Phineas and Ferb the Movie: Across the 2nd Dimension

Raporteaza film nefunctional!

Filmul se deschide cu Phineas (Vincent Martella), Ferb (Thomas Sangster), Candace (Ashley Tisdale), Perry, alias P agent (Dee Bradley Baker), şi Heinz Doofenshmirtz (Dan Povenmire), care au fost capturaţi de către Doofenshmirtz Dimensiunea două şi în lanţuri, fiind condus la o mare, monstru paros, cuşti numit “Goozim”.
Mai devreme în a doua zi, Phineas si Ferb-au trezit. A fost de cinci ani de când le-au adoptat Platypus lor animale de companie, Perry, de la adăpostul de animale OWCA lui. După ce amintea despre modul în care l-au primit (“Totul e mai bine cu Perry”), băieţii decid să joace gigant Platypus de badminton, şi construi o platy-pult cu prietenii lor, Isabella (Alyson Stoner), Buford (Bobby Gaylor), şi Baljeet (Maulik Pancholy), dar ca întotdeauna, Perry se duce lipsă, Phineas a făcut discursul său despre de zi cu zi, Perry este plecat şi chiar la aniversarea lui 5-lea an. Perry aruncă o piatră care cauzează atentia tuturor asupra faptul că, în timp ce Perry lasă să meargă la vizuina lui. Perry a Platypus rapoartele de la vizuina lui şi tendoanele persona lui, agent secret, agent p. El este informat de către maiorul monograma (Jeff “mlăştinos” Marsh), despre misiunea sa, primeşte noi gadget-uri de Carl (Tyler Alexander Mann), si plimbari pe la sale masina racheta. Phineas şi Ferb se lanseze pe platy-pult într-un gigant shuttlecock şi zbura prin aer, dar sfârşesc prin coliziunea cu masina de rachete Perry şi accident pe acoperisul Doofenshmirtz Evil Incorporated (Inc) clădirea, distrugând ultima invenţie a lui Dr. Doofenshmirtz , Alte dimensiunea-inator.
Între timp, auzind că prietenul ei, Jeremy Johnson (Mitchel Musso), este deja în căutarea pentru colegiu perfect pentru el însuşi, Candace, Phineas şi sora mai mare Ferb lui, decide să crească şi să acţioneze mai mult ca un adult, cu ajutorul celui mai bun prieten ei, Stacy Hirano (Kelly Hu). Phineas şi Ferb cerem scuze pentru încălcarea invenţie Doofenshmirtz şi oferă să îl ajute să-l repara. Perry, care a ajuns pe scena, merge înapoi în persoana lui absurdă pentru animale de companie, ca nu cumva proprietarii sale de a afla secretul lui. Băieţii şi oameni de ştiinţă răul deschide cu succes un portal pentru Dimensiunea 2, şi pentru a găsi că este condus de un Doofenshmirtz supleant, care a preluat controlul asupra zonei Tri-stat, spre deosebire de omologul său prim. Doofenshmirtz-l întâlneşte, iar cei doi să participe într-un duet. (“O cel mai bun prieten nou (şi este Me)”).
Phineas, Ferb, şi Perry urmaţi, şi Doof-2 dezvăluie identitatea Perry ca un agent secret de a face Minion său, Platyborg (care a fost Dimensiunea două Perry învins de Doof-2 şi sa transformat într-un cyborg) ataca baieti, la care Perry au avut nici o alegere, ci pentru a le salva. Băieţii şi animalul lor de companie fac o evadare în grabă din clădire, în timp ce îşi exprimă furia lui Phineas ca animalul sa păstrat acest secret de la el tot acest timp. Cei trei încearcă să se întoarcă la dimensiunea lor, prin utilizarea unei versiuni de la distanţă a dimensiunii Alte-inator, dar sunt în imposibilitatea de a face acest lucru. Ei decid să meargă găsi lor de sine a 2 dimensiune pentru ajutor, şi de a afla că vara a fost scos în afara legii în acest domeniu Tri-stat şi că Phineas şi Ferb-2-2 nu l-au experimentat. Phineas şi Ferb regulat cântă un cântec pentru a explica cum este (“Vara (În cazul în care să începem?)”). Perry vede o ştire la televizor spunând că în cazul în care Perry se transformă în, Doof-2, nu ar strica Phineas şi Ferb. În ceea ce Perry se pregăteşte să plece să se confrunte cu duşmanul său supleant, din păcate l-Phineas dezice, spune Perry să plece (“I Walk Away”).
