Mission: Impossible 2

Raporteaza film nefunctional!

Ethan Hunt (Tom Cruise), în timp ce în vacanţă, este alertat de către FMI că cineva sa folosit de identitatea lui pentru a ajuta Rusia bio-chimice expert Dr. Vladimir Nekhorvich (Rade Serbedzija) de Pharmaceuticals Biocyte pentru a intra în Statele Unite, dar intentionat sa prăbuşit aeriană comercială en ruta. Nekhorvich, un vechi prieten al lui Ethan, a avertizat FMI de sosirea lui, de planificare pentru a oferi un nou virus numit Himera şi vindecarea ei, Bellerophon, ambele din care el a fost forţat să se dezvolte prin Biocyte, în mâinile FMI. Cu accident de avion, FMI este îngrijorat de faptul că virusul este în aer liber, crezând că FMI agent Sean Ambrose (Dougray Scott) este în spatele incidentului. FMI atribuie Ethan pentru ao recupera. Ethan se spune că el poate folosi doi membri ai echipei sale să-l ajute, dar a treia persoană să-l ajute să fie Nyah Nordoff-Hall (Thandie Newton), un hoţ profesionist în prezent funcţionează în Sevilia, Spania, ca ea va fi în stare să mă aproape de Ambrose.
După recrutarea Nyah, Ethan întâlneşte echipa lui, computerul expert Luther Stickell (Ving Rhames) şi pilot Billy Baird (John Polson), în Sydney, Australia, în cazul în care laboratoarele Biocyte sunt situate de-a lungul cu sediul Ambrozie. În ceea ce Ethan şi miza alţii din Biocyte, Nyah se apropie de Ambrozie şi începe să găsească orice informaţii referitoare la virusul Chimera. La un eveniment de curse de cai, Ambrozie în linişte se întâlneşte cu CEO-ul Biocyte lui, John C. McCloy (Brendan Gleeson), şi îi arată o înregistrare video a virusului Himera care afectează unul din colegii Nekhorvich lui luate de la Biocyte, folosind imagini pentru a forţa McCloy să coopereze cu ei . Nyah este capabil să fure material video suficient de lung pentru a se transfera la Ethan si echipa sa, care învaţă că virusul Himera are o perioadă de 20 de ore înainte de a fi in stare latenta provoacă moartea prin distrugerea în masă a celulelor rosii din sange victimei. Acest lucru este descris prin mai multe imagini din ce în ce grafice, care arată victima mort după 37 de ore. Bellerophon poate salva numai în cazul în care victima utilizate în cadrul ferestrei de 20 de ore.
Echipa FMI răpeşte McCloy şi să înveţe că Nekhorvich au de fapt sa injectat cu Chimera, singura modalitate de a putea contrabandă virusul de la Biocyte, şi a avut toate probele cunoscute de Bellerophon, acum prezent în mâinile lui Ambrozie. Ambrozie a santajat McCloy să-i vândă pentru virusul £ 37000000 şi promisiunea de a reveni cu mostre de Bellerophon. Echipa lui Ethan intenţionează să pătrundă în Biocyte şi distruge virusul. Ambrozie, care prezintă ca Ethan, trucuri Nyah să dezvăluie planul lui Ethan. Ambrose asigură Nyah şi se pregăteşte să atace Biocyte se pentru a asigura virusului. Ethan este capabil de a distruge toate, dar un eşantion de virus înainte de a întrerupe lui Ambrozie, şi un schimb de focuri care a urmat incepe. Ethan află că Ambrozie deţine Nyah şi se opreşte de ardere, în care ordinele de Ambrozie Nyah pentru a prelua ultima proba. Atunci când ea face acest lucru, ea se injecteaza cu ea, prevenind astfel Ambrozie de la uciderea ei pur şi simplu să-l. În ceea ce ia Ambrozie Nyah, Ethan scapă din laborator şi începe o numărătoare inversă de 20 de ore înainte de virusul are peste corpul Nyah lui.
Ambrose optează pentru a permite Nyah plimba pe străzile din Sydney într-o uluire, şi cere McCloy în mod eficient o parte peste un control destul de Biocyte să-l facă acţionar majoritar, sau altceva infecţie Nyah va provoca o pandemie care va ucide 17 de milioane de oameni în Australia singur; Planul de Ambrose este de a face o avere atunci când preţurile de vînzare exploda din cauza Biocyte de a cere pentru Bellerophon. Echipa lui Ethan este capabil să localizeze şi să se infiltreze în şedinţă, furtul de probe de Bellerophon în timp ce scoaterea mulţi dintre oamenii lui Ambrozie. Luther şi Billy locate Nyah, care sa rătăcit într-o stâncă parte, intenţia de uciderea ea pentru a preveni răspândirea de la Chimera. Aşa cum cei doi agenţi FMI aduce Nyah la Ethan, el şi Ambrozie se angajeze intr-o lupta pumn şi sălbăticia pe Ambrose. Cu putin timp ramas pe numărătoarea inversă de 20 de ore, Ethan câştigă în cele din urmă mâna de sus peste Ambrozie si impusca-l mort, si apoi injecteaza Luther Nyah cu Bellerophon. Ethan raportează la FMI privind misiunea cu succes. FMI a şterge cazierul judiciar Nyah, şi Ethan permite să-şi continue vacanta cu ea de la Sydney.