Old Dogs

Raporteaza film nefunctional!

Dan Rayburn (Robin Williams) si Charlie Reed (John Travolta), sunt cei mai buni prieteni şi co-proprietari ai unei firme de succes de marketing sportiv. Şapte ani anteriori, Dan, recent divortat, sa casatorit Vicki (Kelly Preston), după ce a fost whisked departe de Charlie pentru o vacanta tropicala. Nunta, cu toate acestea, este de scurtă durată. Şapte ani mai târziu, Vicki reapare să-i spuneţi lui Dan că mariajul lor scurt a dus la ceva ce el nu a bănuit: gemeni Zach (Conner Rayburn) şi Emily (Ella Bleu Travolta).
Vicki, cu care se confruntă timp de închisoare pentru activitatea sa ca un activist de mediu, Dan cere să aibă grijă de copii în timp ce ea face timpul ei. Crezând că aceasta ar putea fi şansa lui de a reveni cu Vicki, Dan este de acord, dar numai în cazul în care Charlie il va ajuta, deoarece nu au nici o experienţă având grijă de copii. În acelaşi timp, cei doi trebuie să finalizeze un acord de introducere pe piaţă mare, cu o companie japoneza, ceva ce-am visat din totdeauna, dar va lua toate talentele lor pentru a castiga.
Deoarece apartamentul lui Dan nu se permite copiilor, el are la bord cu Charlie. În timp ce acest lucru se întâmplă, Charlie si Dan sunt aproape de a asigura cel mai mare cont de istoria carierei lor cu o societate japoneză. Încercări de Charlie şi a lui Dan de a avea grijă de copii sunt bine-intenţionată, dar foarte greşită. La o excursie cu copiii la o tabara peste noapte, un instructor de hard-nasul tabără (Matt Dillon) devine convins de faptul că Dan şi Charlie sunt parteneri homosexuali. Călătoria se încheie cu un bang, după Dan stabileşte accidental o statuie a fondatorului iubit tabara de pe foc.
Copiii continua apoi să se extindă şi să înlocuiască Charlie şi prescripţiile lui Dan, amestecarea lor în proces. Dan, atunci trebuie să joace un joc de golf cu directorii japonezi în timp ce confruntă cu efecte secundare extreme şi Charlie încearcă să atragă Amanda (Lori Loughlin), cu o fata îngheţat de pastile.
Disperat pentru a ajuta Dan comunice cu copiii, în ciuda lipsei de experienţă cu copiii lui, Charlie recrutează prietenul lui Jimmy lunchbox (Bernie Mac), un artist copii flamboaiant copii, care este faimos în întreaga lume. Jimmy vine şi curele de Dan şi Charlie în costume de mişcare de control, astfel de papusi, Charlie poate ajuta Dan face toate miscarile potrivite cu fiica sa, în timp ce cu o petrecere de ceai. Defecţiune costume, dar Dan vorbeşte de la inimă, castigand peste Emily, dar discursul său face Jimmy emotionala. Totul este mare, cu Vicki ca ea se întoarce acasă, la care au servit timp în închisoare. Cu toate acestea, baietii s-au sigilat afacere lor japonez, trimiterea de juniori asociat Craig (Seth Green), la Tokyo. Atunci când Craig dispare dupa ce a ajuns acolo, Charlie şi Dan trebuie să zboare la Tokyo se să lucreze. Dan trebuie să părăsească copiii şi Vicki, în ciuda lui (şi de) dorinta de a fi o familie.
Odată ajuns în Tokyo, Dan îşi dă seama că ceea ce vrea cu adevărat să fie un tată bun. El lasă de întâlnire fără sigilarea afacere, graba cu Charlie la Vermont, pentru petrecere ziua de naştere a copiilor. Ei nu sunt capabili de a intra in Gradina Zoologica Burlington în timp şi sunt obligate să rupă în cu ajutorul Craig. Cu toate acestea, din greşeală ajung în incintă gorilă. Deşi Dan şi de evacuare Charlie, Craig este capturat de gorila (care are un gust puternic să-l).
Dan plăteşte apoi o petrecere de ziua interpret angajat de către Vicki de a utiliza pachetul său şi cu jet de costum, zboară în ceremonie şi câştigă copiii lui înapoi peste. Când se opreşte Pack jet de lucru în mijlocul-aer, el este luat la o ambulanta pe o targă. Un an mai târziu, Dan şi Vicki sunt impreuna, Charlie a fost căsătorit Amanda, şi Craig a devenit ca un nou “unchi” pentru copii.