Rain Man

Raporteaza film nefunctional!

Charlie Babbitt (Tom Cruise), un dealer auto din Los Angeles, în jur de douazeci de ani, se află în mijlocul importul de patru Lamborghini gri de piață. Afacere este amenințată de EPA și în cazul în care Charlie nu poate satisface cerințele sale, voi pierde o importantă sumă de bani. După câteva subterfugiu rapid cu un angajat, Charlie pleacă pentru o excursie de week-end la Palm Springs cu prietena sa, Susanna (Valeria Golino).
Călătoria lui Charlie este anulat de către News său înstrăinat că tatăl, Sanford Babbitt, a murit. Charlie calatoreste la Cincinnati, Ohio, pentru a soluționa Estate, în cazul în care o sumă trustee’ve învață moștenește 3 milioane dolari pe un nenumit numele de beneficiar, în timp ce tot ce este de a primi este un clasic Roadmaster Buick convertibile și premiul de mai multe tufe de trandafiri. În cele din urmă am învață banii sunt direcționate către un spital de boli mintale, care este de origine al fratelui său autist, Raymond (Dustin Hoffman), de a cărei existență nu a avut cunoștință anterior Charlie. Acest lucru duce Charlie a pune întrebarea care intervine film: “De ce nu-mi spune cineva am avut un frate?”
Deși Raymond are autism, I are amintesc, de asemenea superbă, deși cu puțină obicei Înțelegerea a subiectului, dar are competențe în matematică extreme (în acele scene am amintește Doar răspunsurile, și cu nici o înțelegere de valută.) El este declarat a fi un savant de către unii medici. El este speriat de schimbare și aderă la rutine stricte (de exemplu, repetarea continuă a lui “Cine e pe primul?” Schiță). Excepția cazului în care El este în primejdie, am prezinta expresia emoțională puțin și evită contactul vizual. Amortita de învățare, care am un frate și Determinată pentru a obține ceea ce el crede ca este partea lui echitabilă a averii Babbitt, ia Charlie Raymond asupra a ceea ce devine o excursie prin tara masina (din cauza fricii lui Raymond de zbor), înapoi la Los Angeles pentru a satisface cu avocatii sai. Charlie intenționează să înceapă o luptă custodie, în scopul de a obține medicului lui Raymond, dr. Gerald R. Bruner (Jerry Molen), pentru a soluționa în afara instanței pentru o jumătate de bunuri Sanford Babbitt, astfel instituția mental care poate menține custodia lui Raymond. Susanna, dezgustat de Charlie egocentrismul și încercările lui de la folosirea pe fratele său ca un pion pentru a câștiga bani, lasă Charlie în Cincinnati și dispare.
Pe parcursul călătoriei, Charlie invata despre autism lui Raymond, am initial consideră Ceea ce nu este autentic – ca rezultat frustrarea lui frecvent cu antichități fratelui său. De asemenea, am acerca învață cum fratele său a ajuns să fie separat de familia sa, ca urmare a unui accident Când El a fost lăsat singur cu Charlie Când Charlie a fost un copil. De asemenea, Raymond cântă “I Saw Her permanent Momentan nu” de The Beatles cum am făcut-o când Charlie era tânără, fapt care ia determinat să realizeze că Charlie Raymond este cifra de protecție din copilarie, cine-am amintit ca fals un prieten imaginar numit “Rain Man”, care a fost o pronunție greșită a “Raymond”. Uneori, Charlie se dovedește a fi superficial și de exploatare, atunci cand afla ca ca Raymond are o memorie excelentă și ia-l la Las Vegas pentru a castiga bani la blackjack de numărare carduri. Cu toate acestea, spre sfârșitul călătoriei lor, Charlie se trezeste din ce în ce protector de Raymond, și crește de a iubi cu adevarat el.
Charlie în cele din urmă se întâlnește cu avocatul său pentru a încerca să obțineți partea sa de moștenire, dar atunci nu mai am decide că îi pasă de bani și într-adevăr vrea doar de a avea custodia fratelui său. Cu toate acestea, la o întâlnire cu un psihiatru numit de instanță și Bruner dr., care este de asemenea un prieten de-al tatălui lui Charlie, și este lăsat în responsabil de acest bani, Raymond nu este în măsură de a alege exact ceea ce am vrea. În cele din urmă, la presele psihiatru Raymond pentru a face decizia, supărător el și duce Charlie să solicite medicului înapoi. Raymond este permis să se întoarcă acasă la Cincinnati. Charlie, care a câștigat un nou frate și domolise redus considerabil, promite ca o placi Raymond Amtrak tren au Că va vizita in doua saptamani.