Meet the Fockers

Raporteaza film nefunctional!

Myron Gaylord “Greg” Focker (Ben Stiller) şi logodnica sa Pam Byrnes (Polo), decide să introducă părinţii lor reciproc. Ei zboară prima Oyster Bay, Long Island, pentru a ridica tatal lui Pam, retras agent CIA Jack Byrnes (De Niro), mama ei Dina (Danner), şi un an în vârstă de nepotul Jack. Dar, mai degrabă decât a merge la aeroport ca fiind planificate, Jack decide să conducă familia la Florida Keys pentru a satisface Fockers în RV noul său.
Odată ajunşi, ei sunt întâmpinaţi de către tatăl excentric, dar distractiv-iubitoare şi amiabilă lui Greg, Bernie (Hoffman), şi mama, Roz (Streisand), care este un terapeut de sex pentru cuplurile mai mari. Îngrijorat de faptul că Jack pot fi puse în afara de stilul de viaţă de Fockers “, Greg convinge Roz de a pretinde că ea este un instructor de yoga pentru week-end. Deşi Jack şi Bernie coborâţi la un început bun, fisuri mici încep să se formeze între Jack şi Fockers, din cauza personalităţii lor contrastante. Lucrurile sunt mai rău atunci când o cursa intre de câine, Moise, şi a Byrnses de la Fockers pisica, Jinx, culminează cu Jinx înroşirea feţei lui Moise jos toaletă RV lui, forţându-Bernie să-l distrugă pentru a salva lui Moise, şi mai târziu pe când Bernie răneşte accidental lui Jack spate în timpul unui joc de fotbal.
Pam, între timp, informează Greg că ea este gravidă, dar cei doi decid să-l păstraţi un secret de la Jack, care nu ştiu că sunt sex. Jack, cu toate acestea, devine suspicios de caracterul lui Greg din nou, atunci când acestea sunt introduse pentru a menajera de Fockers “, Isabel Villalobos (Alanna Übach), care relevă Bernie Greg a avut o aventură sexuală cu cincisprezece ani înainte. Jack ia mai târziu RV a lui Isabel de cincisprezece ani, fiul, Jorge (Ray Santiago), pentru a stabili toaletă, dar este deranjat de asemănarea izbitoare Jorge de la Greg şi începe să suspecteze că ar putea fi fiul lui Greg, cu Isabel. Între timp, Roz, Bernie şi Dina realiza Pam este insarcinata, dar promit să nu spună Jack. Cultivarea invidios de Bernie şi viaţa lui Roz sexuala activa, consultă Dina Roz pe sfaturi de sex, în scopul de a seduce Jack, dar nici unul dintre ei lucrează.
Lucrurile vin în cele din urmă la o criză atunci când Greg este lasat singur pentru a grija de Jack, Jack, care a fost creşterea prin metoda Ferber. În ciuda instrucţiunilor lui Jack de a părăsi Jack Little să auto-calma de către el însuşi, Greg nu poate suporta să asculte strigătele Jack şi tinde să băiat să-l înveselească, pornirea de televiziune pe, acţionând amuzant şi de predare din neatenţie Micul Jack a spune “nemernic” . Un telefon scurt de la Roz este suficient de lung pentru Jack Little să rătăcească din stilou lui (după Jinx se deschide prin accident), a pus pe Scarface şi lipici mâinile la o sticla de rom. După un argument furios cu Fockers şi propria familie, Jack revine la căile lui vechi şi trimite Greg şi probe de Jorge de par pentru un test ADN-ului, în timp ce invita Jorge a partidului Fockers de angajare planificate, în speranţa de a obţine Greg să admită că este al lui Jorge tată.
La petrecere de logodna, introduce Jack Greg lui Jorge, şi mai târziu, când Greg refuză să recunoască Jorge este fiul său, Jack-l injecteaza ser cu un adevăr să-l facă să vorbească. Pe scenă, Greg blurts că Pam este gravidă şi că Jorge este într-adevăr fiul lui (într-un comic Darth Vader-esque mod), înainte de a trece în cele din urmă. Când alţii dau seama acţiunilor lui Jack de a doua zi, un alt argument rezultă şi Dina admite că toţi ştiau Pam a fost însărcinată şi în mod deliberat nu-i spun. Şocaţi şi răniţi de către aceasta, Jack lasă cu nepotul său. Bernie şi Greg da exercitarea, dar sunt arestaţi de către un poliţist, Leflore (Tim Blake Nelson), pentru accelerarea. Jack se întoarce pentru a le apăra, după realizarea Greg nu este tatăl lui Jorge (tatăl său real se dovedeşte a fi un jucator de baseball, care, de asemenea, seamănă cu Greg), dar Leflore overeager îl arestări, precum şi. În celula lor, Greg, Jack si Bernie face şi sunt eliberate de către judecător local, Ira (Shelley Berman), care este un student de Roz şi prieten apropiat al familiei Focker.
Greg şi Pam, care sunt căsătoriţi de week-end a lui Pam ex-logodnica (Owen Wilson). În timpul petrecerii, cere Jack Roz pentru unele sfaturi de sex şi se furişează în RV cu Dina.