Meet Joe Black

Raporteaza film nefunctional!

Miliardarul William Parrish mogulul media (Anthony Hopkins), are în vedere o fuziune intre compania sa şi un alt gigant mass-media, în timp ce, de asemenea, pe cale de a sărbători ziua lui 65, cu o parte în curs de planificare elaborat de către Allison lui fiica cea mare (Marcia Gay Harden). El începe să audă voci misterioase, care încearcă cu dificultate în creştere pentru a ignora.
Lui Susan mai tanara fiica (Claire Forlani), un rezident medicină internă, este implicat unul dintre membrii consiliului lui Bill, Drew (Jake Weber). Ea are în vedere căsătorie, dar tatăl ei nu este favorabil impresionat de relaţia ei. Când ea solicită pentru versiunea scurtă a discursului său plin de zel, el pur şi simplu spune, “Stai deschide Cine ştie?. Fulger ar putea lovi!” La scurt timp după aceea, Susan intalneste un barbat tanar vibrant (Brad Pitt), la un magazin de cafea. Ea se indragosteste instantaneu, dar nu pentru a obţine chiar şi numele său. Proces-verbal, după întâlnirea lor (şi fără ştirea ei), omul este lovit de mai multe autoturisme, în ceea ce pare a fi un vehicul extrem de grav accident auto.
Grim Reaper Moartea a ajunge la casa lui Bill în corpul tânărului, care explică faptul că discursul lui Bill pasionată a stârnit interesul său, după o veşnicie de plictiseala. Având în vedere lui Bill “competenţa, experienţa, şi înţelepciune,” Moartea spune Bill, care, în schimbul pentru câteva zile suplimentare de viaţă, Bill va fi ghidul lui pe Pamant. Bill este de acord, şi moartea se plasează la dreapta lui Bill ca “Joe Black”, şi stabileşte o prezenţă constantă în casa lui Bill şi locul de muncă. Susan constată Joe atrăgătoare, dar nu pot intelege de ce el este o tratează ca pe un străin.
Eforturile lui Bill pentru a naviga în următoarele câteva zile – le cunosc acum să fie ultimul său – nu reuşesc să păstreze evenimentele de la a merge rapid de sub controlul lui. Drew este secret conspiraţie cu o licitare om pentru Comunicatii Parrish, asa ca mizeaza pe un comportament ciudat al lui Bill pentru a convinge Consiliul să-l voteze în calitate de preşedinte, utilizând informaţiile furnizate de el din greşeală de către Bill, fiul lui-in-lege de gutui (Jeffrey Tambor) pentru a împinge prin aprobarea pentru fuziune care Bill a decis să se opună. Gutui este devastat de ceea ce se întâmplă cu Bill ca toate, dar un alt membru al consiliului de vot l afară.
Susan se încadrează profund în dragoste cu Joe, care, în prezent sub influenţa a dorinţelor umane, devine atras de ea ca de bine. Bill furios el se confruntă cu privire la aceasta, dar moartea intenţionează să ia Susan cu el pentru propriul său.
Ca ziua de nastere ultima sa ajunge, Bill face o ultimă încercare de a demonstra Joe sensul iubirii adevărate şi tot ceea ce cuprinde – în special în onestitate şi de sacrificiu. Dându-şi seama în cele din urmă că dragostea înseamnă a fi nevoie să sacrifice dorinţa sa de a lua Susan, astfel încât ea poate trăi viaţa ei, el abandonează planurile sale de a lua ei. De asemenea, el vine la asistenţa lui Bill în recâştigarea controlului a companiei sale, expunerea lui Drew relaţiile de afaceri ascunse, la bord de către “dezvăluirea”, el însuşi ca un agent al Serviciului de Venituri Interne şi ameninţă să pună Drew în închisoare.
Bill dedică timpul rămas de la parte la Allison şi Susan. Joe spune la revedere, de asemenea, ultima sa Susan, admiterea în termeni voalate că el nu este ceea ce pare a fi. Ea simte ceva din adevărul din spatele cuvintelor sale, dar nu este în măsură sau nu doreşte să vocalizeze această realizare. În timp ce un spectacol de focuri de artificii marchează sfârşitul a partidului, Joe escorte Bill deplasare, cu Susan observarea de la distanţă. Ea apoi este uimit să vadă Joe retur, la prima confuz pentru a stabili dacă acesta este, de fapt, tânărul a întâlnit la magazinul de cafea. Tânărul, conştienţi de ceea ce evenimente au reiesit din momentul morţii sale până la întoarcerea lui, se apropie de Susan. Susan, oarecum prins cu garda jos de ce se intampla, întrebările tânăr cu, “Ce facem acum?” la care răspunsurile tânăr, “Va veni la noi.” Această linie este de a signifiy cum el este perfectă pentru Susan. După ce a părăsit magazinul de cafea de la începutul filmului, tânărul citat de tatăl ei declarând că “ar putea lovi fulger”, care a atras atenţia lui Susan. Acest lucru se întâmplă o dată mai mult, însă, de această dată cu omul pe care ea a crescut de a iubi pe parcursul întregului film. Acest lucru este doar pentru a simboliza cum f. acest om tanar, care are calităţi atât din William şi moarte, este pentru Susan.