Once Upon a Time in Mexico

Raporteaza film nefunctional!

El Mariachi (Antonio Banderas) este recrutat de către agent CIA, Sheldon Sands (Johnny Depp), pentru a ucide General Emiliano Marquez (Gerardo Vigil), liderul unei forţe de gherilă care a fost angajat de către mexican de droguri Domnul Armando Barillo (Willem Dafoe), de asasinare a preşedintelui din Mexic (Pedro Armendáriz Jr.), şi să răstoarne guvernul. Mulţi ani în urmă, El Mariachi şi soţia sa Carolina (Salma Hayek) care se confruntă într-un schimb de focuri Marquez şi rănit în general; în represalii, Marquez a luat viaţa de la Carolina, iar fiica lor într-o ambuscadă. În plus faţă de El Mariachi, Nisipurile convinge pe fostul agent FBI, Jorge Ramírez (Ruben Blades), să iasă de pensionare şi ucide Barillo, care a ucis partenerul său Denisa în trecut. În plus, AFN operativă Ajedrez (Eva Mendes), este desemnat de Nisipurile de la coadă, Barillo.
În timp ce activităţile de monitorizare a lui Barillo, Ramírez întâlneşte Billy Chambers (Mickey Rourke), un fugar american, care a trăit sub protecţia de Barillo, dar nu mai poate stomac sarcinile oribile el a fost obligat să efectueze pentru el. Ramirez Camere convinge el îi va oferi protecţie în schimbul pentru a obţine mai aproape de Barillo de Chihuahua Camerele de marcare de animale de companie, cu un microfon ascuns, Camerele şi este de acord pentru a finaliza acordul prin predarea către autorităţile americane după Barillo a fost luată în jos. Cucuy (Danny Trejo), care a fost angajat iniţial de Nisipurile de a păstra un ochi pe El Mariachi, El Mariachi tranquilizes şi-l aduce la conacul lui Barillo. Cucuy, cu toate acestea, este imediat ucis de camere în timp ce El Mariachi scapă din captivitate şi invită prietenii lui Lorenzo (Enrique Iglesias) şi Fideo (Marco Leonardi) să-l ajute în misiunea sa.
În timp ce monitorizarea activităţii lui Barillo în afara unui spital, Ramírez observa bărbaţi înarmaţi asalt clădirea şi urmează costum. El descoperă că un grup de medici au fost împuşcaţi şi Barillo a sângerat până la moarte, ca urmare a unei reconstrucţii faciale partida, dar îşi dă seama că cadavru pe masa de operatie este un corp dublu înainte de a se bătut şi răpit de către reală Barillo şi Ajedrez, care se dezvăluie a fi fiica lui Barillo. Nisipurile realizeaza misiunea sa a fost compromisă, dar este prea târziu, ca el este capturat de Barillo şi-Ajedrez care detalia în ochii lui înainte de a trimite-l. În ciuda orbirii sale, el reuşeşte să arma jos un ucigas de decantare-l cu ajutorul unui băiat chiclet.
Ca satul sărbătoreşte Ziua Marquez mort, şi furtuna lui în armată şi ataca palatul prezidenţial. Luptătorii de gherilă, cu toate acestea, sunt respectate cu rezistenţă de la care nu numai armata mexicană, dar sătenii şi Mariachis. Marquez intră în palatul prezidenţial, doar pentru a se confrunte din nou, El Mariachi, care aruncă în rotulele lui înainte de a termina-l off cu un headshot. Ramírez, care a fost eliberat din captivitate de Chambers, se confruntă cu Barillo. După ce armele jos Barillo Chambers, Ramirez si Mariachi El ucide Domnul de droguri. Sands reuşeşte să trage morţi Ajedrez sadică în afara palatului prezidenţial. În cele din urmă, Lorenzo şi Fideo de mers pe jos, cu prada pe care Barillo a fost utilizat pentru a plăti Marquez, escorta şi preşedintele de siguranţă. Ramírez merge departe, după ce au îndeplinit slujba. El Mariachi dă o parte din prada lui în satul său înainte de a merge în apus de soare în timp ce Nisipurile incepe noua sa viata ca un om orb.