Only God Forgives

Raporteaza film nefunctional!

Julian Thompson este o viață american expatriat în Bangkok, Thailanda care conduce un club de box, care este de fapt un paravan pentru o masivă operațiune de contrabandă de droguri. Fratele său mai mare Billy violat brutal și ucide o prostituată minoră înainte de predarea la poliție Thai. Locotenent Chang – cunoscut sub numele de “Îngerul Vengeance” – ajunge pe scena înainte de a informa tatăl fetei, Choi Yan Lee. Chang permite Choi a bate Billy la moarte, dar taie brațul omului, pentru a permite pe fiică-sa de a rămâne în afaceri de prostituție.

Julian și echipajul său du-te la chioșc Choi lui să-l confrunte cu privire la rolul său în uciderea lui Billy. Choi arată că el a fost obligat să-l omoare pe Billy de “Îngerul Vengeance”, și, prin având brațul rupt, a plătit prețul pentru crima lui. Julian este fascinat de înger aproape mitic de răzbunare și piese de schimb life.Julian “mama omului, Crystal, ajunge in Bangkok pentru a identifica cadavrul lui Billy, spre surpriza lui Julian. Cristal imploră Julian pentru a găsi oameni care au ucis pe Billy, dar el refuză – crede că Billy dorit ceea ce el a luat pentru crimele sale păcătoase împotriva fiicei lui Choi – enervant ei. Crystal cere ca Julian ucide Îngerul Răzbunării, dar el refuză din nou.

Într-o noapte, Julian aduce o prostituată, Mai, pentru a satisface Crystal, care, cu toate acestea, începe imediat insultă la ea și Julian. Între timp, Liang, unul dintre luptătorii de la Clubul de box lui Julian, asasinează Choi la cererea de Gordon, un membru al echipajului lui Julian, la solicitarea lui Crystal. Julian afla Gordon este responsabil și încearcă să-l omoare, doar pentru a fi întreruptă de sosirea poliției, inclusiv Chang. Chang concluzionează că Julian nu este criminalul lui Choi, și Julian își dă seama că Chang este Îngerul Răzbunării.

Cristal întâlnește cu un om numit Byron pentru a aranja asasinarea lui Chang. Trei persoane înarmate sunt trimise pentru a ucide Chang la un restaurant, și una dintre oamenii Chang este rănit mortal în schimbul de focuri care a urmat. Chang reușește să omoare doi dintre pistolari și de captare de-al treilea, care-l duce la seful lui Li Po, după care Chang a ucide al treilea pistolar. Li Po puncte Chang la Byron, care a ordonat lovitura. Chang găsește Byron într-un club și el torturi, junghi brațele și picioarele cu agrafe de păr și ascuțite bastoane metalice ornamentale (nu inegale la betisoarele). Byron dezvăluie prin durerea lui și strigând că mama lui Iulian a ordonat uciderea Chang, el refuză să divulge un nume cu toate acestea. Înfuriat de Byron sfidare Chang apucă un cuțit stilou / sculptură cuțit și spune Byron, “Nu poți vedea ce e bine pentru tine. Deci, este mai bine să nu vezi.” Chang apoi felii atât de ochii lui Byron vertical de jos în sus, l-orbitoare (evident). Apucă apoi un icepick și spune, “Ai avut o oportunitate de aici, dar tu ești încăpățânat și nu vor să asculte. Atunci nu te mai asculta” Chang apoi lipeste încet icepick în ureche ca scena taie departe de a Chang la karaoke.

Julian se confruntă Chang despre rolul său în uciderea lui Billy și-l provoacă la o luptă în ring. Julian și Chang lupta pe podeaua de beton de locul box. Chang, un boxer cu experiență, ușor și complet bate Julian. După aceea, Crystal spune Julian, care Chang a dat seama că a ordonat uciderea lui. Temandu-se, ea ordine Julian să-l omoare pentru a evita represalii, Julian este de acord.

Julian și asociatul său, Charlie Ling intra Chang apartament, intenția pe capturarea lui atunci când se întoarce. În același timp, Chang și un ofițer de poliție vizita Crystal și Chang taie gâtul ei după ce ea arată că Julian ucis pe tatăl său, ea și Billy suspectat de a avea o relație incestuoasă. Între timp, Charlie informează Julian, care a fost instruit pentru a executa nu numai Chang, ci întreaga sa familie. Charlie crimele soția lui Chang ca ea intră în apartament, dar este împușcat la moarte de către Julian ca el avansează către fiica lui Chang.

Julian se întoarce la hotel și găsește cadavrul mamei sale. În tăcere, Julian se apropie de corpul ei și taie partea deschisă a stomacul ei. El pune încet mâna în interiorul rana, și apoi retrage-l. După ce a părăsit și având mai multe viziuni suprarealiste, Julian este prezentat în picioare într-un câmp cu Chang, care taie ambele mâini Julian cu sabia. Scena finală arată Chang karaoke cântând la barul lui preferat, cu credite demonstrând suprapuse pe partea de sus.