Phineas, Ferb, şi sinele lor a 2 Dimensiuni merge apoi pe stradă pentru a obţine ajutor de la Isabella Dimensiunea 2 (Isabella-2), doar pentru a fi oprit de o patrula Normbot (exprimat de către Ioan Viener), care este luat jos de două Dimensiuni Buford (Buford-2). Ei ajung pe stradă, dar toate se încadrează în sediul central al Rezistenţei. Ele sunt legate de fete Firestorm şi prezentate la Isabella-2, care recunoaşte Buford-2, şi ea le eliberează. Phineas explica dilema lor, şi sunt luate la “Dr. Baljeet”. Dr. Baljeet explică, inter-dimensională de călătorie, şi că ar avea nevoie de o mulţime de energie pentru a ajunge la dimensiunea primul. Candace-2 este dovedit a fi lider de grup şi care deschide un portal pentru prima dimensiune. Auzind că Perry a fost capturat, Phineas şi Ferb decide să amâne călătoria lor de origine şi de a salva-l. Candace şi Stacy vedea portalul, aşa că cred că este “forta misterioasa”, care a fost cauza Phineas şi Ferb invenţiile lui să dispară ori de câte ori mama lor vine acasa. Candace crede că poate vorbi cu ea prin intensificarea deşi, dar portalul închide în spatele ei şi o lasă blocat în Dimensiunea 2.
Banda decide să pătrundă în sediul Doof-2 pentru a salva Perry folosind căruţele subterane miniere, dar găsesc că este o capcană. Perry este capabil de a distrage atenţia şi Doofs Nici unul Motoare de norma cu care prezintă o holograma a Monogram maior în duş. Banda încearcă să scape de poziţia înapoi cu căruţe de mină, dar Candace-2 le abandoneaza, prin separarea carele între rezistenţă şi prima banda-dimensiune, asa ca ea si fratii ei sunt în siguranţă. Acest lucru duce la Phineas, Ferb, Candace, şi de captare a lui Perry şi Phineas şi Ferb-2-2 să fie dezamăgiţi în sora lor pentru abandonarea omologii lor. Phineas şi Ferb refuza de a reconstrui Altele Dimensiuni-inator pentru Doof-2, astfel el poate merge la dimensiunea 1 şi a subjuga lumea, aşa Doof-2 Exemple ca acestea să fie alimentate la Goozim, precum şi Doof-1 pentru enervant de el fiind capabil să-l jinx.
Ca Phineas, Ferb, Candace, agent P, şi Doofenshmirtz sunt pe cale de a fi consumate, Candace-2 arată în sus, a avut o schimbare a inimii, şi distruge Normbots cu portalul de la distanţă prima-Dimensiuni şi aruncă de la distanţă cu Phineas, care deschide un portal şi o scapă, împreună cu prietenii săi în timp ce Candace-2 este capturat. Ei călătoresc prin dimensiuni numeroase (“Realitatea Brand New”), până când mă întorc acasă. Ei au găsit că Doof-2 le-a bătut la aceasta, şi Normbots sale sunt invadeze oraşul. În timp ce Perry a merge la lupta cu agenţii săi colegi, Phineas, Ferb si Candace mers pe jos acasă.
În timp ce uitam la stiri la televizor, guler Perry, care a dat la Phineas şi Ferb înainte de a pleca la luptă, începe să emită. După cum se apropie la un singur domeniu, acesta emite un bip mai rapide. Când văd pictura de mai sus canapea şi scoateţi-l, ei descoperi calea lui Perry la vizuina lui şi să intre. Ei primesc un mesaj de la OWCA prin deschiderea cu o cheie, care se dovedeşte a fi zgarda. Phineas nu are de ales, ci pentru a intra cheia, deschide-l dezvăluie şi o imagine de Perry (când era mic), în mijloc şi poze cu Phineas şi Ferb pe laterale atunci când au fost tineri. Mesajul afirmă că Perry are nevoie de ajutorul lor. Multe dintre invenţii de băieţi din episoadele anterioare sunt recreate, şi copiii de la Danville le folosesc pentru a combate Normbots ataca zona Tri-stat (“Robot Riot”). Phineas şi Perry a ajunge la partea de sus a clădirii Doofenshmirtz Evil Incorporated, în cazul în care Doof-2 şi Platyborg sunt. O lupta rezultă cu Perry luptă Playborg şi combaterea Phineas Doof-2. În cele din urmă, Perry este capabil de a învinge Platyborg şi aruncă o bâtă de baseball de la Phineas la fel ca Doof-2 este pe cale să-l atace cu lansator de baseball lui. Phineas loveşte mingea şi zboară la satelit controlul Normbots, distruge-l şi cauzând Normbots pentru a dezactiva şi cădea la pământ. Ca Candace decide că ea nu vrea să fie un adult mai, ea brusc vine cu o idee pentru a salva zona Tri-stat şi merge pentru a obţine părinţii ei, Lawrence şi Linda, pentru a vedea ce se întâmplă în speranţa că ” forţă misterioasă “va face totul să dispară.
