Om Shanti Om

Raporteaza film nefunctional!

Om Prakash Makhija este un artist debutant, în 1970 industria de film Bollywood. El şi prietenul său Pappu încearcă să reuşească ca actori principali. Mama lui om, Bela Makhija, un artist de juniori rol, inspiră şi încurajează jocurile fiul lui reuşi. El este în dragoste cu actrita de film Shanti Priya. Într-o seară, Om vede premiera filmului Girl Dreamy Shanti lui, dandu-se drept Manoj Kumar. Mai târziu în acea noapte, devine Om beat şi descrie viziunea lui de Sine ca un star celebru, bogat film la Pappu şi unii copii locale.
În timp ce de fotografiere al unui Om de film în care se acţionează ca o scena-plus, el observă Shanti prins în mijlocul unei scene foc în cazul în care focul a scăpat de control. El salvează şi jocurile au devenit prieteni. Într-o zi, el aude accidental conversaţia dintre Shanti şi Mukesh Mehra, si producator de film. Om este brutalitate şocat să înveţe că Mukesh şi şarpe Shanti casatorit in secret si Shanti Aceasta este pe cale de a avea copilul lui. Mehra promite în ceva.
Într-o noapte, Om Shanti escortarea anunţurilor Mukesh la setul de curând lor-a-fi-a făcut filmul Om Shanti Om. În interior, spune Mukesh Shanti Asta va anula el film, Reveal căsătoria lor pentru public, şi să aibă o nuntă mare pe set de spectaculos. Mulţumit cu Shanti, Om întoarce înapoi în timp, fericit pentru jocuri. Cu toate acestea, ea este acum a arătat că nu are Mukesh Intenţiile îndeplinesc promisiunea Lui. El Shanti capcane pe set şi se stabileşte pe foc.
Om vede Studio şi încercări de ardere pentru salvarea Shanti, dar unul dintre paznici a lui Mukesh-l atace, făcându-l să cadă jos de pe deal. Om este lovit de o maşină deţinută de Rajesh Kapoor, un actor bine-cunoscut, care este de a lua sotia lui la spital şi ea este în muncă. Ia prea Rajesh Om, dar cedează Om la leziuni în spitalul său în sine. Cateva momente mai tarziu, un fiu se naşte şi se Lovely Rajesh, care este numit Om, şi a sugerat că Om Prakash Fii lui reîncarnare.
Filmul apoi taie la maturitate a lui Om Kapoor. Poreclit OK, el este un star de cinema popular şi trăieşte o extravagante, de lux de viaţă Om Prakash Asta a visat. El a pyrophobia experienţe, şi este demonstrat că, prin intermediul unor scene el subconstient Om Prakash moşteneşte copii amintiri. Atunci când face un discurs de acceptare a unui premiu, OK în mod neaşteptat reaminteşte discursul beat Om Prakash Asta şarpe făcut Pappu, şi oferă acelaşi OMS Adunării l-au acordat.
OK ascultă discursul Pappu pe televiziune şi este convins că prietenul Său, că a revenit. La o sărbătoare de atribuire HIS, O.K. Introdus cu tatălui său Mukesh Mehra, care a fost producerea filmelor de la Hollywood în ultimii douăzeci şi cinci de ani. La văzându-l, O.K. reaminteşte totul. El a mai târziu reuneste cu Bela şi Pappu şi conspiră pentru a razbuna moartea lui Shanti prin păcatul lui Mukesh mărturisească. O.K. Ea convinge Mukesh reporni de fotografiere de Om Shanti Om.
Pappu şi O.K. începe o vânătoare pentru o fată care poate trece de ca Shanti. Planul este de a convinge Mukesh este Shanti Asta bantuie set şi-l sperie, asa ca cel care va mărturisi. O.K. Găseşte Sandhya alias Sandy şi Sosie completă a Shanti. Sandy este instruit corespunzător şi în cele din urmă planul este pus în acţiune. De-a lungul filmului de fotografiere, O.K. şi prietenii săi aranja incidente care amintesc de Mukesh crima lui, mai ales prin dându-i sclipiri surprinzătoare de Sandy.
Cu toate acestea, Mukesh hotărăşte să se întoarcă la Hollywood. Mukesh Realizând că ar putea să încerce şi să facă o rulare pentru ea, OK Spune că el muzica este lansarea va avea loc în acea noapte. Mukesh Rămâne fără tragere de inimă, în timp ce O.K. trebuie să facă să arate real pentru Mukesh. Cu toate acestea, Planul de OK pentru a Hits obstacol Când Mukesh şi examinează rolele de film şi comunicările ceva care este greşit. În timpul lansarea muzica de film, O.K. Dezvăluind Mukesh batjocura, prin cântec, în măsura în care el ştie povestea morţii lui Shanti. Mukesh Sandy vede din nou, dar de data aceasta el urmăreşte jocuri.
Sandy sangerari dupa ce a fost zgariata, confirmând astfel suspiciunile lui Mukesh. Aşa cum Mukesh este pe cale de a iesi, candelabrul Aproape prăbuşeşte pe el. După ceva timp, este dezvăluit faptul că candelabru nu cădea în totalitate. O.K. Mukesh si sa se confrunte reciproc cu cunoştinţele lor de acţiunile celuilalt. Un Mukesh încurajat spune O.K. Aceasta este de peste Charade. De asemenea, Mukesh Aceasta îi spune că face Shanti Asta a fost ucis, Her Dead Body trebuie să fie recuperat.
Aici, Pappu Cine este de a asculta conversaţia de la studio, încearcă să se execute la set, dar devine blocat în studio sine. Între timp, Sandy face o intrare pe scenă şi se confruntă cu Mukesh. Mukesh este bine, până la Sandy îi spune că el sa întors după incendiu stins natural. Ea îi spune de asemenea că ea a fost Buried Alive Când joacă în studio în cazul în care dreptul de candelabru se confruntă acum. Mukesh realizează Shanti Asta ar putea fi cunoscut doar acest lucru si atacurile de panica în jocuri.
O.K. intra uri şi încăierare cu el, rezultând într-un incendiu la Studio. O.K. Pyrophobia HIS cumva lupta si Mukesh impusca in picior. La fel ca el este pe cale de a ucide Mukesh, Sandy-l opreşte. Ea îi spune Mukesh Aceasta va plăti, dar nu prin mâinile Lui. Ea se uita la candelabru, dangling precar. Candelabrul cade pe Mukesh, ucigandu-l instantaneu. În aceeaşi clipă, uşa se deschide studio forta. O.K. priveste inapoi pentru a vedea Pappu, şi Sandy.
O.K. Care recunoaşte în cele din urmă a contestat cifra Mukesh Cine este Duhul lui Real Shanti Priya. De asemenea, acest explică unele incidente supranaturale care OK Snake şi prietenii săi nu configurat. O.K. HIS ridica mana pentru a val la iubirea de capcana vieţii Sale, printre flăcări, Shanti zambeste la el, cu o lacrima de la jocuri de ochi. Sandy, apoi merge la Om, scuze. În timp ce îmbrăţişează Sandy Om Shanti se uită la Cine merge în sus pe scări şi dispare în lumina şi este plecat pentru totdeauna. Capetele şi credite vin şi premiera filmului.