One Day

Raporteaza film nefunctional!

“O zi” este un film bazat pe David Nicholls best-seller despre Emma Morley (Anne Hathaway) şi Mayhew Dexter (Jim Sturgess), care îndeplinesc, după absolvire, pe 15 iulie 1988. Ei petrec noaptea împreună, dar sunt de acord să fie pur şi simplu prieteni.
În anul următor, Emma este de lucru ca o chelneriţă într-un restaurant mexican în Londra şi Dexter este călătoresc în lume, consumul de alcool şi promiscuu trece prin mai multe prietene. În cele din urmă Dexter devine un prezentator de televiziune de mare succes şi bogat pe un răguşit de noapte spectacol. Deşi satisfacerea o dată într-un timp-a lungul anilor, Emma întâlneşte Ian – un actor de comedie ea nu pare prea amuzant. Dar, la începutul două intalniri oricum şi ea devine un profesor de şcoală.
Între timp, lui Dexter-o dată plin de farmec mama (acum diagnosticat cu cancer), este evident impresionat cu natura emisiunii sale. Tatăl său este, de asemenea, dezamagit de el şi-l interzice de la casa familiei. Tot timpul, Emma este în creştere în mod constant mai iritat, cu Ian, asa ca si Dexter organiza o întâlnire la cină.
Lucrurile scapa de sub control, deoarece Dexter se îmbată, insulte Emma, se scoală de la masă, flirteaza cu o blonda in jos pe hol, şi ignoră, în general, cele mai multe ei de timpul de această dată altfel Posh. Acest lucru rezultă în două a face o scena publică, în faţa patronilor de restaurante la modă şi furtuni Emma off, sugerând că acestea rupe prietenia lor în întregime.
Câţiva ani mai târziu, fostul coleg de cameră a lui Emma devine casatorit si atat ea cat si Dexter sunt invitaţi la nuntă. Acolo, ea descoperă că Dexter are acum un nou logodnica, Sylvie, şi este pe cale de a deveni un tată. Ea încearcă să ascundă faptul că ea este supărat şi au în comun un foarte scurt “vechi prietenie sarut”.
În anul următor, în timp ce Sylvie este în afara din casa sub pretexte de alte, Dexter este încercarea de a calma noul său (jale) fiica, Jasmine. Fără ştirea lui, Sylvie are de fapt o aventura cu un vechi prieten al lui. Ei divorţ.
Între timp, Emma si Ian (actor de comedie), împărţită şi ea devine un autor publicat. Emma se mută la Paris, în cazul în care Dexter vizite în speranţa că vor obţine din nou împreună. Prin acest timp, în ciuda lor de-o noapte stand, Emma are acum un nou iubit francez care joaca pian intr-o trupa de jazz. Bătut şi luat prin surprindere de această cunoaştere, Dexter începe să plece. Dar Emma, cu gânduri de altă parte, urmăriri după el şi capturile sus, rezultând în împărtăşirea lor, un sarut pasional.
De-a lungul următorii câţiva ani, ele devin angajat şi să se căsătorească, Dexter ruleaza cafenea proprie, care se dovedeşte a fi foarte profitabile, şi ei încep încearcă să aibă propria lor copil. Sunt pretenţii. Emma devine iritat, cu acest lucru şi Dexter promite că, atunci când se întoarce la locul de muncă, ei vor merge la cina. Din păcate, faptul că după-amiază, în timp ce bicicleta ei dintr-o alee orb, Emma este violent lovit de un camion şi moare.
Scena următoare arată Dexter, în pat, roşu-ochi de la ore lungi de aparente plâns. Filmul se întoarce apoi în 1988, în cazul în care, după ce au vorbit în pat pentru un timp, au plecat pentru o plimbare pe un deal. Povestea apoi se întoarce la ziua de azi, în 2011, în cazul în care Dexter vizitează dealul din nou, de data aceasta cu fiica sa, care acum a crescut substanţial. El aminteşte despre ziua când el şi Emma intalnit prima data, în cazul în care şi-au schimbat numerele de telefon.
După cum au mers pe jos de fiecare parte, Emma spune că ştie că se vor întâlni din nou. Filmul se încheie cu ea spune “la revedere” de Dexter.