Monster-in-Law

Raporteaza film nefunctional!

Charlotte Cantilini sau Charlie (Jennifer Lopez) este o temperatură de la Venice Beach, California, care îndeplinește chirurg Domenii Kevin (jucat de Michael Vartan). Ea crede că e gay la început, bazat pe o minciună Fiona (Kevin fosta prietena) ia spus. Dar apoi Kevin ei solicită afară, și Charlie crede că ea a găsit în cele din urmă omul potrivit.
Lucrurile încep să meargă greșit atunci când introduce Kevin Charlie la mama sa, Viola Fields (Jane Fonda). Viola este o prezentatoare de știri care a fost recent fost înlocuit cu cineva mai tânăr, și este în mijlocul unui colaps. Charlie dezgust de la bun început, Viola devine și mai înnebunită de durere atunci cand Kevin propune să Charlie. Temându-se că ea va pierde fiul ei în același mod ea a pierdut cariera, ea își propune să distrugă Kevin si relatia lui Charlie. Cu asistentul ei de încredere, Ruby (Wanda Sykes), care este secret de lucru împotriva ei, ea încearcă tot posibilul pentru a conduce Charlie departe.
Charlie în cele din urmă pentru a prinde planul lui Viola și ripostează. La ziua nuntii, Viola se transformă în sus purtând o rochie albă în loc de rochie special făcută pentru ea de Charlie. Apoi, brusc, Viola propria îngrozitor mama-in-lege, bunica lui Kevin, Gertrude Domenii (Elaine Stritch), apare și ei au un argument. Resentimentul Gertrude a Viola poartă o asemănare foarte puternic la sentimentele lui față de Viola Charlie. Ea chiar a pretins că fiul ei, tatăl lui Kevin, care a avut, se pare că a murit de ani în urmă, a murit de “dezamăgire terminale”, pentru care deține Gerturde Viola responsabil. Charlie decide să dea înapoi ca ea martori Gertrude și relația lui Viola. “Nimic nu se va schimba”, se plânge la Viola după Gertrude părăsește sala, “în treizeci de ani, care vor fi noi.”
Charlie iese să-i spun lui Kevin că nunta este oprit. Ruby intră și vorbește cu Viola. Viola este îmbufnat că Charlie ei în comparație cu Gertrude; deși punctele Ruby faptul că Viola este de fapt mult mai rău decât Gertrude, ca ea nu-și amintește niciodată Gertrude încearcă să otrăvească Viola o dată. Ruby subliniază că eforturile Viola împotriva lui Charlie, pentru a face fericit, Kevin sunt nejustificate. “Oricare ar fi făcut să cred că nu a fost?” este punctul ei finală. Viola are o revelație și își dă seama că ea vrea să rămână Charlie, iar ei reconcilia care se încheie dușmănie de moarte. Charlie, apoi explică Viola că vrea să stea prea. Pe de o condiție: dacă Viola acceptă limitele Charlie are nevoie, în cazul în care ea este prezentă la orice eveniment de familie, iar în cazul în care ea tratează copiii ei cu dragoste.
Charlie și Kevin se căsătorească și apoi când Charlie aruncă buchetul de mireasa, Viola prinde florile. Ca Charlie și Kevin conduce departe de a luna de miere, Filmul se încheie ca violă și Ruby pleca de sărbătoare.