Phineas şi Ferb se alătură Perry pe acoperiş ca Doof-2 se ridica din podea, cu o versiune robot gigant de el însuşi. Ca el este pe cale de a sparge şi-l omoare pe trio-ul, Doofenshmirtz regulat apare şi mâinile Doof-2 un tren de jucărie. Doof-2-a pierdut trenul lui jucărie când era un copil, şi care l-au determinat să devină rău. Reuniţi cu obiectul său, Doof-2 reformelor şi foloseşte o telecomandă pentru a distruge toate Normbots dezactivate. Candace şi mama ei ieşi şi pentru a găsi că totul este din nou la normal şi că, Candace a fost încă o dată nu a reuşit să bustul ei fraţi. Cu toate acestea, ea ia ca pe un lucru bun, şi ţinând cont de faptul că “forţa misterioasă” are mereu ceva de departe înainte de mama ei se vede, Candace crede că ea a salvat lumea prin aducerea mama ei afară şi cauzând Normbots care urmează să fie luat . Crezând că este nebun, mama ei nu-l cumpere şi frunze.
Doof-2 promite pentru a stabili dreptul de lucruri, ofertele revedere de grup, şi revine la dimensiunea de 2, doar pentru a afla că maiorul Monogram-2 şi rezistenţa sunt îl aşteaptă; Doof-2 este imediat arestat pentru crimele sale. În acest timp, Candace-2 a fost rupt din închisoare de către Dimensiunea Jeremy doilea, Phineas şi Ferb-2-2. Phineas şi Ferb-2-2 sa Platyborg înapoi, având în răul care a scos din el, după lupta sa cu Perry, şi rezistenţa la revedere de la omologii lor 1st Dimension. Monogram majore şi Carl spune Phineas şi Ferb Perry, care va trebui să plece pentru totdeauna, acum că ştiu că el este un agent secret. Phineas acum ştie de ce nu le-a spus Perry, secretul lui. Carl îşi aminteşte apoi şi spune că maiorul Monogram Doofenshmirtz a construit o Amnesia-inator pentru a şterge amintirile (în mod ironic, Doof au uitat despre asta). Phineas, Ferb, şi prietenii lor de a lua amintirile lor, şterse şi să uitaţi de toată ziua, în scopul de a păstra Perry, cu Ferb declarând “Avem o mulţime de zile mari, dar avem doar un singur Perry”.
Înainte de a avea amintiri şterse cu cea a lui Doofenshmitz Amnesia-inator (toată lumea a spus că niciodată nu a builted o Amnesia-inator-ar aminti, probabil, construirea de ceva de genul că-ironic). Phineas şi Ferb rămas-bun de la agent P, şi Isabella, după ce confirmă faptul că nu unul singur dintre ei va aminti toată ziua, pupici Phineas. Înainte de a Phineas-ar putea spune altceva decât “WW-aşteaptă!”, Amnesia-inator face activitatea sa. După aceea, agent P intra vizuina lui, şi ia un aparat de fotografiat. El se conectează în ecran şi se uită la fotografii ale lui si aventura proprietarilor săi de economisire a zonelor de Tri-stat de două dimensiuni, zâmbind. (“Takin ‘ocupa de lucruri”).
În credite, Phineas Flynn, Ferb Fletcher, Dr. Heinz Doofenshmirtz (două dimensiune), Platypus Perry, Buford Van Stomm, iar Slash a efectua “kick Este la un alt nivel.”