Mean Girls

Raporteaza film nefunctional!

Cady Heron (Lindsay Lohan), fiica de 16 ani homeschooled de părinţi zoolog (Ana Gasteyer şi Neil Flynn), sa mutat recent din Africa, este pregătită pentru prima ei zi de liceu publice de la Şcoala Shore mare de Nord, în Evanston, Illinois . Cu ajutorul a paria sociale Janis (Lizzy Caplan) şi Damien (Daniel Franzese), Cady învaţă despre diferitele grupari. Ea este avertizat, pentru a evita clica şcolii cel mai exclusivist, Plastic, trio-ul domneşte de fete condus de acid lambă regina albinelor Regina George (Rachel McAdams). Regina a fost odata cel mai bun prieten Janis “, dar au crescut la dispreţuiesc unul pe celălalt de la clasa a 8-a început atunci când Regina un zvon care Janis a fost o lesbiană. Cu toate acestea, materiale plastice ia o stralucire de Cady si invita-o să stea cu ei la masa de prânz şi mergeţi la cumpărături cu ei dupa scoala. La realizarea Cady care a fost acceptat în Plastic, trapele Janis un plan sa se razbune pe Regina pentru ceea ce a făcut cu ei, folosind Cady ca un pion pentru a se infiltra în materiale plastice.
După ce se ingratiated cu materiale plastice pe plan de Janis “, Cady învaţă despre” Cartea Burn “, un notebook de top secret al lui Regina umplut cu zvonuri vicioase, secrete, si barfe despre toate celelalte fete (si profesori) din clasa lor. Cady, în curând se încadrează în dragoste cu Regina ex-iubit Aaron Samuels (Jonathan Bennett), pe care Regina succes fură înapoi de la Cady, într-o criză de gelozie în timpul unei petreceri de Halloween. Cady, care urăşte acum Regina, merge înainte cu planul de Janis “, care implica taierea Regina de” resurse “, care include separarea ei de la prietenul lui Aaron ei, distruge frumuseţea ei, şi de cotitură materiale plastice colegii Regina împotriva ei: Carnaciori nesigure Rich Girl Gretchen (Lacey Chabert) şi Karen dulce, dar ditzy Smith (Amanda Seyfried). Cady, apoi începe pretinde eşecul de la matematica pentru a obţine atenţia lui Aaron şi, în curând choreographs lui Aaron despartirea cu Regina de mărturisindu infidelitate Regina cu un alt băiat. Cady, de asemenea, Regina convinge sa manance bare de mare de calorii de nutritie (numite Kälteen), susţinând că acestea ajuta de fapt, o piardă în greutate. Ea se întoarce, de asemenea, Gretchen împotriva Regina de a face ei cred că Regina crede Cady ca un prieten mai bun loc de ei.
În eforturile sale de a se razbune pe Regina, Cady îşi pierde treptat personalitatea individului şi reface ea în imaginea de Regina. Act de ea în curând devine realitate şi ea devine la fel de duşmănos ca Regina, abandonarea Janis şi Damien în proces şi concentrându-se mai mult pe imaginea ei. Regina, acum uşor excesul de greutate ca urmare a sabota dieta lui Cady, este exclus din materiale plastice şi Cady devine matcă nou. În celebrare a statutului ei dobandita, Cady, aruncă o parte cu materiale plastice şi nu invita Janis sau Damien. Janis şi Damien apoi să renunţe la Cady ca un prieten. În timpul petrecerii, ea îndepărtează, de asemenea, Aaron, cu o noua personalitate dezgustător.
Regina descoperă adevărul despre barele de ea a fost de alimentaţie şi loveşte din nou de răspândire a întregului conţinut al cărţii ei Burn din jurul şcolii, incitare la o revoltă. Pentru a evita suspiciunile, Regina, de asemenea, introduce o calomnie fals de ea în carte, în scopul de a concentra vina pe Cady, Gretchen, si Karen. Revolta este în cele din urmă înăbuşită de principal Duvall (Tim Meadows). Doamna profesor de matematica Norbury (Tina Fey), care, de asemenea, a apărut în Cartea Burn, în care Cady calomniat de ei spunând că a vândut droguri, face ca fetele dau seama că toate acestea se fac vinovaţi de rani colegii lor. Ea are fiecare fată şi mărturisească şi să-mi cer scuze pentru restul fetelor. Janis mărturiseşte planul ei de a distruge Regina cu ajutorul Cady şi îşi bate joc deschis Regina, cu sprijinul întregii şcoli. Furtuni Regina faptul, urmărite de o apologetică Cady, şi devine lovit de un autobuz şcolar, în graba ei. Zvonurile circulă că Cady împins intenţionat Regina în faţa autobuz.
Acum, fără prieteni, evitat de către Aaron, şi de încredere de către toată lumea de la şcoală, Cady, decide să se împace prin luarea pe deplin vina pentru Cartea Burn. Deşi aspru pedepsit prin mărturisirea ei, vina ei se dizolvă şi se întoarce la vechea ei personalitate. Ca pedeapsa pentru partea ei, Dna Norbury are Cady se alăture Mathletes, care Damien şi Regina, atât descrisă mai devreme ca “sinucidere socială”, în competiţia lor. Acolo, Cady, are o revelaţie în timp ce concurează împotriva o fata foarte neatractiv, realizând că, chiar dacă a făcut haz de aspectul fetei nu ar opri de la fata ei bate. Cady câştigă turneul şi se întoarce la şcoală pentru Fling de primăvară.
La dans Fling de primăvară, Cady, este ales Fling Regina de primăvară şi dă-un discurs la clasa ei că victoria ei este lipsită de sens, toate sunt minunate, în felul lor propriu şi, astfel, victoria aparţine tuturor. Ca un gest simbolic, ea rupe diadema ei şi distribuie piese de la colegii ei. Cady face cu Janis şi Damien, împacă cu Aaron, şi ajunge la un armistiţiu cu materiale plastice.
Filmul se încheie cu materiale plastice desfiintarea de începerea noului an şcolar: Regina se alătură echipei de lacrosse ca o modalitate de a canaliza furia ei pozitiv, Karen devine vreme fata de scoala (susţinând că sânii ei poate spune întotdeauna atunci cand ploua), Gretchen se alătură “Cool asiatici” clica şi este cel mai mare adept lor, şi Cady, datele de Aaron, precum şi agăţat cu Janis şi Damien. Acum, în mod rezonabil de bine-a plăcut, Cady, reflectă faptul că “Lumea Girl” ea trăieşte în pace este.