Perfect Stranger

Raporteaza film nefunctional!

Filmul se deschide cu reporterul Rowena Price (Halle Berry) şi cercetător Miles Haley (Giovanni Ribisi), merge după un senator conservator, care a fost cu întâlniri secrete sexuale cu stagiari săi de sex masculin, în ciuda agendei sale publice anti-gay. Povestea este oprit, cu toate acestea, atunci când sursa de până scoicile şi redactor Rowena, un susţinător al senatorului, pune un stop la poveste. Editor, de asemenea, insistă ea ia o vacanta si nu va avea nici un pentru un răspuns.
În timp ce mersul pe jos acasă, Rowena se întâlneşte prietenul ei din copilărie, Grace Clayton (Nicki Aycox), care caută ajutorul ei în luarea jos Harrison Hill (Bruce Willis), un director de publicitate bogat. Grace oferă Rowena ei de e-mail-uri, ca dovadă de aventura lor extraconjugale, care Hill recent încheiat.
Câteva zile mai târziu Grace este găsit mort, ceea ce duce Rowena să suspecteze Harrison. Cu ajutorul Miles Rowena merge sub acoperire ca o temperatură de la compania sa. Ea flirteaza cu Hill atat online cat si in viata reala (nu realizeaza Hill on-line este de fapt km), dar atunci când el prinde snooping ei, crezand ca ea să fie un spion corporativă, el a incendiilor.
La apartament Miles copii, Rowena descoperă un altar pentru ea şi imagini explicite de kilometri şi Grace. Miles ajunge acasă şi-l confruntă Rowena, care se apără prin furnizarea de dovezi care Hill a avut acces la Belladona de otravire. Ea merge la poliţie, care a aresta Harrison pentru uciderea de Grace.
După condamnarea lui Hill, Miles vizitează Rowena. Apoi, îi spune că el ştie că este adevăratul criminal şi a fost folosind acest anchetei cadru Hill. Rowena intermitent înapoi la o memorie de tatăl ei încerca să molesteze ei şi mama ei, ulterior, l-bludgeoning la moarte cu un şemineu de poker. A ceasuri tineri har de la fereastra ei, deoarece înmormânteze corpul lui. Grace a fost şantajat Rowena cu această cunoaştere. Miles descrie în detaliu modul în care ea a pus la cale crima de a pune capăt şantajului lui Grace şi prins pe Dealul crima. Miles întreabă cum ea intenţionează să-l ţină liniştit, ceea ce implică ea s-ar putea dormi cu el, deoarece el a fost mult timp poftit după ei. Cu toate acestea, Rowena-l înjunghie la moarte şi ransacks bucătărie. Ea solicită, apoi poliţia, afirmând că a fost atacat de către Miles şi că el ar fi fost criminalul reale. Filmul se încheie cu un om în căutarea dintr-o fereastră vecin, probabil au asistat la ceea ce sa întâmplat cu adevărat şi, prin urmare, un ecou că lanţul de şantaj a fost de gând să păstreze în continuare ca înainte.