că este greu pentru a obţine un loc de muncă în oraş până când o fată frumoasă Renu (Juhi Chawla), îl găseşte un loc de muncă ca un stagiar cu compania de construcţii în cazul în care ea funcţionează ca un secretar de Chabbria (Navin Nischol ). Ele se încadrează în cele din urmă, în iubire unul cu celalalt.
Ca el devine de succes primeste atentia de Chhabria fiica lui Sapna (Amrita Singh). Ei petrec mai mult timp şi mai mult împreună şi el în curând devine prins în stilul de viaţă bogată şi plină de farmec. Sapna a căzut în dragoste cu Raju, dar atunci când ea descoperă că el iubeşte Renu ea este dezamăgit.
În timp inamicii Raju sunt conspira împotriva lui şi au restrânge un pod care a fost sub supravegherea lui Raju. El devine vina şi, în curând îşi dă seama că lumea stralucitoare a bogat nu este ceea ce vrea. În final, Raju decide să plece. Cei mai mulţi oameni s-au cerut Jai Raju atunci când va veni înapoi. Jai le-a spus atunci când se întoarce capul şi se uită în jurul valorii de la Renu el va avea de ales, dar să vină înapoi. Doar o secundă în urmă Jai a spus “Palat” (rândul său, sensul), apoi Raju se întoarce şi se uită la Renu. El şi Renu se în cele din urmă a reunit din nou.