Mission: Impossible

Raporteaza film nefunctional!

Ethan Hunt (Tom Cruise) este un membru al Forţei Imposibil Misiuni (FMI), o ramură neoficial al CIA, şi o parte de o mica echipa de agenti. Conduşi de Jim Phelps (Jon Voight), echipa asamblează pentru o misiune în Praga pentru a preveni Alexandru Golitsyn, un diplomat american, de la furtul capacului non-Oficial (NOC) lista, o listă completă a tuturor agenţilor sub acoperire din Europa de Est, de la Ambasada SUA. Misiunea merge fără speranţă greşit, aparent rezultat în decese de intreaga echipa, cu excepţia Ethan. Tehnician Jack Harmon (Emilio Estevez) este tras în ţeapă într-un lift, Jim este împuşcat pe un pod de un atacator necunoscut, Hannah Williams (Ingeborga Dapkunaite) şi soţia lui Jim Claire (Emmanuelle Béart) sunt ambele ucis de o bombă maşină şi atât Davies Sarah (Kristin Scott Thomas) şi Golitsyn sunt înjunghiat la moarte de către un atacator necunoscut.
După ce a fugit de la scena, Ethan se întâlneşte cu directorul FMI Eugene Kittridge (Henry Czerny), la o cafenea unde se discuta despre evenimentele din acea noapte. În cele din urmă, Ethan îşi dă seama că un al doilea echipă a FMI a fost uitam echipa sa în timpul operaţiunii nu a reuşit. Kittridge apoi în evidenţă faptul că operaţiunea a fost o înscenare menită să atragă o aluniţă în FMI. Aluniţa a facut o intelegere pentru a vinde lista de la un traficant de arme cunoscut sub numele de “Max”, ca parte a unei operaţiuni numite “Iov 314″. Ca urmare, lista de CNO luate în misiune a fost un fals şi disk-ul calculatorului este pe este echipate cu un dispozitiv de urmărire. După informează Kittridge Ethan de suspiciune lui Ethan, care este aluniţa, Ethan explodează acvariu podea la tavan, cu un băţ de guma de mestecat exploziv în cafenea şi fuge.
Ethan se întoarce în casa în condiţii de siguranţă FMI în cazul în care, realizând că “Iov 314″ se referă la un verset din Biblie, în cartea de muncă (şi probabil numele de cod alunita ca de bine), Ethan începe corespondenţa e-mail cu Max (Vanessa Redgrave), pe un web corespondenţă biblic Max site-ul şi avertizează cu privire la lista de NOC fals. Ethan întâlneşte apoi Claire şi descoperă că ea a supravieţuit misiunii, care a ajuns din maşină, în care ea a fost de aşteptare înainte de a explodat.
Max organizează o întâlnire cu Ethan, unde se oferă să livreze lista reală NOC în schimb 10 milioane de dolari şi o întâlnire faţă-în-faţă cu locuri de muncă reale. Max este de acord şi ea şi Ethan apoi momente înainte de a scăpa de o echipa de CIA, alertat de către dispozitivul de urmărire, soseşte în căutarea listei NOC fals. Ethan asambleaza o echipa de agenti dezavuat: calculator expert Luther Stickell (Ving Rhames) şi pilot Franz Krieger (Jean Reno). Ethan, Luther, Krieger, şi Claire infiltrat puternic fortificat sediul CIA din Langley si fura cu succes lista completă ONC înainte de a evada într-o casă în condiţii de siguranţă, în Londra.
În timp ce în Londra, Ethan descoperă că unchiul său şi mama au fost fals arestat pentru trafic de droguri într-o încercare de Kittridge să-l ademenească să iasă din ascunzătoare. Acest Ethan înfurie, şi el contacte Kittridge care se oferă să renunţe la acuzaţii dacă renunţă Ethan. Ethan rămâne pe linia de suficient de mult pentru a Kittridge să-l urmărească la Londra şi apoi se blochează în sus, doar pentru a găsi Jim (rănit, dar în viaţă), în picioare lângă el.
Jim, presupus mort în Praga şi în urma operaţiunii Ethan atunci, spune Ethan că Kittridge este aluniţă şi încearcă să blocheze neterminate. Ethan ascultă, mental piecing împreună funcţionarea şi Jim îşi dă seama că, după ce a devenit deziluzionat cu munca sa, este, de fapt locuri de muncă şi că Krieger – care foloseşte aceeaşi distinctiv face de cuţit, care a fost folosit pentru a ucide şi Sarah Golitsyn-a l-a asistat. Cu toate acestea, Ethan este încă îndoielnică despre locul lui Claire în conspiraţie.
A doua zi, Max şi Ethan măsuri pentru a răspunde la bordul ruta TGV en la Paris, cu Claire şi Luther la bord pentru a oferi copie de rezervă. Kittridge este, de asemenea, la bord, care au primit bilete şi un ceas de la Ethan. La bordul trenului, Ethan ofera lista de CNO la Max, care-l conduce la masina bagajele pentru a găsi banii şi locuri de muncă. Claire ajunge in masina bagajul pentru a se întâlni cu soţul ei, dezvăluind complicitatea ei ca ea sugerează că acestea plece cu banii si lasa Ethan ia vina. Jim peels brusc faţa lui departe, dezvăluie el însuşi să fie Ethan deghizat. Acestea sunt întrerupte de sosirea reale Jim Phelps: dezechilibrat, înarmaţi şi cer ca o parte Ethan pe bani. Ethan face acest lucru, dar apoi încet pune pe o pereche de ochelari de la operaţiunea de origine, în Praga, cu o camera construit în pod. Imaginea de Jim, în viaţă, este transmis la un ceas video, trimisă Kittridge de Ethan, expunerea identitatea lui Iov adevărat.
Claire încearcă să intervină, dar Jim ucide ei şi urcă până la acoperişul de tren, în timp ce se apropie de Krieger într-un elicopter să-l extrage. Ethan îl urmează pe acoperiş, împiedicând-l şi de a lega elicopter Krieger la tren, glisându-l în Tunelul Canalului Mânecii. În tunel, Jim sare la elicopter. Ethan urmează, alpinism skiduri de aterizare pentru elicoptere şi ataşarea o altă bucată de gumă de mestecat exploziv, o relicvă finală de la Praga, la parbriz. El sare înapoi în tren la fel ca explozia care a urmat ucide Krieger si Jim este strivit între rămăşiţelor Copter si piesele.
Acum, cu custodia lista de CNO, Max, şi identitatea lui Iov adevărat, Kittridge reintegrează Luther şi picături de anchetă împotriva lui Ethan, care demisionează de la FMI. Ca el zboară acasă, un însoţitor de zbor se apropie de el şi solicită, printr-o fraza codat, în cazul în care el este gata să ia pe o nouă misiune.