Race 2

Raporteaza film nefunctional!

Pentru a lua revanșa de la moartea iubitei sale sotii Sonia Singh (Bipasha Basu), Ranveer Singh (Saif Ali Khan) contra Vikram Thapar (Rajesh Khattar), atât de rău că el este dezbrăcat de cinci cazinouri pe care le deține în Istanbul. Următoarea țintă Ranveer este Armaan Malik (John Abraham), care a fost, de asemenea, responsabil pentru moartea lui Sonia. Ranveer întreabă Robert D’costa alias RD (Anil Kapoor) și a lui dim la minte asistent Cherry (Ameesha Patel), să-l introducă la Armaan, promițându-i un comision din profiturile el și Armaan-ar face într-o schemă fail-safe are în minte.
Ranveer farmece Armaan, precum și jumătate-sora lui Alina (Deepika Padukone), care este un partener de 50%, cu Armaan în toate profiturile sale. Curând, el stabilește contactul cu prietena Armaan Malik, Omisha (Jacqueline Fernandez), cu convingerea că ea este sora lui Sonia. El spune Omisha a planului său de a distruge Armaan, ca și cum el a terminat Vikram Thapar, deoarece ambele au avut un rol esențial în uciderea prietenei lui și sora ei, Sonia. Pe partea ei, Tanya (de exemplu, Omisha) promite, de asemenea, sprijinul ei la Ranveer. Se pare că Armaan și Omisha au păcălit Ranveer să creadă că ea era sora lui Sonia, astfel încât acestea ar putea ști ce a fost în mintea lui.
Conștient de acest lucru, Ranveer intenționează să fure Giulgiul din Torino de la Muzeul din Italia și vinde-l la Armaan la un preț redus. Armaan este de acord să plătească prețul voinic, cu intenția de stabilire mâinile pe giulgiu și manipularea probleme într-un mod care ar obține, de asemenea, banii înapoi. În același timp, Armaan devine anunțat că Alina și Ranveer sunt intr-o masina care este înarmat cu un exploziv care ar putea exploda în cazul în care vehiculul a încetinit. Ranveer elimină bomba din mașină și aruncă-l. Explodează mai târziu la mijlocul aer. Armaan loveste un acord cu Nașul Anza (Aditya Pancholi), un Don lumea interlopă, pentru bani pentru a plăti Ranveer. Ranveer este luminat de Alina, care îl arată pe casete dezvăluind că Armaan au pus bomba în mașina ei, și cel mai bun prieten al lui Robert l-au trădat. Alina este de acord să-l ajute să se răzbune. Cu ajutorul lui Robert, Ranveer fură cu succes pe Giulgiu, dar ascunde-l la vestiarul din Istanbul Aeroportului. Între timp, luptele Armaan cu luptător de top Anza si-l infrangeri pentru a face rost de bani pentru cumpararea Giulgiu. Armaan cumpără Giulgiul (fals) cu Ranveer. Ranveer este ulterior dublu traversat de toată lumea, inclusiv Alina și este lăsat să moară de la otrava. Armaan colectează real Giulgiul din Locker a Aeroportului cu Omisha și îndeplinește Alina la avionul său privat. Pe plan, Armaan trădează Alina și încearcă să o omoare. Înainte de a putea apăsa pe trăgaci, Ranveer apare și smulge arma, lăsând Armaan și Omisha în neîncredere. Ranveer arată că nu Alina trădat deloc. Adăugat la acest lucru, trădarea lui Robert și mort de actor a fost o parte a planului. Când a fost întrebat, Armaan arată că el a ucis Sonia ca ea la trădat în trecut. Dupa o lupta finală cu Ranveer, Armaan și Omisha salva de avion cu Giulgiul si bani, lăsând Ranveer și Alina să moară în planul viteză (ca Armaan ucide pilot). Cu toate acestea ele cauțiune înainte de accidente de avion. Armaan vinde giulgiul a Anza, care se dovedește a fi un fals, după toate. Anza îi oferă posibilitatea de a alege – fie să lase tot ce are și de mers pe jos, sau să renunțe la viața lui. Armaan pleacă, cu Omisha lăsând Armaan pentru Anza. El se gândește la “Cursa”, tocmai a pierdut, dar se amintește că începe cursa de unde se termină.
Ranveer aduce un omagiu la Sonia la mormântul ei, cu Alina. Mai târziu, el plateste Robert 10% din bani pentru a ajuta-l realizeze planurile sale. Când a fost întrebat despre Giulgiu fals, Ranveer arată că Giulgiul nu a fost furat, la toate și că Alina schimb sacii cu obligațiuni cu cele false atunci când Ranvir și Armaan au fost luptă în avion.