Ocean’s Eleven

Raporteaza film nefunctional!

După ce a fost eliberat din închisoare, Danny Ocean (George Clooney), pauzele condiţionată şi călătoreşte la Los Angeles pentru a se întâlni cu fostul său partener în criminalitate şi prieten apropiat Rusty Ryan (Brad Pitt), să propună un sistem de el are în minte. Cei doi merg la Las Vegas pentru a pitch-planul de la un prieten bogat şi de fostul proprietar cazinou Ruben Tishkoff (Elliott Gould). Planul constă în a jefui simultan Bellagio, Mirage, si cazinouri MGM Grand. Familiarizarea Ruben cu securitatea casino-l face foarte reticenţi în a se implica, dar când el începe să se gândească la ea ca la o modalitate bună de a obţine înapoi la rivalul său, Terry Benedict (Andy Garcia), care detine trei cazinouri, Ruben este de acord să finanţeze operaţie. Deoarece cazinourile sunt solicitate de Comisia de Jocuri Nevada pentru a avea suficient numerar pe o parte pentru a acoperi Toate pariurile lor de patroni “, trei prevăd că, în noaptea viitoare a unui meci extrem de anticipat de box, bolta Bellagio va conţine mai mult de 150 milioane dolari.
Ocean şi Ryan recrutare opt foşti colegi şi specialişti penale, Linus Caldwell (Matt Damon), un tânăr şi talentat pick-hoţ de buzunar, Frank Catton (Bernie Mac), un muncitor cazino şi escroc, Virgil si Turk Malloy (Casey Affleck şi Scott Caan), o pereche de mecanica talentaţi, Livingston Dell (Eddie Jemison), un expert de supraveghere electronica si, Basher Tarr (Don Cheadle), un expert în explozibil, Saul Bloom (Carl Reiner), un bărbat în vârstă con, si “Amazing” yeni (Shaobo Qin), un acrobat realizat. Câteva dintre membrii echipei să efectueze recunoaştere la Bellagio pentru a afla cât mai mult posibil despre securitate, rutina şi comportamente ale personalului cazinoului, şi de construcţie în sine. Alţii a crea o replică exactă a bolta cu care să practice de manevră prin intermediul sistemelor sale de securitate formidabile. În timpul acestei faze de planificare, echipa descoperă că Ocean fosta soţie a lui, Tess (Julia Roberts), este prietena lui Benedict. Ryan Ocean îndeamnă să renunţe la planul, crezând Oceanul incapabil de hotărâre de sunet în timp ce Tess este implicat, dar refuză Ocean.
Când planul este pus în mişcare, Oceanul merge la Bellagio, în scopul de a fi văzut de către Papa Benedict, care, cum era de aşteptat, l-au blocat într-o magazie a fi bătut de către un munte de om numit Bruiser. Ocean, cu toate acestea, ştie Bruiser, şi a permite Oceanul să plece printr-un arbore de ventilaţie, pentru a se întâlni cu echipa sa în seif. Linus Caldwell prezintă ca un agent de comision de jocuri, şi dezvăluie faptul că Papa Benedict al Ramon Escalante este de fapt Frank Catton, un ex-con. Caldwell şi Catton organiza o confruntare falsa, pentru a permite lui Linus pentru a fura cardul lui Benedict de acces. Yen este de contrabandă în seiful de către fraţii Malloy pentru a ajuta la declanşarea exploziv din interior. Saul Bloom se furişează explozivi în seiful cazinoului de către prezintă ca un dealer internaţional de arme au nevoie de păstrare în special sigure la valoare lui, şi etapele de apoi un atac de cord, care a fost tratat de către Ryan prezintă ca un medic.
Echipa activeaza un dispozitiv de strângere furat pentru a intrerupe temporar puterea cazinoului electric, permiţându-le să încalce bolta nedetectate. În ceea ce Papa Benedict al încearcă pentru a restabili ordinea în urma pene de curent, Ryan anonim îl numeşte pe un telefon celular care a Oceanului mai devreme plantat în haina lui Tess. Ryan îi spune că seifurile sunt percheziţionat, şi că toţi banii vor fi distruse în cazul în care Papa Benedict nu cooperează la încărcare, jumătate din bani într-un van aşteaptă afară. Papa Benedict al observă imagini video de bolta, care confirmă cererile lui Ryan, şi respectă în mişcare de bani, dar ordinele de oamenii săi să urmeze van după ce pleacă, şi solicită un SWAT echipa pentru a asigura seifului. S.W.A.T. Rezultatele echipei de sosire într-un schimb de focuri care determină incinerarea a jumătate din banii au plecat în seif. După ce Papa Benedict al asigura că cazinou este sigură, ofiţerii plece.
Oamenii lui Benedict de la van descoperi că acesta este condus de la distanţă, şi că, în loc de bani, ea conţine pungi Duffel pline de prostituate de publicitate pliante. Terry îşi dă seama că hrana pentru animale video de bolta a fost falsificat ca podeaua seifului în filmul nu avea logo-ul Bellagio, care a fost recent instalat. O retrospectivă arată că Oceanul a folosit replica bolta pentru a crea video de fals Benedict a văzut, restul echipei a pozat ca SWAT ofiţeri, şi a luat toţi banii din seif atunci când răspunde la apelul Papei Benedict pentru asistenţă poliţienească. Papa Benedict, apoi se întoarce în camera de unde a plecat Ocean şi-l găseşte încă acolo, lasandu-l cu nici o modalitate de a conecta Oceanul la furt. Ceasuri Tess prin supravegherea de securitate, devine din Oceanul Papa Benedict a spus că ar renunţa la Tess, în schimbul banilor. Ocean, apoi spune ca “stie un tip”, dar sfaturi Benedict off poliţie. Tess pleacă Benedict, şi iese la un hotel tocmai la timp pentru a vedea Oceanul arestat pentru încălcarea eliberării condiţionate. Când el este eliberat, el este cunoscut de către Rusty şi Tess, şi unitatea de pe trei, urmat îndeaproape de bodyguarzi a lui Benedict.