Ra One

Raporteaza film nefunctional!

Jenny Nayar (Shahana Goswami), un angajat al companiei cu sediul la Londra, Barron Industries, introduce o nouă tehnologie de la o conferinţă. Tehnologia permite obiectelor din lumea digitală pentru a intra în lumea reală prin transmisiile wireless. Shekhar Subramanium (Shahrukh Khan), un designer de joc, care, de asemenea, lucreaza pentru companie şi a emis un val de eşecuri comerciale, se acordă o şansă finală să elaboreze un joc video care va reuşi, de fapt. În scopul de a impresiona Prateek fiul său sceptic (Armaan Verma), şi la cererea soţiei sale Sonia (Kareena Kapoor), Subramanium foloseşte ideea că fiul său antagonist ar trebui să fie mai puternic decât protagonistul.
Shekhar de lucru coleg Akashi (Tom Wu) prevede mişcările de joc de caractere, în timp ce Jenny proiectează programul de joc. Ea foloseşte faţa Shekhar ca un model pentru care a protagonistul jocului (G.One), în timp ce antagonist (Ra.One) este fără chip. Fiecare jucător are un HART, un dispozitiv special care dă de caractere puterile lor. Jocul, intitulat “Ra.One”, are trei nivele. Oricare dintre jucători poate fi ucis doar în al treilea nivel, cu un pistol special care are doar un singur glonte, cu condiţia ca jucătorul are HART sa ataşat. Atunci când testele sunt efectuate, Akashi observă particularităţi în joc, dar le ignoră. Atunci când jocul este lansat oficial, aceasta primeşte cu aplauze de la public; Prateek este atat de indragostiti de joc pe care el insistă pe joc imediat. El înregistrează în sub numele de “Lucifer”, şi încasările la al doilea nivel, dar este întrerupt de către Akashi. Ra.One, incapabil să se încheie rândul său, cu Lucifer şi supărat că un jucător a procedat până acum, devine stabilit că Lucifer va muri.
Ra.One foloseste tehnologia introdusă la începutul filmului pentru a intra în lumea reală, un proces care determină mainframe funcţionarea defectuoasă. Akashi informează Shekhar a problemei, acesta din urmă înţelege parţial situaţia. Temandu-se de viaţa fiului său, el se grabeste acasă. Între timp, ucide Ra.One Akashi şi îşi asumă forma sa, el, apoi se duce pentru a găsi Lucifer, şi îndeplineşte în procesul de Shekhar. Într-o încercare de a salva fiul său, Shekhar susţine că el este Lucifer. Cu toate acestea, Ra.One scanează I.D. lui Shekhar şi-l ucide pentru că a minţit. După înmormântarea lui Shekhar, Sonia spune Prateek că familia va reveni în India. Mai târziu, Prateek notificarile modele digitale de la stânga pe scena de moartea tatălui său, şi îşi dă seama că Ra.One a venit la viaţă. El şi Jenny încercare de a aduce la viata G.One într-un mod similar cu Ra.One. Ra.One urmăriri de familie pe drumul lor spre aeroport, dar G.One intră în lumea reală prin intermediul computerului lui Jenny şi provoacă o explozie de gaze, care distruge temporar Ra.One. G.One ia Ra.One lui H.A.R.T. şi însoţeşte familia la Mumbai, după ce Sonia îşi dă seama că ea nu-l poate părăsi. G.One promite sa Sonia, care va proteja Prateek de rău. Ulterior, revine Ra.One la viaţă, ia forma unui model de panou (Arjun Rampal), şi merge după G.One şi Prateek.
La petrecere Prateek de nastere, Ra.One hypnotises Sonia, presupune o formă şi Prateek răpeşte. Ra.One apoi instruieşte G.One să-i dea lui HART spate, şi trimite reală Sonia într-un tren de cale ferată suburbane Mumbai. Trenul prăbuşit în Chatrapati Shivaji Terminus si distruge-l, dar salvează G.One Sonia chiar înainte de accident. El se întoarce pentru a salva Prateek, şi, prin urmare, reia jocul în lumea virtuală, cu Prateek el controlul. După o serie de lupte, atât personajele ajung al treilea nivel. Cu stânga putere mică, G.One şi truc Ra.One Prateek în G.One fotografiere fără HART lui ataşat. Din moment ce doar un singur glonte a fost disponibil, Ra.One este lăsat neajutorat, furios, el creează zece copii de el însuşi. Prateek, în imposibilitatea de a diferenţia Ra.One reală, cere G.One pentru a cita Shekhar: “बुराई संग जो मेल रचाया, फिर कभी न छूटे उसका साया” (“Dacă se alăture forţele răului, umbrele sale trebuie să respecte întotdeauna” ). Pereche dau seama că doar unul din cele zece Ra.Ones are o umbra: cel original. G.One impusca si distruge-l, absoarbe rămâne Ra.One ‘S şi în cele din urmă dispare. Câteva luni mai târziu, Prateek şi Sonia întoarcerea la Londra, în cazul în care în cele din urmă reuşeşte să fostul restabili G.One la lumea reală.