Orphan

Raporteaza film nefunctional!

Kate Coleman (Vera Farmiga) şi soţul ei John (Peter Sarsgaard), se confruntă cu tulpini în căsătoria lor, după al treilea copil a fost născut mort. Pierderea este deosebit de greu pe Kate, care este, de asemenea, de recuperare din alcoolism. Cuplu decide să adopte o fetita de 9 ani din Rusia, Esther (Isabelle Fuhrman), de la orfelinat local. În timp ce Kate şi a lui Ioan fiica surdo-Max (Aryana Engineer) cuprinde Esther aproape imediat, fiul lor, Daniel (Jimmy Bennett) este mai puţin primitoare.
Kate devine suspect că ar putea exista probleme in fundal, atunci când Estera Estera îşi exprimă cunoştinţe mult mai mult de sex, decât aşteptat de la un copil de vârsta ei, după martorii lui John şi Kate contact sexual, spunând: “Eu stiu ca dracu ‘.” Suspiciuni ei aprofunda atunci când Esther impinge o fetita care a fost o agresiune de pe slide-la-un parc local, de rupere piciorul ei. În timp ce ea crede că iniţial cererea lui Esther, care a fost un accident, Kate este în continuare alarmat cand sora Abigail (CCH Pounder), şeful de la orfelinat, avertizează ei şi Ioan că lucrurile rele întotdeauna par să se întâmple atunci când Estera este de aproximativ. Estera aude acest lucru şi, ca şi cum sora Abigail este de a lăsa în maşina ei, împinge Esther Max în calea sa, forţând-o să te abate de la drum. Sora Abigail se grabeste pentru a vedea dacă Max este rănit, dar Esther o ucide cu un ciocan, apoi Max convinge să o ajute să ascundă arma în copac lor. Kate este convins că ceva este foarte în neregulă cu Esther, dar John nu o crede. Estera prezintă un comportament continuu ce în ce mai violent şi străin, ca picturile sale încep să se prezinte crime oribile. Încercarea de a afla mai multe despre Estera, Kate găseşte Biblia fetei ascunse şi descoperă că a venit de la Institutul de Saarne în Estonia, pe care ea învaţă în cele din urmă este un spital de boli mintale. Ea e-mail o imagine de Estera şi de a le cere pentru mai multe informaţii.
John îşi pierde încrederea în ea atunci când Kate apucă agresiv Estera si urla la ei după ce ea dă Kate un buchet de trandafiri albi, tot de la mormânt de Jessica, copil născut mort. Ea ştie că Estera ştia că la început ea spune: “Atâta timp cât aceste trandafirii cresc, ea va fi de asemenea.” În acea noapte, Esther rupe braţul ei şi spune că-l doare încă de când Kate a apucat. Ea este luată la spital ca Ioan nu mai crede Kate.
Când Daniel a afla despre moartea surorii lui Abigail de la Max, el o spune de planul său de a prelua ciocan pentru a dovedi vinovatia lui Estera. Cu toate acestea, Esther aude conversaţia lor şi se confruntă cu Daniel ca el cauta copac, setarea este aprins şi de blocare Daniel în interiorul într-o încercare să-l omoare şi să distrugă dovezile. Daniel cade la pământ încercând să scape, şi este bătut inconştient. Estera încearcă să-l termine cu o piatră, dar Max ei se opreşte. În timp ce Daniel este internat în spital din căderea sa, Esther strecoară în camera lui şi înăbuşă-l cu o perna, oprirea inimii lui, dar medicii l reinvie repede. Kate, realizând ce sa întâmplat, atacă Esther, dar infirmierii ajuta Ioan supune ei. Aşa cum Ioan ia Estera şi Max acasă, medicii potolit Kate.
În acea noapte Estera încearcă să seducă un beat Ioan, care în cele din urmă îşi dă seama că Kate a fost dreptul de a trimite şi ameninţă Estera înapoi la orfelinat. Între timp, aşa cum este Kate vine din sedare, ea primeşte un telefon de la un medic la Institutul Saarne, care arată că Estera este de fapt o femeie de 33 de ani, pe nume Leena Klammer. Ea are hipopituitarism, o conditie care pipernicit de creştere fizică, şi-a petrecut cea mai mare din viata ei ca un criminal in serie care prezintă ca o fetiţă. Medicul spune că Kate Leena este extrem de violentă şi a ucis cel puţin şapte persoane, şi că ea are cicatrice pe gât şi încheieturile mâinilor, pe care Esther întotdeauna păstrate acoperite, că ea a primit în timp ce încerca să scape de jacheta ei strâmtă. Printre victimele sale au fost o familie de americani care sa adoptat în Estonia şi a adus-o în Statele Unite ale Americii, care a ucis pentru că tatăl ei a respins avansurile sexuale.
Esther / Leena zboară într-o furie după ce a fost dispreţuit de către Ioan, şi ransacks camera ei. Apoi, după îndepărtarea machiajului, dinţi falşi, şi ambalaje corpului, care a sporit iluzia ca ei tineresc “Esther”, Leena-l înjunghie cu un cuţit şi lasă-l pentru mort. Max martori acest lucru, şi se ascunde. Kate, în imposibilitatea de a obţine Ioan pe telefon, papură acasă şi găseşte-l, fie inconştient sau mort. Leena devine o arma de la Ioan în condiţii de siguranţă şi Kate impusca in brat, apoi se duce în căutarea pentru Max, găsind-o în seră. În timp ce Leena muguri de la Max, Kate se târăşte pe acoperiş cu efect de seră, prin pauze de sticlă, deasupra Leena, şi terenuri de pe ei, bătând-o inconstienta. Kate ia arma şi lasă cu efect de seră cu Max. Moment în care aparatul de fotografiat sau de bucătărie, de unde Estera a fost culcat, arătând că ea a plecat.
Kate şi Esther / Leena, atât pe termen acoperit de zăpadă în pădure ca Kate incearca cu disperare sa scape de ea cu fiica ei, Max. Esther se execută după ei şi ei sfârşesc lupta pe lacul îngheţat cu Esther încearcă în mod repetat, pentru a înjunghia ei. Max apoi ia arma Estera a scăzut şi impusca lacul îngheţat, care face o gaura care Estera / Leena şi Kate se încadrează inch Leena, ascunde un cuţit în spatele ei, pretinde să revină la ei putin fata de persoana, cersit, “Te rog, mami , nu mă lăsa să mor. ” Kate răspunde furios, “eu nu sunt mama ta dracului!” Ea începe Leena în faţă, se rupă gâtul ei şi trimite-o înapoi în iaz să se înece. Kate şi Max sunt apoi salvat de poliţie.

One Response to “Orphan”

  1. alina
    21 noiembrie 2012 at 10:18 #

    wonderful