Public Enemies

Raporteaza film nefunctional!

După uciderea Boy Floyd Destul de (Channing Tatum), Biroul Federal de Investigaţii agent de Melvin Purvis H. (Christian Bale), este promovat de J. Edgar Hoover (Billy Crudup), pentru a conduce vânătoare pentru John Dillinger (Johnny Depp), declarând prima naţională “Războiul împotriva criminalităţii”. Purvis parts Hoover credinţa lui în utilizarea unor metode ştiinţifice de crima luptă, de la amprentele digitale de catalogare, la liniile de interceptarea convorbirilor telefonice.
Între o serie de jafuri bancare, Dillinger întâlneşte Billie Frechette (Marion Cotillard), la un restaurant şi woos ei prin cumpararea ei o haină de blană. Frechette cade pentru Dillinger, chiar după ce dezvăluie identitatea lui, şi cei doi devin inseparabili.
Purvis conduce o ambuscadă a eşuat la un hotel în cazul în care el crede Dillinger este sejurului, un agent este ucis de către Face Nelson Copii (Stephen Graham), care scapă cu Tommy Carroll (Spencer Garrett). Solicită Purvis că Hoover aduce în oameni ai legii profesionişti care ştiu cum să prindă criminalii de moarte sau vii, inclusiv Texas “cowboy” Charles Winstead (Stephen Lang).
Poliţia Dillinger găsi şi aresta pe el şi gaşca lui, în Tucson, Arizona, după ce un incendiu izbucneşte la Congress Hotel. Purvis ajunge ca procesul de seară şi de discuţiile cu Dillinger, care este extrădat la închisoare Lake County în Crown Point, Indiana, unde este blocat de către Sheriff Holley Lillian (Lili Taylor), în aşteptare. Dillinger şi alţi deţinuţi folosi un pistol fals pentru a scăpa de închisoare. Dillinger nu este în măsură de a vedea Frechette, care este sub supravegherea strânsă. Dillinger află că Frank Nitti lui (Bill Camp), Chicago, asociati tinuta nu sunt dispuşi să-l ajute, deoarece crimele lui Dillinger sunt motivarea guvernului federal de a urmări în justiţie a criminalităţii interstatal, care periclitează racheta Nitti de pariuri.
Carroll goads Dillinger într-un jaf bancar, în Sioux Falls cu Face Nelson Baby. În ciuda gândire Nelson nu a disciplina pentru stilul său de jaf, Dillinger participă. Aşa cum se temeau, Nelson trage pe cei din bancă, în timpul de evacuare a acestora, atât Dillinger si Carroll sunt împuşcaţi, acesta din urmă fatal, şi ei trebuie să-l lase în urmă. Retragerea grupului Lodge Micul Boemia în apele Manitowish, Wisconsin, şi realizarea de lansare a acestora este semnificativ mai mic decât Nelson, a spus că ar fi. Dillinger spera el poate elibera de restul bandei sale din închisoare, inclusiv Pierpont şi Makley, dar “Red”, Hamilton (Jason Clarke), el convinge acest lucru este puţin probabil.
Purvis şi oamenii lui Carroll reţinerea şi îl torturează pentru a afla locaţia gasca lui. Purvis organizează o ambuscadă de la mic Boemia. Dillinger si Hamilton scape separat de Nelson si restul bandei. Winstead de agenţi şi Hurt (Don Frye) să continue Dillinger si Hamilton prin pădure, angajându-le într-un schimb de focuri, în care Hamilton este rănit mortal. Încercând să scape de-a lungul drumului, Nelson, Shouse şi Van Meter deturneze o masina Biroului, uciderea lui Purvis partener Carter Baum (Rory Cochrane), în proces. După o urmărire masina, Purvis şi oamenii lui Nelson ucide şi restul bandei. Hamilton moare în acea noapte şi îngroapă trupul lui Dillinger.
Întâlneşte Dillinger Frechette, spunându-i că intenţionează să angajeze un jaf mai multe, care va plăti suficient pentru ca acestea să scape împreună. Cand Dillinger ei scade de la o taverna el crede ca este sigur, ea este capturat de aplicare a legii. Frechette este bătut în timpul unui interogatoriu nesupravegheat pentru a afla unde a lui Dillinger, pe care ea nu se dezvăluie, Purvis şi ajunge în cele din urmă Winstead şi să intervină în numele ei. Dillinger se întâlneşte cu Alvin Karpis (Giovanni Ribisi), care încearcă să recruteze Dillinger într-un jaf de tren cu Gang Barker. Dillinger este de acord să participe, cu intenţia de a fugi din ţară a doua zi. El primeşte o notă de la Billie, prin avocatul său, Louis Piquett (Petru Gerety), spunându-i să nu încerce să-i iasă din închisoare, ci să aştepte până când ea este eliberată pentru a începe o nouă viaţă împreună.
Prin Zarkovich, Purvis apeleaza la ajutorul de doamnă şi Dillinger cunoştinţă Anna Sage (Branka Katic), ameninţând-o cu deportarea în cazul în care ea nu cooperează şi foloseşte-o ca spion lui. Ea este de acord să înfiinţeze Dillinger, care ea crede ca va veni să se ascundă cu ei. Dillinger si Sage vedea Manhattan Melodrama la Teatrul Biograph. Dupa film, Purvis semnaleaza alte medicamente văzând-i lase. Dillinger vede poliţia, dar este impuscat de mai multe ori înainte de a putea trage cu arma. Winstead, care a împuşcat Dillinger prin cap, ascultă la ultimele cuvinte ale lui Dillinger. Purvis pleacă să informeze Hoover, de moartea lui Dillinger.
Spune Winstead Frechette, încă închişi, că el crede cuvintele mor lui Dillinger a fost, “Spune-Billie pentru mine,” Bye Bye Blackbird. “Textul de închidere arată că Melvin Purvis a iesi din Biroul Federal de Investigaţii în 1935 şi a murit de mâna lui, în 1960, şi că, Billie a trăit restul vieţii ei, în Wisconsin, după eliberarea ei în 1936.