Pocahontas

Raporteaza film nefunctional!

În 1607, o navă de colonisti britanici ai Companiei Virginia stabileşte naviga la “Lumea Noua”. La bordul navei sunt capitanul John Smith şi lider al călătoriei guvernatorul Ratcliffe, care crede că americanii locale Native se ascund o vasta colectie de aur şi încearcă să-l câştige pentru propriul său. Nava este prins într-o furtună, şi Smith salvează un om tânăr, fără experienţă pe nume Thomas de la înec, Smith admite mai târziu lipsa lui de interes pentru “New World”. În trib local, în Lumea Nouă, Pocahontas, fiica şefului Powhatan, teme de a fi casatorit, eventual, la Kocoum, un războinic curajos pe care ea vede ca fiind prea “serios”, atunci când intră în conflict cu personalitatea ei spiritual. Powhatan şef dă Pocahontas colierul mamei ei ca un cadou. Pocahontas, impreuna cu prietenii ei, mâncăcios enot Meeko şi colibri zbura, Willow vizita bunica, un copac spiritual de salcie, care vorbesc o alertează prezenţa de englezi.
Guvernatorul Ratcliffe are o cetate construită într-un luminiş împădurite, numind-o James Town, rapid şi are membri ai echipajului încep săpat de aur. Smith se îndepărtează de a explora pustie, şi în cele din urmă se confruntă cu Pocahontas. Ei rapid obligaţiuni, fascinat de lumea celuilalt. Final două până se încadrează în dragoste, revocare ordinele şefului Powhatan de a păstra departe de englezi după războinici şi alte Kocoum le angajeze într-o luptă. Între timp, Meeko întâlneşte Percy, câine răsfăţat Ratcliffe lui, şi devine otrava a existenţei sale. Introduce Pocahontas Willow Smith la bunica şi evită doi membri ai echipajului alte însă, Pocahontas “prieten Nakoma descoperă relaţia ei cu Smith şi Kocoum avertizeaza. Thomas urmează, de asemenea, Smith, şi atât el, cât şi Kocoum martor sărutul doi. Într-o furie gelos, atacuri Kocoum şi încearcă să omoare, dar Smith este şi el ucis de Thomas. Un şef Powhatan înfuriat declară război pe marinari, şi Smith este de a fi executat la răsărit.
Thomas avertizează membri ai echipajului de captare lui Smith, şi Ratcliffe mitinguri de oameni pentru a lupta ca o scuză pentru a elimina tribul şi pentru a găsi lor non-existent de aur. Pocahontas merge la Willow bunica, dar mainile Meeko ei o busola pe care o indică în direcţia de Smith, duce la destinul ei. Ea se opreşte executarea cu succes a lui Smith, dar Ratcliffe încearcă să tragă Powhatan şef în mânie cu Smith ia glonţ. Guvernatorul este capturat şi arestat de către membri ai echipajului. În final, Smith este obligat să se întoarcă acasă pentru a beneficia de un tratament, cu Pocahontas şi binecuvântarea Powhatan şef de a reveni în viitor.