Pulp Fiction

Raporteaza film nefunctional!

Prolog
“Dovleac” (Tim Roth) si “Honey Bunny” (Amanda Plummer) sunt micul dejun într-un restaurant. Ei decid să-l jefuiască, după realizarea ei ar putea face bani de pe clienţi, precum şi de afaceri, aşa cum au făcut în timpul jaf lor anterioare. Momente după ce a iniţia hold-up, scena se rupe şi titlul rola de credite.
Preludiu la “Vincent Vega şi soţia lui Marsellus Wallace”
Ca Jules Winnfield (Samuel L. Jackson), unităţile de Vincent Vega (John Travolta), vorbeşte despre experienţele sale în Europa, de unde tocmai a revenit: barele de dispersie din Amsterdam, McDonald francez si “Royale cu Brânză”. Cele pereche de-atât dress poartă costume de sunt pe drumul lor de a prelua o servietă de la Brett (Frank Whaley), care a pacatuit impotriva sefului lor, gangsteri Marsellus Wallace. Jules spune Vincent, care a avut pe cineva Marsellus aruncat de pe un balcon al patrulea etaj pentru a da sotia lui un masaj la picioare. Vincent spune că Marsellus l-a cerut să escorteze în timp ce soţia lui Marsellus este în afara oraşului. Ei au concluzionat bătaie de joc şi de “a intra în caracter”, care în curând implică execuţia Brett în mod dramatic, după Jules recită o nefast “biblic” declaraţie.
Vincent Vega şi soţia lui Marsellus Wallace
“Scena de dans celebru”: [11], Vincent Vega (John Travolta) si Mia Wallace (Uma Thurman), face poftă de mâncare de la Jack Rabbit Slim.
Într-un cocktail lounge aproape gol, de imbatranire prizefighter Butch Coolidge (Bruce Willis), acceptă o sumă mare de bani de la mafiot Marsellus Wallace (Ving Rhames), fiind de acord să ia o scufundare in meciul lui viitoare. Vincent şi Jules-acum îmbrăcaţi în tricouri şi pantaloni scurţi, sosesc pentru a furniza servieta, şi Butch şi Vincent cruce scurt căi. A doua zi, Vincent scade de către casa de Lance (Eric Stoltz), şi soţia lui Jody (Rosanna Arquette) să cumpere de înaltă calitate de heroină. El a trage în sus înainte de a conduce să se întâlnească doamna Mia Wallace (Uma Thurman), şi ia-o afară. Ei merge la Jack Rabbit Slim, un restaurant 1950 cu tema personal de lookalikes de icoane Deceniului pop. Mia povesteşte experienţa ei acţionează într-un pilot de televiziune nu a reuşit, “Fox Forţa Five”.
După participarea la un concurs de poftă de mâncare, se întorc la casa Wallace cu trofeul. În timp ce Vincent este în baie, Mia găseşte stash sale de heroină, în buzunarul hainei. Confundandu-l pentru cocaină, ea şi-l snorts supradoze. Vincent ei se grabeste la casa lui Lance pentru ajutor. Împreună, ei administrează o lovitură de adrenalina la inima lui Mia, revitalizarea ei. Înainte de modalităţi de despărţire, Mia şi Vincent sunt de acord să nu spun Marsellus a incidentului.
Preludiu la “ceas de aur”
Timp de televiziune pentru tineri Butch (Chandler Lindauer) este întreruptă de sosirea de veteran din Vietnam Captain Koons (Christopher Walken). Koons explică faptul că el a adus un ceas de aur, a trecut în jos, prin generaţii de oameni Coolidge, deoarece tatăl Război Mondial Butch a murit de dizenterie în timp ce într-un lagăr prizonier de razboi, si la cererea lui Koons moarte ascuns ceasul in rect lui de doi ani, în vederea pentru a le livra la Butch. A inele de clopot, uimitoare Butch adult din acest reverie. El este în sale de box-culori este timpul pentru lupta el a fost plătit pentru a arunca.
