Ping Pong Playa

Raporteaza film nefunctional!

Povestea se concentrează pe Christoper “C-Dub” Wang (pronuntat Wong), un dur, vorbind chinez-american de viaţă adolescent la casa părinţilor săi, fără responsabilităţi, rulează un mort-end de locuri de muncă după altul. El a alege continuu lupte cu caucazieni pentru ceea ce el consideră remarci jignitoare despre poporul chinez, şi să-bogat-rapide sisteme de terenuri cu banii lui JP prieten. Fratele lui Michael este un doctor de succes şi de ping-pong campion, şi părinţii lui de lucru într-un magazin de ping-pong şi să înveţe lecţii de ping pong de la centrul comunităţii locale chineze. C-Dub, cu toate acestea, respinge tradiţia familiei sale ca fiind “cool” şi se străduieşte să joace în NBA.
Michael devine distras în timp ce mama sa iau de la ping-pong de clasă, văzând C-Dub joc pe un minibike cu JP, şi din spate, se încheie un camion în parcare. În timp ce nici nu sunt rănit mortal, ambele entorsa incheieturile lor, forţându-i să părăsească temporar ocupaţiile lor pentru a recupera. C-Dub este aruncat în a deveni un profesor suplinitor pentru mama lui împotriva voinţei sale, a găsi o clasa plina de copii disfuncţionale: William, un băiat obezi cu obiceiurile alimentare compulsive, Prabaka, un băiat talentat, dar social ciudat indian al cărui tată operează o fabrică de textile , şi Felix, o cunoştinţă mai devreme de la teren de baschet, printre altele. Initial, el le respinge, ignorând atribuţiile sale şi urmărirea loc nou interes în Felix, sora lui mai mare frumoasa, Jennifer, care îl respinge pentru personalitatea lui snarky, concurând cu un profesor rival de ping-pong – un englez pe nume Gerald Harcourt – pentru atentia ei. Când Felix îi oferă mită pentru a juca ping-pong cu ei, C-Dub se profite de ele ca o oportunitate de bani de luare a, mai mult de dezgustul de părinţii copiilor.
Cuvântul de acest ajunge la părinţii lui C-Dub, care devin furios cu el. Mama lui il convinge în cele din urmă să se întoarcă banii la copii, şi, în curând după ce începe să adevărat legatura cu ei. Când Harcourt începe să treacă în jurul valorii de pliante pentru a ademeni copiii departe de clasa lui, C-Dub începe să ia de ping-pong cu mult mai în serios, în cele din urmă intră în turneu Cock Naţional de Aur, în locul fratelui său de a concura cu el. Cu toate acestea, el începe să intre în conflict cu tatăl său, care este dezgustat de atitudinea lui faţă de ping-pong si ia-l ca un ucenic. El explică faptul că britanici cred că ei au inventat de ping-pong ca o variaţie de tenis şi ia în considerare inferior chineză pentru ei şi că victoria C-Dub în turneu, nu ar apăra doar credinţa lor şi să câştige el premiu în bani, dar ar spori reputaţia familiei sale , ceea ce a dus interesul în magazinul lor de clasă şi de ping-pong.
C-Dub este iniţial obraznic atunci când intră în turneu, sponsorizat de compania Killerspin, dar intra in panica atunci cand a pierde primul său meci. Tatăl său îl confruntă, amintindu-i că toată copilăria lui a fost evitarea ceva care riscat eşec, inclusiv ping-pong, şi că aceasta este şansa lui de a se confruntă cu temerile sale şi să le depăşim. Motivat de acest lucru şi de sprijin de la prieteni si familie, inclusiv o JP iniţial batjocoritor, C-Dub persevereaza, luând în jocul lui mult mai în serios, şi ajunge la confruntarea finala cu Harcourt. După o luptă încălzit, C-Dub în cele din urmă predomină, mai mult spre deliciul familiilor chineze.
Câteva luni mai târziu, tatăl viziunea C-Dub lui a venit adevărat: afacere de familie a devenit profitabilă şi doamna Wang a ping-pong de clasă este plin cu elevi noi. Alte personaje din poveste au finaluri fericite, precum: William şi-a pierdut în greutate şi a scăzut obiceiurile sale alimentare, Prabaka a devenit de succes, cu o linie de pantofi a proiectat într-un parteneriat cu JP, făcându-l un om de afaceri de succes, şi C-Dub însuşi devine oaspete de onoare la parada oraş.