Never Back Down 2

Raporteaza film nefunctional!

Dupa ce a pierdut o lupta, boxer Zack Gomes (Alex Meraz) este informat de către un medic, care a suferit o retinei desprinse parţial, şi el riscă orbire permanentă ar trebui să se primească un alt hit de cap. Pe drumul lui din spital, el aude receptionera vorbesc despre MMA in timp ce vizualizarea site-ul pentru un eveniment subteran viitoare cunoscut sub numele de “Beatdown”. Talentatul luptator MMA Tim Newhouse (Todd Duffee) se luptă pentru a ajuta familia sa atunci când acestea sunt în datorii după moartea tatălui său. Fostul mare luptător şcoală Mike Stokes (Dean Geyer) este copilul nou în colegiu şi se ocupă cu problemele care implică tatăl său plecarea mamei sale pentru un om. Cartea de benzi desenate magazin funcţionar Justin Epstein (Scottie Epstein) este de mers pe jos acasă, atunci când el se execută în jos şi de a reduce de agresori. Cu toate acestea, el este salvat de Tim şi a lui maestru al artelor marţiale Walker Cauza (Michael Jai White), care sunt de formare într-un lot vacant.
Mike este deconectata de la echipa de lupte libere colegiu pentru a începe o ceartă şi bate un coechipier care a făcut comentarii degradante, despre tatăl său. Ulterior, el merge să vadă Cooperman Max (Evan Peters), care l-au contactat anterior despre intrarea Beatdown. În afara camerei lui Max cămin, se întâlneşte pe Mike Zack cu atât ţinând seama de o clipă neplăcerea de a reciproc. Ca parte a tryout lor, ei certa pentru un pic şi Max le spune că în timp ce acestea sunt bune, de care au nevoie pentru a obţine mai bine. Max purcede la ele se refera la cauza, care este descris ca fiind un Kyokushin Karate-centura neagră, un luptător fost colegial şi un brazilian Jiu-Jitsu de experţi care a fost setat pentru a deveni un fenomen în lumea MMA de ani în urmă.
Ei au găsit cauza, la casa lui intr-o groapa de gunoi vechi, cu o sală de gimnastică improvizat în cazul în care Tim si Justin sunt deja de formare. Cauza este la prima ezită să antreneze una dintre ele, dar el afirmă că el va învăţa fiecare din ele în mod diferit şi trebuie să urmeze ordinele sale, fără discuţie. Cu câteva săptămâni în formare, fiecare dintre ele ajunge într-un argument pe motivele lor de pregătire şi merită să fie acolo mai mult, cel mai rău de a fi Justin şi Zack doare reciproc fizic, lăsându-le să rezolve ei înşişi. Max merge în remorcă cauza lui şi îi oferă şansa de a face ceva bani şi, în acelaşi timp, îl ajute în promovarea Beatdown. Ulterior, hotărârea este hărţuită de către ofiţerii de poliţie, care îl ameninţă de probaţiune pentru încălcarea lui. Din aceasta cauza, echipa construieşte o sală de sport nouă în cazul în care acestea pot antrena şi ţineţi turneu Beatdown. Pericol loveşte atunci când Justin se fixează de la constanta intimidare, merge Rogue şi decide să nu ataca numai dusmanii personale, dar şi a grupului însuşi de încadrare şi de mentorul lor, crearea-l să meargă la închisoare. Restul grupului a afla ce sa întâmplat la caz şi decide să se uneasca si sa ia pe Justin de la Beatdown de a razbuna mentorul lor. Cu care se confruntă fiecare studiile proprii pentru a ajunge la meciul final, se ajunge la doar unul dintre ei faţă de propria lor. Înfrângeri Mike Zack, în timp ce Justin Tim răneşte în toaleta – l astfel eliminarea din turneu. În finala turneului, Mike Justin se angajează într-o luptă istovitoare până când el câştigă prin ruperea umerii lui Justin într-o aşteptare supunere. Justin încearcă să riposteze, sărind de Mike de la spate, dar contoare Mike, cu un pumn de zbor la fata.
Aşa cum Mike şi prietena lui Eva (Jillian Murray) sărbători victoria sa, el cheamă în cele din urmă pe tatăl său şi să-l întrebi de a merge la cina, deoarece au o mulţime de a vorbi despre. Cauza primeste un apel de la “Big” John McCarthy şi confirmă revenirea lui la MMA.