Mission: Impossible 3

Raporteaza film nefunctional!

Ethan Hunt (Tom Cruise) sa retras de la munca de teren activă pentru Forţa Imposibil Misiuni (FMI) şi pregăteşte în loc recruţi noi în timp ce se stabili cu logodnica lui Julia Meade (Michelle Monaghan), o asistentă medicală la un spital local, care nu este constient de trecutul lui Ethan . Ethan este abordat de către colegul FMI agent Ioan Musgrave (Billy Crudup), despre o misiune pentru el: de salvare unul dintre protejaţii lui Ethan, Lindsey Farris (Keri Russell), care a fost capturat în timp ce investiga traficant de armament Owen Davian (Philip Seymour Hoffman). Musgrave a pregătit deja o echipa de Ethan, constând din Declan Gormley (Jonathan Rhys Meyers), Lei Zhen (Maggie Q), şi vechiul său partener Luther Stickell (Ving Rhames), în Berlin, Germania.
Echipa raiduri de depozit în cazul în care Lindsey se păstrează şi se colectează două laptop-uri de calculator în timpul de evacuare a acestora. Aşa cum au fugit pe un elicopter, Ethan descopera un micro-exploziv implantat în capul lui Lindsey. Înainte de a Ethan poate utiliza un defibrilator pentru a dezactiva aparatul, el o ucide. Ethan şi Musgrave sunt mustrat de către directorul FMI Theodore Brassel (Laurence Fishburne). Ethan află că Lindsey îi trimisese o carte poştală înainte de capturarea ei, şi descoperă o microdot magnetic sub ştampila.
FMI tehnician Benji Dunn (Simon Pegg) recuperează suficient de laptop-uri deteriorate pentru a stabili că Davian va fi la Vatican pentru a obţine un obiect misterios numit “Foot Rabbit lui”. Ethan intenţionează misiunea de a captura Davian fără a solicita lui Brassel sau de aprobare a lui Musgrave. Înainte de a pleca, el si Julia au improvizat o nunta la capela spitalului. Echipa infiltrate cu succes Vatican şi capturi Davian.
Pe de zbor înapoi în Statele Unite ale Americii, Davian ameninţă să omoare Ethan şi de cei dragi. Ethan apoi ameninţă să renunţe Davian din planul (în care Davian aude chemarea lui Luther Ethan de numele lui). După aterizare, Ethan află că microdot conţine o înregistrare video de avertizare Lindsey că ea crede Brassel este de lucru cu Davian. Apoi, convoiul a lua Davian în Chesapeake Bay Bridge-tunel este atacat brusc, şi scapă Davian. Ethan griji pentru siguranta Juliei şi curse la spital, ajunge să afle că ea deja a fost luată. Davian Ethan solicită să-i dea 48 de ore pentru a recupera Foot Rabbit pentru viaţa Juliei, dar apoi Ethan este capturat de către FMI, pentru acţiunile sale fără scrupule.
Musgrave ia parte la interogatoriul lui Ethan, dar discret instrucţiuni de guri de Ethan a citi pe buze despre Shanghai, China, în cazul în care piciorul de iepure se află, şi oferă-l cu mijloacele de a scăpa de FMI. Ethan şi raid echipa sa în cazul în care clădirea Foot Rabbit este asigurată, şi să informeze că Davian au Foot Iepurelui. Ethan merge pentru a oferi Foot Rabbit este singur, şi este obligat să ia un tranchilizant. În timp ce sedat, un micro-exploziv este implantat în capul lui. Ethan se trezeste pentru a găsi Davian exploataţie Julia cu arma în mână. În ciuda Ethan afirmând că el a adus Foot Rabbit lui Real, Davian ucide Julia şi frunze.
Musgrave, apoi ajunge şi explică de Ethan că “Julia” a fost şeful Davian de securitate (Bahar Soomekh), într-o mască – executie efectuate pentru incapacitatea de a proteja Davian la Vatican, iar masca a fost utilizată în scopul de a forţa Ethan pentru a confirma autenticitatea Foot Rabbit – şi că Julia este viu. Musgrave se revelează ca mol, care a aranjat pentru Davian de a achiziţiona Foot Rabbit de a vinde la grupuri teroriste, după care FMI ar avea un motiv pentru a lansa un atac preventiv. Musgrave cere apoi Ethan despre Lindsey microdot trimis. Musgrave telefonul formeazã lui Ethan de a auzi vocea Juliei. Ethan apoi scapă şi fura telefonul lui Musgrave, folosindu-l pentru a urmări în jos de locaţia ultimul apel a lui Musgrave. Constată Ethan Davian acolo şi-l omoară, dar nu înainte de a Davian declanseaza micro-exploziv. Eliberarea Julia, el a instruieşte să-l electrocuteze, în scopul de a dezactiva exploziv, şi apoi l readucă la viaţă. El, de asemenea, sa instruit în utilizarea unui pistol pentru protecţia ei. În timp ce încerca să reînvie Ethan, Julia muguri şi ucide Musgrave. Julia reinvie cu succes Ethan, iar el explică adevărata lui cariera FMI pentru ei, deoarece plece.
Felicită Brassel Ethan ca el pleacă în luna de miere cu Julia. Ethan este sigur dacă el se va întoarce la FMI. Brassel promite că el va spune ceea ce Ethan Foot Rabbit este dacă Ethan va promit să se întoarcă. Ethan zâmbeşte şi merge off cu Julia.