Parker

Raporteaza film nefunctional!

Parker (Jason Statham) este un hoț profesionist, care nu fura de la saraci sau rănit oameni nevinovați. Mentorului său, Hurley (Nick Nolte), îi cere să facă o treabă de cinci om cu un echipaj el nu știe, care constă din Melander (Michael Chiklis), Carlson (Wendell Pierce), Ross (Clifton Collins Jr.) și Hardwicke ( Michah Hauptman). De locuri de muncă este de succes, dar Parker refuză să meargă mai departe cu un alt plan, care va câștiga le milioane. Ei l-au trage și lasă-l să moară într-un lac. După ce abia a supraviețuit, el este găsit de către o familie care-l ducă la spital, unde a scapa după ce a furat o uniformă de asistentă medicală de sex masculin pentru a evita sa fie reperat de politie. Spune Parker Hurley, care vrea să meargă după Melander pentru dublu-trecere-l, cine mai tarziu descopera este în Palm Beach, Florida, pentru un alt jaf. Echipajul afla că el este în viață, și trimite un hit-om pe nume Kroll (Daniel Bernhardt), să-l răpească pe fiica lui Hurley si prietena lui Parker Claire (Emma Booth). Ea a restrâns scapă și se ascunde într-o tabără de pește. Hurley este îngrijorat și sugerează Parker fugi cu Claire, dar el refuză, integral intenția de răzbunare împotriva Melander.
Parker calatoreste la Palm Beach și reprezintă ca un texan pe nume Daniel Parmett. Leslie Rogers (Jennifer Lopez) este un deprimat, fără succes real-estate agent de living cu mama ei (Patti LuPone), si lupta financiar după un divorț. Ea este încântată atunci când Parker (ca Parmett) pare să devină interesați de proprietăți ei, pentru că ea este disperată pentru un comision. Leslie curând devine suspicios atunci când doar Parker are interes într-o casă pe care un om pe nume Rodrigo este inchirierea. În realitate, este Rodrigo Melander, și are drept de ședere în această casă cu echipaj în așteptarea unei licitații 50 milioane dolari de dolari de la bijuterii pe care au de gând să fure bijuterii. Leslie devine suspicios și în cele din urmă descoperă că Daniel Parmett este o identitate falsă. Ea oferă cunoștințele de zona ca ajuta la Parker, în cazul în care acesta va da un comision. El consideră că după efectuarea o bandă pentru a vă asigura că nu se poartă un fir. Împreună, au de gând să fure bijuteriile din Melander după ce le-a fura de la licitatie. Leslie Parker incredere, dar el se opreste de la a merge mai departe.
Înainte de licitație, echipajul Melander lui se prefac în promotori de a planifica jaf lor. Ei învață curând că Parker este în Palm Beach, și trimite Kroll să-l omoare. După o luptă sângeroasă, Kroll înjunghie Parker prin mână, dar sfârșește prin a cădea de un balcon si pe moarte. În dimineața următoare, detectiv local, Jake Fernandez (Bobby Cannavale) sosește cu intrebari pentru Leslie despre Daniel după ce a aflat că ea a fost în afaceri cu el. Ea este șocat atunci când ea descoperă o sângeroasă ascunde Parker în casa ei, și spune lui Jake că Daniel a fost o pierdere de timp ei. La locul de muncă ei, Leslie este îngrozit, atunci când ea se uită la un film de on-line moartea lui Kroll, care a fost filmat de spectatori locale. Atunci când ea se întoarce la apartamentul ei, Claire este acolo cusut rănile lui Parker. Leslie este rănit, crezand ca a avut o sansa de a fi cu Parker romantic. Claire merge înapoi în ascuns, la Fish Camp.
Echipajul fura bijuteriile cu succes la licitație, și să înoate înapoi la casa, în cazul în care un Parker slab și răniți au ajuns deja. Îngrijorat de faptul că s-ar putea avea de suferit Parker, Leslie face drumul ei spre casa și începe în jurul valorii de snooping grădină. Ea se găsește și luate în interiorul, în cazul în care abuzul echipajului și grătar ei cu întrebări, presupunând că ea este de lucru cu Parker. Constată Melander Parker și o luptă rezultă. Carlson violeaza aproape Leslie, și ea îl împușcă de mai multe ori cu un pistol a observat sub masă. Melander este în cele din urmă ucis după lovituri Parker și împușcă-l. Toți membrii echipajului de la sfârșitul mort. Parker și Leslie aranja pentru bijuteriile pentru a fi ascunse și pentru ea să primească tăiat-o. Ea îi spune că ea niciodată nu a avut o sansa de a fi cu el, și ei parte moduri. Șase luni mai târziu, Parker se duce la Chicago și ucide seful mafiei, care a angajat Melander pentru locuri de muncă bijuterie. Un an mai târziu, Leslie primește o cutie hefty în mail care contine mii de bancnote de dolari.