Gold Watch
Butch fuge arena, dupa ce a castigat meciul. Efectuarea de evadare sa de taxi, el învaţă de la moarte-obsedat de conducător auto, Esmarelda Villalobos (Angela Jones), care a ucis luptător opuse. Butch are dublu-incrucisate Marsellus, pariuri, rasplata lui pe sine la cote foarte favorabile. În dimineaţa următoare, la motel unde el şi prietena lui, Fabienne (Maria de Medeiros), se mint scăzut, Butch descoperă că ea a uitat să împacheteze ceas de neînlocuit. El se întoarce la apartamentul lui pentru ao recupera, deşi oamenii Marsellus sunt aproape sigur, cauta-l. Butch găseşte ceas rapid, dar crezand ca este singur, pauze pentru o gustare. Numai atunci el nu observa un pistol mitralieră pe masa din bucatarie. Audierea culoare toaletă, Butch e gata arma in timp pentru a ucide un speriat Vincent Vega ieşirea baie.
Butch conduce departe, dar în timp ce aşteaptă la un semafor, Marsellus plimba prin recunoaşte şi el. Butch berbeci Marsellus cu masina, apoi un alt automobil se ciocneşte cu ale lui. Dupa o urmarire picior pe cei doi bărbaţi teren într-un amanet. Shopowner, Maynard (Duane Whitaker), le surprinde cu arma în mână şi leagă-le intr-o zona semi-subsol. Maynard este alăturat de Zed (Peter Greene), care le iau Marsellus în altă cameră să-l violeze, lăsând o cifră tăcut mascat menţionată ca “gimp” pentru a viziona un Butch legat-up. Butch se dezlantuie şi bate în gimp. El este pe cale să fugă atunci când el decide pentru a salva Marsellus. Ca Zed este sodomizing Marsellus pe un cal cu mânere, ucide Butch Maynard, cu o katana. Marsellus preia pusca Maynard şi lăstarii Zed în vintre. Informează Marsellus Butch că acestea sunt chiar şi cu privire la fix lupta partida, atât timp cât el nu spune nimeni despre viol şi părăseşte pentru totdeauna Los Angeles. Butch este de acord şi se întoarce pentru a ridica pe Fabienne elicopter lui Zed.
Bonnie Situaţia
Povestea revine la Vincent şi la Jules lui Brett. După ce-l executa, un alt om (Alexis Arquette) exploziile din baie şi lăstarii pline de la ei, lipsă de fiecare dată în faţa unui Jules uimit şi retur de foc Vincent. Jules decide acest lucru este un miracol si un semn de la Dumnezeu pentru el sa se retraga ca un ucigas. Ei conduce off cu unul dintre asociaţii lui Brett, Marvin (Phil LaMarr), informator lor. Solicită Vincent Marvin pentru opinia sa despre “miracol”, şi îl împuşcă accidental în faţă.
Forţată pentru a elimina maşina lor insangerati din drum, Jules solicită casa prietenului lui Jimmie (Quentin Tarantino). Soţia lui Jimmie, Bonnie, se datorează înapoi la locul de muncă în curând şi el este foarte anxios, care nu a întâlni scena. La cererea lui Jules, Marsellus organizează pentru ajutorul de Winston Wolf (Harvey Keitel). “Wolf” preia situaţiei, comanda Jules si Vincent pentru a curăţa maşina, ascunde corpul în portbagaj, dispune de propriile lor haine sângeroase, şi schimbarea în tricouri şi pantaloni scurţi oferite de Jimmie. Ei conduce maşina la o groapa de gunoi, de unde, Wolf şi fiica proprietarului, Raquel (Julia Sweeney), cap de pe la micul dejun şi Jules si Vincent decide să facă acelaşi lucru.
Epilog
Ca Jules si Vincent micul dejun într-un magazin de cafea discuţia revine la decizia lui Jules de a se pensioneze. Într-un scurt Cutaway, vom vedea “dovleac” şi “Honey Bunny”, la scurt timp înainte de a iniţia hold-up de scena primul film. În timp ce Vincent este în baie, cala-up începe. “Pumpkin” cere tuturor obiectelor de valoare patronii “, inclusiv cazul lui Jules misterios. Jules surprize “dovleac” (pe care el numeşte “Ringo”), el deţine arma în mână. “Iepuraş”, isteric, trenuri arma ei pe Jules. Vincent iese de la toaleta, cu arma sa antrenat pe ei, crearea unui impas, mexican. Relua lui pseudo-biblice pasaj, Jules îşi exprimă ambivalenţa lui despre viaţa lui de crimă. Ca act de primul său de răscumpărare, el permite celor doi tâlhari să ia bani care le-au furat si se lasa, chibzuind modul în care acestea au fost cruţaţi şi lăsând servieta care urmează să fie returnate la Marsellus, finisaje de locuri de muncă finală Hitman pentru şeful său.