Man of Steel

Raporteaza film nefunctional!

Planeta Krypton se confruntă cu distrugerea iminentă, datorită sale de bază instabil, care rezultă din anii de exploatare a resurselor naturale kripton lui. Consiliul de conducere este detronat de liderul rebel militar, generalul Zod, și urmașii săi. Om de știință Jor-El și soția lui Lara lansa fiul lor nou-născut Kal-El de pe o nava spatiala pe Pamant, revărsând celulele sale cu un codex genetic pentru a păstra cursa Kryptonian. După crime Zod Jor-El, el și adepții săi sunt capturate și exilat în Zona Phantom. Cu toate acestea, Krypton explodat ceva timp după aceea, eliberându-le.
Copilul Kal-El este crescut ca fiul adoptiv al lui Jonathan și Martha Kent, care-l nume Clark. Kryptonian fiziologia lui Clark îl oferă puteri supranaturale de pe Pământ, care să-l determine inițial confuzie și ostracizarea, dar el învață treptat să valorifica puterile sale pentru a ajuta pe alții. Jonathan descoperă un Clark adolescenta care el este un străin și-l sfătuiește să nu folosească puterile sale în mod public, temându-se că societatea îl va respinge. După moartea lui Jonathan, un Clark adult petrece mai mulți ani de viață un stil de viață nomad, de lucru diferite locuri de muncă sub nume false, în timp ce salvarea de oameni în secret, precum și lupta pentru a face față cu pierderea tatălui său adoptiv. Până la urmă a infiltrate o descoperire științifică de o nava spatiala Scout kryptonian în Arctica. Clark intră în nava extraterestra, și permite să comunice cu constiinta păstrat de Jor-El, sub forma unei holograme. Lois Lane, un jurnalist de la Daily Planet, care a fost trimis să scrie o poveste pe descoperirea, se furișează în interiorul navei în timp ce în urma Clark și este salvat de el atunci când ea este accidentat. Lois Editor Perry White respinge povestea ei de un “supraom” salvator, astfel încât ea urmărește Clark înapoi la Kansas cu intenția de a scrie o prezentare. După ce a auzit povestea lui, ea decide să nu dezvăluie secretul lui.
Zod și echipa sa caute alte colonii și în cele din urmă urmează un semnal SOS kryptonian trimis de pe nava Clark a descoperit pe Pamant. Cere Zod că oamenii se predea Kal-El, pe care el crede ca are Codex, în schimbul pentru pace. Clark este de acord, și de o parte armata americana el și Lois peste a doua-in-comandă Zod lui, Faora. Zod arată că intenționează să utilizeze un “motor de lume” terraformare a transforma Terra intr-un nou Krypton, eradicarea populația umană în procesul de, și de a folosi Codex pentru a repopula planeta cu kryptonieni modificate genetic. După ce nava Clark și Lois evadarea lui Zod, Clark infrangeri Faora, convingându-militare, care este un aliat. Zod desfășoară motorul lume și inițiază procesul de la Metropolis și peste Oceanul Indian.
Clark, acum numit “Superman”, se oprește motorul lume în Oceanul Indian și distruge de asemenea navă care transportă tehnologia pivot, Camera Geneza, pentru a restabili cursa kryptonian cu codex. Utilizarea militară nave spațiale care a adus Clark a Pământului într-un atac aerian pe nava lui Zod asupra Metropolis, invaluitoare echipa Zod într-o gaură neagră, zădărnicind complet planurile lui Zod. Zod doar resturi, iar el se angajează Superman într-o luptă aeriană în întreaga Metropolis. Când încercările Zod a ucide civili în răzbunare pentru înfrângerea lui, Superman este obligat să-l omoare. Unele timp mai târziu, Superman continuă să câștige încrederea guvernului SUA, deși se sustrage eforturile lor de a descoperi identitatea secretă. Pentru a crea un alias care îi dă acces la situații periculoase, fără a trezi suspiciuni, Clark are un loc de muncă ca un reporter de la Daily Planet.