Rab Ne Bana Di Jodi

Raporteaza film nefunctional!

Partea I

Partea II

Timid, introvertit, şi generosul Surinder “Suri” Sahni (Shahrukh Khan) este un angajat de birou pentru Power Punjab. El se întâlneşte fiica fostului său profesor (MK Raina), frumos şi plin de viaţă Taani Gupta (Anushka Sharma), în perioada pregătirii pentru jocuri de nunta. Un scurt timp mai târziu, ajunge ştiri că jocurile şocante şi logodnicul său anturajul de nuntă au fost ucişi într-un accident rutier. Tatal Taani a suferit atac de cord şi la ştiri. Taani temându-se că va fi singur in lume, profesorul a SIS patul de moarte, a cererilor de a se căsători jocuri Suri. Suri şi linişte admite că îi plac jocurile de oricum; Taani este de acord cu lacrimi în ochi jocuri de dragul tatălui.
Dupa o nunta improvizata, Suri ia acasă Taani Lui străbun în Amritsar. În timp ce natura Lui Suri duce pentru a trata jocuri cu grijă de exceptie, lasand jocurile au tot dormitorul lui rol, şi răbdare, el este prea speriat de a profesa iubirea Lui pentru jocuri. Care, pe langa, Taani îi spune că în timp ce ea va încerca să fie o soţie bună şi, astfel, joacă rolul de respect în viaţa Lui, ea nu poate să-l iubească din cauza de a avea nici o dragoste plecat în jocurile online. Suri, mai puţin deranjat şi recunoscător pentru actele ce mai mare de afecţiune wifely ea nu arată, purcede de a se deda doreşte jocuri. Acestea includ excursii regulate seară la cinema pentru a vedea filmele cântec şi dans, care recursul care fanteziile Taani lui despre dragoste şi pasiunea ei pentru dans. Ea a mai repede pentru a cere permisiunea lui Suri, pe care o acordă, este, de asemenea, o clasa de dans costisitoare, cu o companie de Bombay, Dancing Jodi, de la jocuri pentru a vă relaxa vietii mondene de la domiciliu.
În timpul acestor seri petrecute la filme, Suri realizeaza imagini puternice, masculine care Taani admiră şi apoi cere lui de mult timp Chum Balwinder “Bobby”, Khosla (Vinay Pathak), şi par-salon de proprietar, pentru îngrijire şi consiliere cu o victorie jocuri iubesc. Bobby îi dă un makeover complet – ras mustaţa (un gag accidentală), modding frizura lui, amenajarea-l într-un funky, Vest-stil de îmbrăcăminte Inclusiv stil aviator, cu lentile supradimensionate nuanţe pastelate. Suri este astfel transformat în “Raj Kapoor”, un nume pe care împrumută de la erou de film care sarpele Admirat Taani. El se alătură clasei de dans: sa fie in apropiere de jocuri. De Şanse – sau, cum spune el, alegerea divin – el devine partener Taani în competiţie. În ciuda Raj iniţiale ale over-the-top incercarea de a rivaliza “cool”, imagini din filme, el şi Taani devenit prieteni în timp ce lucrează împreună la rutine de dans lor. Suri a încurajat simte cand Taani nu se lega o Rakhi (sfânt filet), el “a lui Raj” încheietura mâinii În timpul festivalului de Raksha Bandhan (pentru aceasta, cu întreruperea Asta ar ea doar a crezut el ca un frate). Astfel, după un timp, Raj declară dragostea Lui pentru jocuri.
Taani este şocat, pentru a spune cel mai puţin, şi în şi intră în perioada de conflict intern. Suri, de asemenea, se confruntă cu o dilemă: mizerie şi Taani jocuri de sotia lui, în contrast cu plăcere fabricate alter ego-ul Raj. Astfel, el a Încercările de a câştiga dragostea Taani si Suri, un act care numai în continuare îndepărtează jocuri. În cele din urmă ea fuge pentru a găsi lui Raj spune-i dificilă ea este în, în speranţa că va ajuta la jocuri. El se oferă să fugi cu ea, care ea este de acord că, cu lacrimi în ochi. Ei au stabilit data de fugă secretă lor la noaptea următoare, în noaptea de concurenţă. Mai târziu în acea noapte, spune Suri Bobby Asta va termina el Charade în felul său propriu, de exemplu, sacrifica pofte Său, pentru jocuri de dragoste, jocuri lăsaţi proprietatea sa şi să îl transfere pe Sine Delhi.
În ziua de concurs, consideră Taani Suri la Templul de aur pentru a câştiga binecuvântarea lui Dumnezeu pentru că performanţa Jocuri de noapte şi, pe plan intern, de asemenea, jocuri de viaţă cu (din) Raj. În timp ce există, are Taani şi realizarea pe care ea crede în Dumnezeu, a arătat că jocurile semn şi jocuri care căsătoria este inspirat divin Suri. Pentru prima dată, ea reflectă pe soţul ei şi devine conştient de puterea şi integritatea de caracter a lui Suri, ceva ce ea poate să crească de a iubi. Taani spune Raj astfel că ea nu-l poate alege pe piese nou descoperite o viata-partener. Ea-l lasă în ceea ce pare a fi o stare de şoc, cu lacrimi în ochi. Cand vine timpul pentru performanţa lor Taani este uimit să vadă Raj Suri în loc de a se alătura jocuri de pe scena. În timp ce dansul Taani pune doi si cu doi împreună şi printr-o serie de flashback-uri trezeşte la faptul că Suri cu Raj. În culise se confruntă şi ea Suri Când el mărturiseşte dragostea sa pentru jocuri, recunoaste ea cu lacrimi în ochi ea se întoarce că sentimentele sale. Cei doi, după ce a câştigat competiţia, şi capul off pe luna de miere în Japonia.