Monte Carlo

Raporteaza film nefunctional!

Grace Bennett (Selena Gomez), a petrecut mai mulţi ani de aşteptare la mese un mic oraş din Texas restaurant pentru a strange bani pentru ei şi ei Emma cel mai bun prieten (Katie Cassidy), să călătorească la Paris, după absolvirea lui Grace. La noapte înainte de a pleca, mama ei şi tatăl vitreg bombarda Grace si Emma, cu vestea ca Meg (Leighton Meester), sora vitregă a lui Grace, este să le însoţească. Fetele nu sunt fericit cu aranjamentul. La sosirea la Paris, călătoria devine un start dur. Tour lor este rapidă, împiedicându-le să se bucure de împrejurimile lor de hotel şi se dovedeşte a fi doar timid de locuibil. Dar Grace este hotărâtă să facă cel mai bine a lucrurilor.
A doua zi au vizitaţi Turnul Eiffel în cazul în care Meg are o întâlnire cu două Riley (Luca Bracey), un baiat sa întâlnit cu o zi înainte. Fetele sunt lăsate în urmă de către autobuzul turneu şi Grace în cele din urmă se descompune în dezamăgire.
În acea noapte, fetele caută adăpost de ploaie într-un hotel de eleganta în cazul în care moştenitoarea arogant engleză Cordelia Winthrop Scott (de asemenea jucat de Selena Gomez), susţine cu managerul şi concierge despre o greşeală cu privire la cazare ei călătoresc la Monte Carlo. Grace fuge la baie şi ascunde într-un stand înainte de intrarea Cordelia. Emma şi Meg sunt uimit de similitudine şi Hotel Grace manager de greşeli pentru Cordelia. Epuizat şi umed, fetele-şi petreacă noaptea în apartamentul lui Cordelia.
Fetele trezesc dimineata langa o masina care aşteaptă să le ia de la aeroport. Mâinile Manager Har unui pachet privind modul în care conţine bilete de avion. Emma acceptă agitat plimbare cu masina si bilete, în timp ce Meg este precaut.
După care zboară la Monte Carlo, fetele sunt luate la Hotel de Paris, şi a salutat de milostivi Bernard Marchand (Christophe Malavoy) şi fiul său, Theo (Pierre Boulanger), care se crede foarte puţin de Cordelia. Fetele invata este de a fi o minge aruncata in Cordelia de Onoare, care noapte şi Theo este să o însoţească.
Fetele gata pentru seara, cu Grace purta un multi-milioane de dolari colier Bulgari. Grace învaţă de la Theo colier este de donare Cordelia pentru o licitatie care are loc vineri, cu venituri vor ajuta la construirea de şcoli. Theo începe a lua o simpatie pentru caracterul lui Grace, observând chiar cizme de cowboy de la ei de sub rochia ei. Theo introduce Grace şi fetele să Prince Domenico de Silvano (Giulio Berruti) şi Grace succes proşti Cordelia matusa lui Alicia (Catherine Tate), crede în ea este Cordelia.
Înapoi în Texas, Emma prietenul lui Owen (Cory Monteith) creste de la nerăbdător, nu auzi de la ei. Chiar dacă s-au despartit, Owen zboară la Paris.
Meg şi Emma se certe de la prima Grace se lupta pentru a juca menţinere a păcii. Dar, aşa cum şederea lor progreseaza, cei doi încep să se de-a lungul. De Şanse, răspunde Meg Riley din nou şi ei petrec o zi împreună în timp ce Grace merge cu Theo la un joc de polo şi Emma se pregateste pentru o data cu Domenico.
La meciul de polo, matusa cifrele Alicia Har după observat ea este de echitatie şa de Vest, Cordelia ca plimbari limba engleză. Alicia promite să păstreze secretul, atâta timp cât Grace continuă să reprezinte ca Cordelia.
Emma se execută în Meg pe drumul ei cu Domenico şi îi dă colier. Meg se pune în rucsac lui Riley. Cina cu Domenico nu se dovedesc ca Emma era de aşteptat, şi îşi petrece restul nopţii în camera de hotel uitam pentru a prinde un hoţ. Incercand sa o impresioneze, Theo are Grace într-un loc retras cu vedere la Marea Mediterană în cazul în care se uită la focurile de artificii stinge.
Între timp, în Paris, Owen vede un articol de ziar de Grace, Emma şi Meg si placi de un tren la Monte Carlo.
Ia Riley Meg înapoi la hotel ei în dimineaţa următoare, înainte de plecarea în Toscana. Mai târziu, ea îşi dă seama Meg uitat colier. În plus, Cordelia ajunge si este intampinat cu un sarut de la Theo. Cordelia îl loveşte. Fetele grabă Repack Cordelia a bagajelor şi a reuşit să se strecoare afară prin balcon, dar sunt mult prea târziu pentru a prinde Riley, de la staţia de tren.
În timp ce acestea sunt plecat, Cordelia vede articol de ziar, constată cazul colier gol şi solicită, de poliţie. De fapt, Riley au găsit colier şi au venit să-l întoarcă. În hol, fetele sunt îndeplinite de către Theo, care este iritat de salutul lui Grace. Înainte de a lasa, o sărută Grace Theo confuz, care admite la concierge “Eu chiar nu inteleg femeile”.
Meg se opreşte Riley în hol. El dă o colier si asteapta-o jos în cazul în care Owen a sosit, au ca poliţie. Fetele încearcă să motiv cu Cordelia, dar ea ameninţă să le-au arestat şi suna de pe licitaţie. Ei au o lege, astfel Grace pot participa la licitaţie.
Owen vede Grace (ca Cordelia), în hol şi se duce la etaj pentru a găsi Emma. Cordelia pauze libere şi papură la licitaţie în cazul în care întrerupe Harului de licitare a veni curat. Theo lasă camera, rănit, şi Grace îl imploră mulţimea să nu lase acţiunile sale interfera cu oferta lor. Ofertele Alicia 6 milioane € pentru a ajuta la Grace. Ulterior, Meg decide sa plece in Italia cu Riley şi Bernard are conducătorul auto sa ia Grace, Emma Owen şi la aeroport.
Filmul se încheie cu Meg şi Riley alpinism Machu Picchu. Emma şi Owen se stabilească în noua lor casă în Texas şi Grace merge în România pentru a ajuta la finalizarea a unei şcoli. Theo se întâmplă să fie acolo în căutarea în curs, care au decis să se implice mai mult cu munca familia lui. El vede Grace de la o fereastră şi urmăriri-o jos de fluieri pentru ea. Cei doi se reintroduce în mod corespunzător înainte de a rola de credite.

One Response to “Monte Carlo”

  1. MariaLoveJbandSG
    2 ianuarie 2013 at 23:58 #

    Mi’a plăcut extrem de mult. E foarte tare filmul. Mai ales că cică au venit în România:x MUCH LOVE