Pardes

Raporteaza film nefunctional!

Pardes este o poveste se invarte in jurul Ganga Asta (mahimas Chaudhary) şi Arjun (Shah Rukh Khan). Ganga este o fată indian, jocuri adus de familie conservatoare, care trăiesc într-un sat. Kishorilal (Amrish Puri) este un om de afaceri bogat şi de succes, care locuieşte în Los Angeles, dar America este în continuare profund ataşat la HIS patria India şi adoră valorile şi cultura din India. La o vizită în India, el întâlneşte prietenul lui vechi Suraj Dev (Alok Nath), şi stă la casa lui. În timpul şederii sale, el ajunge să cunosc familia lui Suraj Dev şi devine foarte atasat de fiica cea mare a lui Dev Ganga, Cine este simbol al culturii indiene. El speră să găsească o fată indian pentru Fiul occidentalizat, american, Rajiv (Apoorva Agnihotri) şi Ganga simte că este tocmai potrivit. El propune căsătorie între Ganga şi Rajiv; familiei lui Dev acceptă. Kishorilal el ştie va avea un timp greu încercând să convingă Rajiv, care nu a vizitat India, chiar.
Dar Kishorilal are un plan. El trimite pe fiul său adoptiv, Arjun (Shahrukh Khan) (“Micul Maestrul”), pentru a juca Cupidon şi convinge Rajiv pentru a satisface fluviului Gange din India. Arjun ajunge la casa lui Dev şi aranjează pentru a face loc potrivit pentru Rajiv. Apoi, Rajiv ajunge şi nu-i place Iniţial, ideea de căsătorie. Arjun isi petrece multe zile încercarea de a obţine alte Ganga şi Rajiv şi ca fiecare buclă, în proces, şi prieten apropiat devine de Ganga. În cele din urmă, Rajiv şi Ganga de acord cu nunta.
Angajament este stabilit în India, cu nunta in America. Ganga agitat lasă pentru America cu noua ei familie. În Imprejurimi noi jocuri, jocuri doar prieten si confident cu Arjun, cu care ea incepe sa se formeze o legătură specială. Pe măsură ce timpul trece, Rajiv Ganga îşi dă seama că nu este persoana portretizat jocurile lui Arjun. Ea trece prin mai multe Şocurile culturii Când vede Rajiv fumat, băut şi petreceri, mai târziu, ea descoperă că şarpe are afacerile sexuale în trecut şi este de a vedea în continuare fosta lui iubită. Ea se confruntă cu Arjun de ce a minţit despre jocuri, şi Arjun îşi dă seama că a căzut în această dragoste cu ea.
Rajiv membru al familiei observă apropierea dintre Ganga şi Arjun şi avertizează Kishorilal. El spune Arjun să părăsească oraşul. Ganga merge pe o excursie la Las Vegas cu Rajiv. Ea este dor de Arjun şi de companie Lui, dar încearcă să mergem mai departe cu Rajiv. Intr-o noapte, într-o stare de ebrietate, Rajiv încearcă să violeze Ganga, ea reuşeşte să-l bată inconştient şi fuge. Arjun afla Ganga lipseşte şi arată pentru jocuri. El consideră că jocurile plans la o staţie de tren, cu hainele rupte. După cum explică ea ceea ce sa întâmplat, Arjun se angajează să protejeze şi jocuri jocuri ajuta sa jocuri înapoi la familia în India.
Suraj Dev este dezinformat cu privire la împrejurările în care a adus Arjun Gange din India. Arjun Crezând a fugit cu fiica sa, Dev încearcă să-l omoare. El a mistrusts fiicei sale şi se blochează într-o magazie jocuri. Ganga seama că ea este în dragoste cu Arjun. Prin acest timp, Kishorilal a veni în India cu Rajiv, care este gata de a ucide Arjun.
După o luptă între lungime şi Arjun Rajiv, Ganga dezvăluie o familie de jocuri şi ce Rajiv clase Kishorilal de sarpe se în jocuri. Şocat, Realizati Familii lor atât greşeală. În Dezgustul, Kishorilal dezice Rajiv şi Arjun acceptă reală şi fiul său. Familii uni Ganga şi Arjun, cele două sunt în cele din urmă căsătorit şi de a trăi până la adânci bătrâneţi.