Namastey London

Raporteaza film nefunctional!

Indian Manmohan Malhotra-născut (Rishi Kapoor), re-situat la Londra, Anglia, sa stabilit, sa întors în India, s-au căsătorit la Bebo (Nina Wadia), şi după patru ani a primit o viză pentru ei, astfel că ea ar putea trăi cu el. La scurt timp după aceea, ea a dat naştere la Jasmeet (Katrina Kaif). Manmohan a fost întotdeauna jenat de Bebo ca ea a fost de grăsime şi nu putea vorbi limba engleză. Ca urmare, el a lăsat-o mereu din ocazii importante, în timp ce el socializat. Bebo nu a vrut Jasmeet să sfârşesc ca ea, asa ca a luat-o educat într-o şcoală de limba engleză, încurajaţi să se amestece cu prietenii britanice, şi Jasmeet a fost transformata in Jazz – o femeie frumoasă, modernă, în priviri, vorbesc, obiceiuri, şi inima.
Tatal ei au stabilit-o pentru a satisface un baiat tanar, Bobby Bedi (Ritesh Deshmukh), deşi data se dovedeste a fi un dezastru şi Bobby o respinge. Manmohan crede că este imposibil să-l un indian fiu-de-lege, deşi prietenul său, Parvez Khan (Javed Sheikh), este într-o situaţie similară cu fiul său, Imran (Upen Patel), care are o prietena blonda, Susan (Tiffany Mulheron). Manmohan ia familiei sale pentru un turneu în India, şi Jasmeet forţele să se căsătorească cu Arjun Singh (Akshay Kumar).
La întoarcerea lor de la Londra, Jasmeet anunţă că ea se casatoreste cu Charlie Brown (Clive Standen), care este bine educat si are prieteni şi conexiuni bune, chiar şi cu prinţul Charles. Ea refuză să recunoască o căsătorie cu Arjun deoarece nu există nici o dovadă de nunta. Când Jasmeet este introdus pentru a prietenilor de familie Brown, ea este supusă abuzurilor de natură rasistă considerabilă (charmers sarpe, coarda trucuri indian, pui tandoori), precum şi un citat din Winston Churchill: “Când ne-am lăsa India, ţara va fi în mâinile de goons “. Imran în timp ce se cere de către părinţii lui Susan de a părăsi Islam, devenit un creştin, pentru a schimba numele lui Emmanuel sau Ian, precum şi să ofere o dovadă scrisă că familia sa nu este asociat cu teroriştii. Filmul se încheie pe o notă fericit cu Imran, nu se a fi un creştin şi Susan a fi acceptat cu familia Imran lui; Jazz realizează dragostea ei pentru Arjun fuge de la nunta ei cu Charlie Brown şi merge cu Arjun înapoi în India, în cazul în care acestea sunt văzute de echitatie Arjun de motocicleta.