Matchstick Men

Raporteaza film nefunctional!

Roy Waller (Nicolas Cage) este un artist con reşedinţa în Los Angeles. Alături de partenerul său şi protejatul Mercer, Frank (Sam Rockwell), Roy operează o loterie fals, vanzarea de sisteme scumpe de filtrare a apei pentru clienţii încrezători, în proces, Roy a colectat peste un milion de dolari. Roy suferă de mai multe tulburări psihice, inclusiv agorafobie, mysophobia, obsesiv-compulsive de personalitate şi un tic-tulburare a striga “pigmeii” ori de câte ori surprize ceva sau supără el. Dupa ce Roy prezintă un atac de panica violent, Frank sugereaza el vedea un psihiatru, Dr. Harris Klein (Bruce Altman).
Oferă Klein Roy, cu medicamente, şi în terapia a Roy amintesc trecutul relaţia sa cu fosta sa soţie, Heather (Melora Walters), care a fost însărcinată în timpul divorţului. La porunca lui Roy, informează Klein Roy că el a numit Heather şi a constatat că Roy are o fiica de 14 ani, Angela (Alison Lohman). Roy şi Angela întâlnesc şi Angela Roy chestionare cu privire la viaţa şi ocupaţia. Energia ei tineresc îl întinereşte, şi Roy, astfel, este de acord să lucreze cu Frank pe un con pe termen lung: obiectivul lor este de Chuck Frechette (Bruce McGill), un om de afaceri arogant pe care duo-ul decide să con cu switch jamaican.
Într-o noapte, în mod neaşteptat Angela ajunge la casa lui Roy, spunând că ea a avut o lupta cu mama ei, şi decide să rămână pentru week-end înainte de a reveni la şcoală, mai mult de disconfort lui Roy. Ea exploreaza bunurile sale şi provoacă-l să-şi reconsidere viaţa lui, pe care el menţionează în timpul tratamentului cu Klein. Angela se întoarce acasă într-o noapte târziu, ceea ce duce la un argument între cele două. În timpul cinei, Roy recunoaste ca el este un artist con şi fără tragere de inimă este de acord să-i înveţe Angela un con. Doi dintre ei merg la o spalatorie local şi con o femeie mai în vârstă să creadă că ea a câştigat la loterie, şi ea împărtăşeşte jumătate din câştigurile sale aşteptate cu Angela, cu toate acestea, Roy apoi forteaza Angela să se întoarcă banii.
Roy pune sub semnul întrebării moralitatea de practicile de predare fiica lui, astfel, dar crede intinerirea lui este un semn bun. El merge apoi de bowling cu ei, dar este întreruptă atunci când Frank arată că zborul lui Chuck a Cayman a fost actualizat la zi in loc de vineri cum a fost planificat. Cu putin timp ramas, Roy fără tragere de inimă pentru a decide să joace Angela parte a distrage Chuck jumătatea prin con, cu toate acestea, după con este terminat, Chuck isi da seama ce sa întâmplat şi urmăriri doi în parcare înainte de a le scape. Roy, atunci află că Angela a fost arestat de un an în urmă, şi o obligă să se oprească numindu-l, în ciuda faptului că ea a cumpărat-i un cadou mic ca un semn de afecţiune.
Fără Angela, lui Roy nenumarate fobii reapar, şi în timpul unui alt atac de panică, el află că în cele din urmă medicament dat de către Klein este un placebo, dovedind că el nu are nevoie de fapt pastile sale pentru a fi fericit. El decide că are nevoie de Angela, în viaţa sa, dar că el ar trebui sa schimbe stilul său de viaţă, mai mult spre dezamăgirea lui Frank. Roy şi Angela a reveni de la cina de o noapte pentru a găsi Chuck aşteptare pentru ei cu un pistol, alături de o Frank grav bătut. Angela muguri de Chuck şi o trimite pe Roy cu Frank în ascuns până când problema pot fi sortate. În ceea ce Roy se pregăteşte pentru a avea grijă de corpul lui Chuck, Chuck izvorăşte dintr-o dată la viaţă şi bate inconştient Roy.
Roy se trezeşte într-un spital, în cazul în care poliţia îl informează că în cele din urmă a murit din Chuck foc de armă şi Frank şi Angela au dispărut. Klein apare şi Roy îi dă parola de la contul său bancar, cerându-i să dea bani pentru Angela, atunci când ea este găsit. Mai târziu, Roy se trezeşte pentru a găsi că “poliţia” au dispărut, sau “camera de spital”, este de fapt un container de transport de marfă pe acoperişul unui garaj de parcare, “Dr. Klein” postul este vacant, în esenţă, şi toţi banii lui a fost luată . În ceea ce el începe să realizeze că Frank tras un con de el, Roy conduce peste a lui Heather (pe care el nu a văzut de ani) cauta pentru Angela. În timp ce vorbea cu Heather, Roy învaţă adevărul: Heather nereusit copilul lor. Nu există nici un “Angela”: el a crezut ca tanara a fost copilul lui a fost de fapt complice lui Frank.
Un an mai târziu, Roy a devenit un vanzator la un magazin local, covor, care Angela şi prietenul ei, o zi în umbla. Roy se confruntă cu Angela, dar în cele din urmă ei iartă, realizând că el este mult mai fericit ca un om cinstit. Angela relevă faptul că ea nu a primit partea ei echitabilă a tăiat de la Frank, şi că a fost con numai ea vreodată tras. Angela şi prietenul ei pleacă şi se întoarce acasă pentru a Roy Kathy nou soţia lui, care acum este insarcinata cu copilul lui.