Mr. Deeds

Raporteaza film nefunctional!

Preston Blake a început în cariera sa în speranța de a fi un disc jockey ca un om tanar, lucrează lent drum prin rândurile de a întemeia Blake Media, o companie care rulează sute de posturi de televiziune și de radio și cu 50 de mii de angajați. După ce Blake îngheață la moarte, la summit-ul de pe Muntele Everest, cu un zâmbet triumfător pe fața lui, o căutare pentru moștenitorul său începe.
Se constată că Blake are un nepot pe nume viu Deeds Longfellow (Adam Sandler), care conduce o pizzerie în New Hampshire și încercări (fără succes) să scrie și să vândă legende felicitare. Deeds este contactat și a adus la New York de către avocat și om de afaceri Chuck Cedar (Peter Gallagher). Planuri sunt făcute pentru faptele sale de a vinde acțiuni în companie la Cedar și să se întoarcă acasă 40 miliarde dolari mai bogat, dar el trebuie să rămână la New York, pentru câteva zile, ca toate detaliile legale sunt elaborate.
Povestea este o veste mare, și reporterul Babe Bennett (Winona Ryder), care lucrează pentru un show numit tabloid Inside Access, are un prieten pretinde să fure poșeta în vederea Deeds, deoarece lor de cercetare a indicat Deeds a vrut să întâlnesc o fată de economisire ei, la fel tatăl său a întâlnit cu mama lui. Deeds salvează ei (ca și bate fără milă ei “hoț”), și ea continuă să meargă cu el sub masca Pam Dawson, o asistentă medicală de la școală Winchestertonfieldville, Iowa (un oras ea a făcut pe loc atunci când sunt întrebați în cazul în care ea a fost din, care mai târziu se dovedește a fi un loc real (Syosset, New York).
Deși inițial Pam speră să obțină doar o poveste bună pe moștenitorul noua, ea cade în cele din urmă pentru unfailingly buni la suflet Deeds, și decide să-i spună că ea nu este cine spune că este, dar Inside Access, în concert cu Cedar ( hrănit adevărul prin “hoț”, încă suferă de pe urma efectelor Deeds “economisire” Bennett), ea dezvăluie faptele prima. Zdrobit de durere, și supărat, fapte decide să se întoarcă acasă pentru a Mandrake Falls după ce a dat 40 miliarde de dolari din banii lui el moștenește la United Negro College Fund (de mult pentru surpriza de președinte, care are un atac de cord). După revenirea la Mandrake Falls, el învață de la Eyes Crazy (Steve Buscemi), care Chuck Cedar intenționează să vândă compania, care va determina mii de oameni să-și piardă locurile de muncă. Babe vizitează Deeds din Mandrake Falls și încearcă să-l câștige înapoi. El o respinge spunând că nu știe cu adevărat cine este.
La o întâlnire acționarilor, cedru are toata lumea convins de a vinde compania, până la Deeds (care și-a cumpărat o cotă unică) sosește și reușește să convingă pe toți să nu vândă. Dar Cedar are un control de o majoritate a acțiunilor și vânzarea este aprobat. Babe sosește, și arată că Butler lui Blake, Emilio (John Turturro), este fiul nelegitim Preston Blake (la un moment dat el a spus că Deeds Blake l-au tratat “ca un fiu”), precum și adevăratul moștenitor.
Ca urmare, vânzarea Deeds din acțiunile sale la Cedar nu este legal. Emilio ia imediat de control și de cedru incendiilor, precum și alamă întregul top la companie, cu excepția Cecil Anderson (Erick Avari), un executiv bun la suflet, care s-au imprietenit Deeds (atunci când el cere să rămână, Emilio lasă decizia la fapte, care spune da rapid). Babe se dezvăluie faptele și își cere scuze pentru pacalirea el, și ei reconcilia și fapte se încadrează în dragoste din nou. Deoarece pleacă, Emilio mulțumește Deeds pentru sprijinul său și întreabă cum pot să-l ramburseze. Deeds spune că tot ce vrea este prietenia lui. Emilio sfârșește oferindu-Deeds un miliard de dolari, dintre care unele Deeds cheltuie pe Corvette pentru întregul oraș, și el revine la Mandrake Falls cu Babe nou soția lui, în cazul în care el află că card Hallmark a cumpărat una din cărțile sale, el a scris o pentru Babe.