Mr. & Mrs. Smith

Raporteaza film nefunctional!

Filmul se deschide cu John (Brad Pitt) si Jane Smith (Angelina Jolie), răspunzând la întrebări în timpul consilierea de cuplu. Cuplul a fost casatorit pentru “cinci sau șase ani”, dar mariajul lor este suferință, până la punctul că acestea nu pot aminti ultima dată când au făcut sex. Ei spun povestea prima lor întâlnire în Bogotá, Columbia, unde s-au întâlnit în timp ce ambele au fost în secret pe termen de la autoritățile columbiene, deoarece autoritățile au fost în căutarea pentru turiștii care călătoresc singur, după un jaf recente, cei doi pretins a fi împreună, pentru a evita semnul întrebării. Ei repede a căzut în dragoste și s-au căsătorit. Ioan mai târziu, se prevede, în sfârșit că Jane “arata ca in dimineata de Craciun”, la el pe zi s-au întâlnit.
În realitate, John si Jane sunt ambele asasini calificați care lucrează pentru diferite firme, ambele printre cele mai bune în domeniul lor. Fiecare este disimularea profesia lor adevărat de soțul lor. În aceste povești de acoperire, John si Jane echilibra căsătoria lor aparent banal – care ambele le găsiți, după câțiva ani, să fie în creștere plictisitoare și sufocante – cu munca lor secretos. Atunci când ambele sunt alocate pentru a ucide prizonier Benjamin “Tank” Danz (Adam Brody) în timpul unui transfer, cu care se confruntă reciproc cu privire la locul de muncă și a lovit se termină prin a fi ratat. După companiilor respective afla mai multe despre lovitura gresita, acestea sunt atribuite pentru a descoperi și a elimina altele.
După câteva încercări de “blande” asupra vieții celuilalt, alimentate de un sentiment reciproc de tradare, scuipat civila culminează într-o luptă cu cifră octanică ridicată în casa Smith. După o luptă lungă, uniform cu potrivire, cu alice casa lor de a abator, acestea eoliene cu arme în fețele celuilalt. John tivita, și stabilește arma jos, Jane descoperă că nu poate trage nici soțul, și ambele să cedeze locul lor de dragoste. Domnul și doamna Smith reuni și de a face dragoste pentru prima dată într-o lungă perioadă de timp.
Nou-reaprins Smith parteneriat este rapid amenințată de către angajatorii lor, care s-au decis acum să elimine cuplu. Cel mai bun prieten a lui Ioan si coleg de servici, Eddie (Vince Vaughn), se transformă în jos o recompensă de 400.000 de dolari pentru fiecare Smith (din moment ce el nu va ieși din pat pentru nimic mai puțin de $ 500.000), dar John și Jane se află sub focul de la o armată de asasini. Indepartarea unui atac care aruncă în aer casa lor, Smiths fure minivan aproapelui lor și să distrugă cu succes atacatorii lor de trei saloane care desfășoară blindate BMW-uri, în timp ce toate secretele cearta pe stilurile lor de luptă și nou-descoperite personale.
După întâlnirea cu Eddie, The Smiths decid să lupte împreună pentru a păstra căsătoria lor. Ei au răpit Danz de la său de înaltă securitate închisoare în scopul de a oferi angajatorilor lor ceva ce vrei mai mult decat Smiths. Danz arată că el a fost doar momeala, angajat în comun de către angajatorii lor dupa ce a fost descoperit faptul că Smiths s-au căsătorit, în speranța de a avea unul Smith omoare celălalt. John si Jane renunțe la planurile lor de urgență separate, si faceti-va standul lor împreună. În scena finală a lupta filmului, The Smiths – acum lucrează bine împreună, ca o echipă – a învinge un atac prelungit de către o forță mare de personal armat în timpul unui lung trage-out în interiorul unui magazin.
Filmul se încheie cu îndeplinirea tânăr consilier marital din nou, în cazul în care statul Smiths cat de mult căsătoria lor a prosperat și cât de fericit sunt ei cu adevărat, cu John semn subtil un “10″ când a fost întrebat despre “problema de sex”, o dată mai mult. Un final alternativ este, de asemenea, disponibil pentru film. În ea, John si Jane scape în Italia și sunt în piață atunci când Jane începe să intre în panică, pierderea aparent urmări un obiectiv în zonă. După o scurtă căutare, cei doi localizați fiica lor, care purcede pentru a trage, cu un pistol de jucărie, o păpușă agățat cu scopul precis.