Mission: Impossible – Ghost Protocol

Raporteaza film nefunctional!

Mission: Impossible – Ghost Protocol este un film american de acţiune 2011, şi a patra în Misiune: Imposibila seria. Se joaca Tom Cruise, care reia rolul său de FMI agent Ethan Hunt, şi este director de Brad Bird primul live-action de film. [5] Protocolul de Duhul a fost scrisă de André Nemec şi Appelbaum Josh, şi produs de Tom Cruise, JJ Abrams (director de al treilea film) şi Bryan Burk. Este prima misiune: film imposibil de filmat partial cu ajutorul camerelor IMAX.

Filmul a fost lansat în America de Nord de către Paramount Pictures la 16 decembrie 2011, la comentarii pozitive şi de succes de box office. Aceasta este misiunea cea mai mare-încasări: Imposibil de film, [6], a 5-a cea mai mare-încasări de film din 2011 [7] şi de film cu cea mai mare incasari cu Tom Cruise

În Budapesta, pentru a intercepta un curier care deţine ruse codurile de lansare nucleare, FMI agent de Trevor Hanaway este ucis de asasin Sabine Moreau, care lucrează pentru o persoană cu numele de cod “Cobalt”. Ceilalţi membri ai echipei lui Hanaway – Jane Carter, şi agent de nou-promovata domeniul Benji Dunn – extract de Ethan Hunt şi sursa lui Hunt Bogdan de la o închisoare din Moscova. Hunt este desemnat să conducă Carter şi Dunn, în secret, Moscova, infiltrarea arhivele Kremlinului de a localiza fişierele de identificare de cobalt, care este cunoscut a fi un consultant rus, cu scopul de a detonat o bomba nucleara. În timpul misiunii, emisiuni cineva din frecvenţa FMI, alertarea ruşii la echipa lui Hunt. Deşi Dunn şi Carter evadare, o bomba distruge Kremlin, Rusia şi agent de Sidorov arestări Hunt, suspectând-l ca fiind responsabile pentru atac.

FMI extrage Hunt de la Moscova. Ruşii au numit atac de un act de război nedeclarat, şi preşedintele american activeaza “Protocolul de la Duhul”, o operaţiune de urgenţă neagra care disavows FMI. Hunt şi echipa sa sunt de a lua vina pentru atac, dar va fi permis să scape din custodia guvernului, în scopul de a urmări în jos de cobalt. Înainte de a Hunt poate scăpa, secretar FMI este ucis de forţele de securitate ruse conduse de Sidorov, lăsând Hunt si inteligenta analist William Brandt pentru a găsi propria cale afară. Echipa identifică Cobalt ca Kurt Hendricks, un strateg suedez de origine rus nuclear, care intenţionează să înceapă un război nuclear. Hendricks bombardat de la Kremlin, în scopul de a dobândi un rus nuclear de lansare-dispozitiv de control, cu toate acestea, el are nevoie acum de codurile de activare de la Moreau, în scopul de a lansa o rachetă nucleară de la America.

Schimb între Moreau şi Hendricks mâna dreaptă a lui om, Wistrom, urmează să aibă loc la Burj Khalifa din Dubai. Acolo, membrii echipei Hunt convinge separat Moreau şi Wistrom că au făcut schimb cu un altul. Cu toate acestea, identifică Moreau Brandt ca un agent. În timp ce aleargă Hunt Wistrom – doar pentru a realiza că este, de fapt Wistrom Hendricks deghizat, să scape cu codurile – deţine Carter Moreau. Moreau încearcă să-l omoare pe Dunn lipsit de experienţă, şi Carter ei loveste o fereastră la moartea ei. Acuză Brandt Carter a compromite misiunea de răzbunare împotriva Moreau, dar acuză Hunt Brandt a ţine secrete de la ei, ca el a afişat luptă competenţe atipice de un analist. Hunt în timp ce caută mai multe informaţii de la Bogdan, Brandt recunoaste ca el a fost desemnat ca detaliu de securitate pentru a vâna şi de soţia sa, Julia, în Croaţia. Brandt spune că în timp ce el era în patrulare, Julia a fost ucis de un pluton de succes sârb, Ethan determinat să continue şi să-i omor inainte de el a fost prins de ruşi şi trimis la închisoare.

Bogdan şi braţele-dealer varul informează Hunt, care Hendricks va fi în Mumbai. Hendricks a facilitat vânzarea unui satelit sovietic defunct militar indian de telecomunicaţii antreprenor Brij Nath. Prin satelit ar putea fi folosite pentru a transmite pentru a trage o rachetă. Echipa a plecat în India pentru a preveni utilizarea Hendricks din satelit, care poate fi controlat din computere de la domiciliu a lui Nath. În timp ce Brandt şi Dunn se infiltreze în sala server pentru a dezactiva prin satelit, devine Carter Nath pentru a descoperi codul de corecţie prin satelit. Dar Hendricks a anticipat planul lui Hunt si foloseste un virus pentru a opri serverele Nath, înainte de a trimite un semnal de la un turn de televiziune la un submarin nuclear rus în Pacific, la foc, la San Francisco. Hunt urmăreşte Hendricks şi dispozitivul de lansare, în timp ce alte Membrii echipei de încercare de a aduce înapoi pe post on-line. Hunt şi Hendricks lupta pe dispozitivul de control înainte de lansarea-Hendricks sare la moartea sa cu aceasta pentru a asigura lansarea. Ucide Dunn Wistrom, permiţând Brandt pentru a restabili puterea de la gară şi să permită Hunt pentru a dezactiva anti-rachetă, în timp ce martorii rănit mortal Hendricks eşecul planului său chiar înainte de a muri. Hunt este apoi confrunta cu Sidorov, care vede Hunt a fost oprit de rachete, dovedind FMI este nevinovat în bombardamentele Kremlin.

Echipa reconvenes săptămâni mai târziu, în Seattle. Hunt introduce echipa de la vechiul coleg Luther Stickell şi apoi emite sarcini noi. Dunn şi Carter accepta, dar refuză Brandt. Hunt arată că moartea a fost Julia pus în scenă, aşa cum el ştia că nu putea să o protejeze, iar moartea ei folosit ca un pretext pentru a se infiltreze în închisoare, unde a crezut că va găsi oameni asociate cu cobalt. Exonerat de vina, Brandt acceptă misiunea sa în timp ce Julia Hunt ceasuri de departe. Ea-l vede, şi au în comun un zâmbet înainte de a se imbarca pe misiunea lui viitoare.