Never Let Me Go

Raporteaza film nefunctional!

Filmul începe cu de pe ecran legende care explică faptul că o descoperire medicală în 1952, a permis oamenilor durata de viata de a fi prelungită dincolo de 100 de ani. Ulterior, filmul este narată de 28 de ani, Kathy H (Carey Mulligan), ca ea aminteşte despre copilăria ei la o şcoală internat numit Hailsham, precum şi viaţa de adult, după părăsirea şcolii. Primul act al filmului descrie Kathy tineri (Izzy Meikle-mic), impreuna cu prietenii ei Tommy (Charlie Rowe) şi Ruth (Ella Purnell), petrece copilăria lor la Hailsham la sfârşitul anilor 1970. Şcoala pare a fi oarecum neobişnuit. Elevii sunt încurajaţi pentru a crea opera de arta, cum ar fi pictura si poezie, în loc de ştiinţă şi matematică normale pentru copiii de şcoală, iar munca lor devine cel mai bine în “Galeria”. Există, de asemenea, un accent puternic pe “menţinându-vă sănătos în interior”, mai ales atunci când vine vorba de fumat. La un moment dat, un profesor nou, Miss Lucy (Sally Hawkins), informează linişte elevii de natura lor: ele exista doar ca donatori de organe pentru transplanturi, şi va muri – sau, mai degrabă, “complet”, – la varsta adulta lor timpurie. A doua zi, domnişoara Lucy este “nu mai este de lucru la Hailsham.” Ca timpul trece, Kathy si Tommy se încadrează în dragoste, dar Tommy se încadrează într-o relaţie de manipulator cu Ruth. Ruth si Tommy rămâne împreună tot restul timpului lor de la Hailsham.
În al doilea act al filmului, cei trei prieteni, acum adulti tineri, sunt rehoused în vile la o fermă. Acestea sunt autorizate să părăsească motivele, dacă doresc, dar sunt resemnat cu soarta lor eventuală, văzându-l ca inevitabil. La fermă, se întâlnesc foşti elevi ai şcolilor similare cu ale lor, doi dintre care unul vedere zi, o femeie într-un oraş din apropiere, care ei cred a fi un “posibil” pentru Rut, ei “original” – persoana care a fost clonate de la. Ruth este extaziat la perspectiva, dar atunci când ea, Kathy, Tommy şi doi martori călători până la coasta de a re-examina femeie, se dovedeşte a fi asemănare foarte puţin. Ruth, furie amare şi deziluzionat, că toţi donatorii sunt “modelate la gunoi”, ceea ce înseamnă că ei sunt clonati de la cei mai mici în societate, sau, în cuvintele ei, “în jgheab.”
De la ceilalţi, Kathy şi prietenii ei aud zvonuri de posibilitatea de “amânare” – o amânare temporară de la donarea de organe pentru donatori care sunt în dragoste şi se poate dovedi cumva. Tommy devine convins de faptul că Galeria de la Hailsham, a fost destinat să se uite în sufletele lor şi că opera de arta trimise la Galerie va fi în măsură să verifice dragostea adevărată. El se aluzie la sentimentele sale pentru Kathy, dar ea interpreteaza gresit cuvintele sale pentru a semnifica faptul că el doreşte să aplice pentru o amânare, cu Ruth. Ea este vizibil dificultate. Relaţia dintre Tommy si Ruth devine sexuală, pune o presiune pe prietenii lui Kathy, cu două. Kathy, simti nevoia de a se distanta, lasă casele pentru a deveni un “îngrijitor” – o clona care se acordă o amânare temporară de la donare pentru a face treaba de a sprijini şi a donatorilor reconfortant ca acestea dau la organele lor. Relaţia Tommy şi Ruth se încheie la scurt timp înainte de plecarea ei, deşi nu este descrisă, ci revelat prin naraţiune a lui Kathy.
În actul al treilea şi final al filmului, zece ani mai târziu, Kathy este de lucru ca un îngrijitor. Ea a urmarit mai multe clone treptat “complet”, ca organele lor sunt recoltate. Kathy nu a văzut Ruth sau Tommy din casele. În timp ce lucra ca ingrijitoare, Kathy se întâmplă pentru a răspunde Ruth din nou, care este fragil şi rău, după două donaţii. Ei au găsit Tommy, care este, de asemenea, slăbit, şi trei dintre ele conduce la mare, ca o excursie scurtă, la cererea lui Rut. Acolo, Ruth cere pentru iertarea lor pentru menţinerea lor în afară. Ea recunoaste ca a ştiut întotdeauna că Kathy si Tommy au fost menit să fie împreună, deoarece dragostea lor unul pentru celalalt a fost real, iar Rut a fost cu Tommy, deoarece ea a fost gelos de apropierea sa de Kathy şi de frică să nu fie “lăsat în pace.” Ea le spune că a fost cel mai rau lucru pe care la facut, iar acum vrea să-l pună dreapta, apoi susţine că ea a găsit un mijloc de a face astfel: ea a gasit adresa de proprietarul galeriei, Madame de la Hailsham, care crede că poate acorda amânări la cupluri în dragoste. Cu o oarecare reticenta din cauza scepticismului, Kathy acceptă oportunitate. La scurt timp după aceea, Rut moare pe masa de operatie atunci când ficatul ei este extras.
Kathy şi Tommy sunt în sfârşit posibilitatea de a începe o relaţie, schimbul de un sarut pasional, după o noapte de lectură Kathy la el, înainte de a ajunge în pat împreună. Tommy explică Kathy, care a fost crearea de artă, în speranţa că va convinge Madame pentru a le da o amânare. El şi unitate pentru a vizita doamnei Kathy, care locuieşte cu directoarea de Hailsham. Cei doi profesori spun cu simpatie le că niciodată nu au fost nici o astfel de amânări. Ei au, de asemenea, explică faptul că scopul Galeria a fost de a arăta oamenilor că clone a avut un suflet, pentru a contesta etica crearea de donatori. Hailsham a fost, de fapt, ultimul loc rămas să ia în considerare implicaţiile etice ale programului de donator şi de a îmbunătăţi condiţiile de clone. Ea a închis din cauza lipsei de fonduri, deoarece societatea evaluate avantajele medicale ale organelor recoltate mai mult de viaţa de clone au venit de la. Este semnificativ faptul că directoarea este într-un scaun cu rotile, ceea ce înseamnă că ea, pentru unul, nu este pregătită să accepte o donatie de organe, care ar restabili sănătatea ei. Ca Kathy si Tommy ia în ştiri pe drumul de întoarcere lor, Tommy se descompune într-o explozie de furie şi frustrare. Kathy îl consolează, şi plâng două în fiecare arme altele. Tommy este vazuta a fi anesteziat pe masa de operatie pentru ceea ce ar fi donarea de organe sa trecut.
Filmul se încheie cu Kathy încă în viaţă, dar ştiind că donaţiile de organe ei va începe într-o lună. Ea a ajuns la o acceptare de soarta ei. Contemplând ruinele din copilărie, ei voice-over se gandeste daca soarta ei este diferit de cei care vor primi organele ei, la urma urmei, “cu toţii complet.”