Olympus Has Fallen

Raporteaza film nefunctional!

Fostul US Army Ranger Mike Banning (Butler) este agentul principal Secret Service, care să conducă Detaliu prezidențial. El menține o relație personală, prietenos cu președintele Benjamin Asher (Eckhart), Prima Doamna Margaret Asher (Judd) și în special fiul lor Connor Asher (Jacobsen). În timpul o unitate de seara de Crăciun de la Camp David, la o campanie de strangere de fonduri, președintelui convoiul derapează de sub control pe gheață negru pe un pod. Vehiculul plumb în convoi se încadrează într-un râu înghețat, apoi teeters limuzina prezidențiale de pe margine pentru un minut înainte de a scădea la fel de bine. Banning este capabil de a salva președinte Asher, dar Margaret, împreună cu alți doi agenți, moare în accident.
Optsprezece luni mai târziu, Interzicerea lucrări la Departamentul de Trezorerie, în vederea de la Casa Albă, el a fost retrogradat din Detaliu prezidențiale ca vederea lui declanseaza amintirile lui Așer de noapte Margaret a murit. În timpul unei întâlniri între Așer și Coreea de Sud prim-ministrul Lee Tae-Woo (Sim), forțele de gherilă coreean-conduse, ajutat de membrii trădători ai detaliu proprii prim-ministrul Lee, care includ Dave Forbes (McDermott), un serviciu secret ex-SUA agent transformat contractant privat, monta un atac de aer și de la sol, care duce la capturarea de la Casa Albă. Restul de agenții Secret Service din cadrul Casei Albe monta un contra-atac fără succes, dar cauza pierderi pe teroriști. Așer și mai mulți oficiali de top sunt ținuți ostatici la Casa Albă buncăr, unde prim-ministrul Tae-Woo este ucis. Înainte de a fi ucis, agent Roma (Hauser), avertizează șeful Serviciului Secret Lynne Jacobs (Bassett) că “Olympus a căzut.”
Atacul a fost pus la cale de către Kang Yeonsak (Yune), un terorist ex-Coreea de Nord, care pare să fie motivată de speranța pentru o reunificare a Coreei. Kang caută să utilizeze statutul ostatic lui Asher ca pârghie pentru a forța militară a SUA de a se retrage din Peninsula Coreeană, permițând război civil pentru a termina. De asemenea, el caută să distrugă toate armele nucleare americane în silozuri și să se întoarcă în Statele Unite într-un pustiu iradiat ca răzbunare pentru moartea părinților săi atunci când mama lui a fost ucis de o mină american și tatăl său a fost executat pentru crime împotriva Coreei de Nord. Pentru a realiza acest lucru, are nevoie de codurile de acces la un sistem în buncăr numit Cerberus: dispozitiv o măsură de siguranță care auto-detonează orice rachete nucleare americane în timpul unui avort, care sunt deținute de trei oficiali guvernamentali de top în buncăr, inclusiv președintele . Ordine Asher celelalte doi oficiali pentru a descoperi codurile lor pentru a salva viața lor, sigur că nu va renunța codul lui.
În timpul asalt de forțele Kang pe peluza din fata, Banning se alătură partea apărătorilor Casa Albă. El cade înapoi în Casa Albă, dezactivează supravegherea internă și accesul câștiguri la telefon prin satelit Asher lui, pe care o folosește pentru a menține contactul cu Allan Trumbull (Freeman), purtătorul de cuvânt al Casei, care este acum președinte interimar. Autorizat să procedeze, Banning primul act este de a salva Connor, care Kang intenționează să utilizeze pentru a forța Asher pentru a descoperi codul lui Cerberus. În ciuda rezistenței, el găsește Connor ascuns în pereți, datorită formării Interzicerea l-au dat, și l-furișează afară din Casa Albă înainte de a începe recunoaștere și reducerea numărului de teroriști, unul câte unul. Aceasta include Forbes, dar nu inainte de a convinge trădător să raporteze Kang că interzicerea este mort. Între timp, Trumbull comenzi un asalt SEAL aeriene asupra Casei Albe, dar echipa lui Kang o expune un sistem avansat de arma anti-aeronave în posesia sa detinuta de Statele Unite, numit Hydra 6. Descoperirea aceasta, Interzicerea sfătuiește Trumbull și General Edward Clegg (Forster), șeful Statului Major al Armatei, a anulat misiunea, dar se procedează și Kang henchwoman Lim (LEA) anihilează forța de asalt înainte de Interzicerea poate opri. Kang represalii pentru tentativa de infiltrare prin uciderea vicepreședintele Charlie Rodriguez (Austin).
După Interzicerea dezactivează comunicații Kang, încearcă terorist a executa Secretar al Apararii Ruth McMillan (Leo), în afara ușa din față în fața mass-media, dar Interzicerea salvează o și scoate mai multe mai mult de bărbați Kang în proces. Cu forțele Kang scădere, el falsuri propria lui moarte, precum și lui Așer, prin sacrificarea mai multe dintre oamenii săi și de ostatici rămase. Kang, Asher, iar cele câteva teroriști rămase rămâne în buncăr, necunoscut pentru lumea din afara. Kang fisuri în cele din urmă Codul lui Asher și activează Cerberus ca Interzicerea își dă seama că sa sinucis aparent a fost falsificat. Ca Kang încearcă să scape, Banning expedieri teroriștii rămase și ucide Kang într-o luptă cu cuțite. Apoi, în cele din urmă dezactivează Cerberus cu ajutorul Trumbull. Interzicerea și Așer scăpa de Casa Albă. După evenimentele, Washington începe să se vindece de atac, și Banning devine din nou șef al Detaliu prezidențial, cu Interzicerea observare Președintele Așer ca el se adresează publicului.