Mortal Kombat

Raporteaza film nefunctional!

O dată la fiecare generație, există o inter-dimensional martiale turneu de arte cunoscut sub numele de Mortal Kombat, creat de The Elder Gods a limita invaziile dintre taramuri ale universului. În cazul în care domeniul de Outworld câștigă Mortal Kombat de zece ori consecutiv, sa împăratul Shao Kahn (vocea lui Frank Welker), va fi capabil să invadeze și să cucerească Pământul tărâmul. Ei au câștigat deja nouă, așa că acest lucru va fi turneul lor zecelea.
Shaolin războinic Liu Kang (Robin Shou) si camarazii sai, film de la Hollywood Johnny Cage (Linden Ashby) și SUA Forțelor Speciale ofițer Sonya Blade (Bridgette Wilson), au fost alesi de catre Raiden (Christopher Lambert), zeul fulgerului și apărător Earthrealm lui , pentru a depăși adversarii lor puternice, în scopul de a preveni Outworld de la câștigarea lor zecea drept Mortal Kombat turneu. Fiecare dintre cele trei are motive lui sau ei pentru a concura: Liu Kang caută răzbunare împotriva gazda turneului Shang Tsung (Cary-Hiroyuki Tagawa) pentru uciderea fratelui său Chan (Steven Ho); Sonya are, de asemenea, răzbunarea pe mintea ei, urmărind lord al crimei Kano (Trevor Goddard), care a ucis partenerul ei, Johnny Cage, a fost etichetată drept un fals de către mass-media, încearcă să dovedească altfel lumea.
La insula lui Shang Tsung, Liu Kang este atras de printesa Kitana (Talisa Soto), fiica adoptivă a lui Shao Kahn; un precaute Shang Tsung Comenzi creatura Reptile (Keith Cooke) să țină un ochi aproape de pe ea. Liu infrangeri adversarul său în primul rând, și Sonya se răzbune pe Kano. Johnny Cage întâlnește demonic ninja Scorpion (Chris Casamassa), care Teleporturi Cage la bârlogul său în Netherrealm, acolo batalie de doua vicios, cu Cage Victor eventuala. Liu Kang se angajează într-un duel scurt cu Kitana, care îi oferă sfaturi secret pentru lupta lui următoare (“Folosiți elementul care aduce viață”). Următorul adversar lui Liu este ninja Sub-Zero (François Petit), a cărui apărare pare inexpugnabilă, din cauza abilităților sale de înghețare, până când Liu Kang reamintește sfatul Kitana lui și se întoarce la mese.
Prințul Goro (vocea lui Kevin Michael Richardson), un imens, cu patru armate Shokan razboinic intră în turneu și zdrobește fără milă orice adversar se confruntă. Unul dintre prietenii lui Johnny Cage lui, Art. Lean (Kenneth Edwards) merge până împotriva Goro, precum și este învins, împreună cu având în sufletul său luate de către Shang Tsung. Cage vine la Tsung de a solicita o lupta cu Goro. Sorceror acceptă cu condiția ca el să fie permis de a contesta orice adversar la alegerea sa, în orice moment și oriunde el alege. Raiden încearcă să intervină, dar în care condițiile sunt acceptate. Se confruntă cu Cage Goro și utilizează viclenia și elementul de surpriză să învingă campionul en-titre. Acum disperat, Shang Tsung apoi ia ostatic Sonya, invocând privilegiul său de a contesta orice adversar la alegerea sa, și ia-o la Outworld. Știind că puterile sale sunt ineficiente în Outworld și că nu poate învinge Sonya Shang Tsung ea însăși, Raiden trimite Johnny Cage si Liu Kang în Outworld pentru a salva Sonya și provocarea Shang Tsung. În Outworld, Liu Kang lupta Reptile și temeinic l infrangeri după ce a absorbit multe lovituri de la creatură și să devină furios. Kitana se întâlnește cu Johnny Cage si Kang Liu ulterior, dupa spune pereche despre originile lui Outworld, precum și a propriilor ei, ea aliați cu ei așa cum fac drumul lor spre castel unde Sonya este reținut.
În interiorul turnului castelului, Shang Tsung contestă Sonya la lupta cu el, știind foarte bine că refuzul ei de a accepta va duce la renunțarea Earthrealm Mortal Kombat. Totul pare pierdut pentru Earthrealm până la trei călugări Outworld interiorul turnului se dezvăluie a fi Kitana, Liu Kang și Johnny Cage. Kitana berates Shang Tsung pentru tradarea lui la împărat ca Sonya este eliberat. Shang Tsung contestă Johnny Cage, dar Liu Kang cere să lupte Shang Tsung. În timpul bătăliei de lungă durată, Liu Kang se confruntă nu numai Shang Tsung, dar sufletele care Shang Tsung-au forțat luate în trecut Mortal Kombat turnee, și imaginea fratelui său, Chan (de fapt, un transformată Shang Tsung care intenționează să atragă Liu Kang la moartea sa ). Liu Kang se ridica deasupra provocărilor și ia pe Shang Tsung cu determinare reînnoită și trage în cele din urmă un șurub de energie la Shang Tsung, bate-l de la platforma de luptă și tragerea in teapa-l pe un rând de piroane de mai jos, omorându-l. Moartea lui Shang Tsung elibereaza toate sufletele captive, inclusiv a lui Chan. Înainte de a urca la viața de apoi, spune Liu Chan că el va rămâne cu el în spirit până când sunt din nou reunite.
Războinicii reveni la Earthrealm, în cazul în care o celebrare a victoriei are loc la templu Shaolin. Jubilare brusc se oprește, cu toate acestea, atunci când cifra gigantul Shao Kahn apare brusc în cer. Când Împăratul declară că el a venit pentru sufletele tuturor, Raiden exclamă linia finală a filmului, “Eu nu cred!” ca războinicii dura până luptă poziții pentru a se apăra.