Mouse Hunt

Raporteaza film nefunctional!

După ce Lars (Lee Evans), şi a lui Ernie (Nathan Lane) producător tatăl şir Rudolf (William Hickey) moare, se trece peste voinţa lui, în fabrica sa de acum depăşită, în cazul în care au aflat că el le-a lasat un pumn de obiecte personale, unul dintre ele fiind o faptă într-un conac datorii dereglate.
Reprezentanţii de la o companie numita Zeppco oferta International pentru a cumpara fabrica de la Lars după ce a fost refuzat de mai multe ori de către Rudolf, dar el refuză oferta lor după ce tatăl său amintindu-dându-i şi lui Ernie bucată de sfoară norocos şi a făcut o promisiune de a nu-l să-şi vândă fabrică. El este mai târziu dat afară din casa sa, în aprilie sa centrat pe sine, bani-e foame soţie (Vicki Lewis), după ce descoperă acest lucru. Între timp, Ernie serveşte primarul McKrinkle (Cliff Emmich) la restaurantul Chez lui Ernie, dar primarul suferă în curând un atac de cord dupa ce consuma accidental un gândac găsit în vas lui. Ca urmare, Ernie pierde restaurantul său şi acasă.
Apoi, împacă cu Lars la un restaurant şi se decide să investigheze atât casa, deoarece nu au unde să trăiască. În timp ce doarme acolo, ei găsesc planurile de conac, care arată că este construit în 1876 de către celebrul arhitect Charles Lyle LaRue. Aşa cum a fost ultima casă construită de el şi până în prezent considerată un simplu zvon, conacul este numit “LaRue Missing”. Alexander Falko (Maury Chaykin), un colector de element LaRue, încearcă să facă o ofertă de 10 milioane dolari pe casa, Ernie, cu toate acestea, Lars convinge că va face o mulţime de bani în cazul în care restaura si o licitatie de casa. Cu toate acestea, descoperi în curând că au rămas doar două zile pentru a plăti ipoteca casa de 1.200 dolari, înainte de bancă blochează pe ea.
Ca fraţii începe renovare casa, îşi dau seama că casa are deja un ocupant, un mouse intellingent. Temându-se de un incident similar cu incidentul gândac, Ernie şi Lars să decidă pentru a scăpa de mouse-ului. Ei încep o serie de încercări ce în ce mai agresive şi comic de a ucide mouse-ul, toate de care nu reuşesc atunci când mouse-ul sabotează eforturile lor, cauzând un prejudiciu de benzi desenate, de asemenea, de fraţii fiecare eşec. Într-o încercare, Ernie şi Lars merge la un adapost de animale în cazul în care adopta o pisica pe nume Catzilla bolnav mintal. Cu toate acestea, Catzilla este subjugat de mouse-ul, după care îi cornere într-o dumbwaiter şi gnaws coarda, provocând Catzilla să scadă şi se încheie la prins, la partea de jos a arborelui, unde probabil în cele din urmă moare de rănilor sale. Fraţii angaja apoi o distrugător excentric, domnul Cezar (Christopher Walken), mouse-ul pentru a ucide. Această încercare nu reuşeşte, de asemenea, atunci când Cezar cade victima în cele din urmă la un set de master-capcana de mouse-ul şi este condus nebun cu furie la eşecul lui pentru prima.
Lars împacă cu luna aprilie, atunci când ea aude despre viitoarea licitatie de la avocatul fraţilor “. Ernie, între timp, descopera documentele Zeppco în sediul fabricii şi a contactelor aceiaşi reprezentanţi care Lars au refuzat să se întâlnească cu ei în piaţa oraşului şi a discuta despre vanzarea fabricii, dar el flirteaza cu două modele de păr belgiene, Ingrid şi Hilde, şi pierde pălăria. El sfarseste lovit de un autobuz în timp ce recuperarea, în mod ironic la fel ca reprezentanţii ajunge, dar leziunile sale sunt minore şi i se permite să plece atunci când Lars-l preia.
Întoarcerea acasă frati pentru ca Cezar este luat de paramedici, şi o altă luptă cu mouse-ul incepe, ceea ce duce la Ernie a fost criticat din coşului de fum şi într-un lac îngheţat într-o minge de foc. Complet Berserk, Ernie apucă o puşcă şi a incendiilor de la mouse-ul, lipsa de fiecare dată şi cauzând podea să se prăbuşească de tragere accidental o bomba bug anterior a scăzut cu Cezar. Zeppco, de către un robot, refuză oferta lor de a cumpara compania, şi fraţii susţin despre tradare – Ernie este furios că Lars a refuzat prima oferta Zeppco, fără consultarea-l în primul rând, în timp ce Lars este supărat că Ernie a fost dispus să vândă fabrica, fără a spune el. Argumentul în cele din urmă trece spre obiectul de tatăl lor, care a favorizat întotdeauna de Lars pe Ernie, deoarece Lars a fost fratele mai mare, şi de amărăciune despre Ernie nu castiga aprobarea tatălui lor, înainte de moartea sa. La înălţimea de argumentele lor, Lars aruncă o portocala de la Ernie, care ocoleste, şi-l loveşte mouse-ul, bată-l inconştient. Fraţii încearcă să-l termine cu o lopată, dar nu se pot aduce la rău creatura apărare. În schimb, au pus mouse-ul într-o cutie şi expediaţi caseta de la Fidel Castro în Cuba. Crescute de a fi scăpat de mouse-ului, fraţii reconcilia repede şi să lucreze împreună pentru a repara casa şi să se pregătească pentru o licitaţie după aprilie plăteşte ipotecare.
Din păcate, în timpul licitaţiei, Lars descoperă parcelă mouse-ului, care a fost întors din cauza postale insuficiente, cu o gaura mestecate prin ea. Ca licitaţie începe, Ernie şi Lars încă o dată să încerce să-l omoare pe mouse-ul. Într-unul, încercare finală, disperată, se alimenta un furtun într-o gaură în perete pentru a încerca şi spăla mouse-ul afară. Aceasta esueaza oribil atunci când apa umple spaţiile dintre zidurile casei la fel ca auctioner sumele licitate 25 milioane dolari. Cei prezenţi la licitaţie sunt spălate în afara atunci cand peretii din jurul lor colaps, şi în ciuda încercărilor lui Ernie să-i convingă să rămână, le lasă ca se prabuseste casa, inclusiv în luna aprilie, care pleacă de Lars şi se stinge cu un ofertant deosebit de bogată de la licitaţie. Consolare fraţi “, este doar faptul că mouse-ul este cel mai probabil în cele din urmă mort.
Fraţii reveni la fabrica si dormi acolo. Cu toate acestea, mouse-ul aparent indestructibil le-a urmat şi reuşeşte să facă o minge de brânză de coarde de cădere o lespede de brânză în recipient de ceară. Ernie şi Lars sfârşitul războiului lor cu mouse-ul, luând în propunerea sa pentru viitorul fabricii. Fabrica moarte devine un succes, deoarece este de fabricaţie acum brânză de coarde, cu Ernie şi mouse-ul lucrează împreună pentru a crea amestecuri de noi, şi formarea aparent relatii romantice cu Ingrid şi Hilde.
Scena de închidere prezinta portretul lui Rudolf Smuntz iluminarea, bucata lui de norocos şir înrămate şi atârnate lângă portretul, cu citatul “O lume fără şir este haos.”