Pacific Rim

Raporteaza film nefunctional!

În viitorul apropiat, umanitatea este sub asalt de Kaijus: fiarele extraterestre colosale care se ridica de la un portal interdimensional pe podea Pacific a devasta orase umane. Pentru a le combate, umanitatea construiește Jaegers: la fel de colosale mașini de război umanoide, fiecare echipaj de doi piloți al caror creier sunt legate pentru a împărți sarcina mentale copleșitoare de pilotare mașini sofisticate. Deși Jaegers sunt eficiente, atacurile Kaiju cresc mai frecvente și mai puternice. Până în 2025, guvernele omenirii au întrerupt proiectului Jaeger și recurg la construirea de ziduri de coastă masive pentru a proteja omenirea de Kaijus. Cele patru Jaegers rămase sunt redistribuite de la Hong Kong pentru a apăra linia de coastă nefortificate până la perete este finalizată. Stivuitor Rusalii (Elba), comandant al forțelor Jaeger, pune la cale un plan de a pune capăt războiului prin utilizarea unui focos nuclear pentru a distruge portal.

Abordări de Rusalii retras pilot Raleigh Becket (Hunnam) și îl convinge să se întoarcă și pericol Gipsy pilot, Jaeger el și fratele său Yancy dată pilotat. În timpul unei misiuni, Yancy a fost ucis de un Kaiju în timp ce conectat la fratele său, traumatizante Raleigh. Ajungând la Hong Kong, Raleigh este asociat cu potențial de co-pilot pentru a găsi unul cu o conexiune puternică, ca și mai puternică legătura, o performanță mai bună în luptă. Simțind o conexiune puternică, Raleigh cere să fie încheiat un parteneriat cu Mako Mori (Kikuchi). Rusalii se opune, așa cum Mako este fiica sa adoptiva, dar în cele din urmă plati va. Rulați duo-ului testul inițial de aproape un dezastru atunci când Mako este prins într-o amintire din copilărie de un atac de Kaiju, ea activeaza neatenție și arme de aproape descărcări Gipsy pericol în timp ce în hangar. La scurt timp după aceea, a Jaegers rămase au sarcina de a se apara de un atac dublu Kaiju în Hong Kong. Apărare merge prost, cu Kaijus distrugerea două Jaegers. Rusalii trimite Raleigh și Mako pentru a monta o ultimă poziție cu Pericol Gipsy.

Între timp, Newton Geiszler (Ziua), un om de stiinta studiind Kaijus-asamblează o mașină care să îi permită să stabilească o legătură mentală cu un fragment creier Kaiju. Experiența aproape îl ucide, dar el descoperă Kaijus nu sunt fiare salbatice, dar armele de inginerie luptă la cererea unei curse de cuceritori extraterestre. Cu aprobarea Rusalii, el caută Hannibal Chau (Perlman), o figură majoră în traficul de piese Kaiju, într-o încercare de a aduce un Kaiju creier intact să repete experimentul. Chau deduce că Kaijus caută Hong Kong pentru Geiszler, ale carei actiuni au atras atenția lor, ca Kaijus posedă o minte stup. După Gipsy Pericol ucide atât Kaijus, Chau și echipa sa se mute în piese de recoltare. Geiszler realizează una din Kaijus este insarcinata. Exploziile de nou-născuți de la mama ei și a înghițit Chau înainte de a muri. Geiszler și partenerul său Hermann Gottlieb (Gorman) fuzioneze cu creier intact copilul Kaiju și să învețe portalul se va deschide doar pentru un Kaiju.

Cele două Jaegers rămase asambla pentru a executa planul lor de a distruge portal cu o armă nucleară. Rusalii co-pilot Jaeger care focos, dar este obligat să-l detoneze devreme, sacrifica el însuși pentru a distruge puternice Kaijus paza portal. Raleigh și Mako profite de alta Kaiju cu Gipsy pericol și să-l utilizați pentru a intra în portal. Rularea de oxigen, Raleigh iese Mako, inițiază secvența de suprasarcină a reactorului nuclear, atunci se iese. Detonează bază nucleare Gipsy Pericol lui, de stabilire a deșeurilor de cuceritorii străini și distrugerea portal. Mako și Raleigh a scăpa de păstăi suprafață în condiții de siguranță în Pacific, și duo îmbrățișa pe măsură ce sosesc elicoptere de salvare.

Intr-o scena post-credite, Chau-a arătat că a supraviețuit, își croiește drum din stomac a nou-născutului Kaiju de.