Main Hoon Na

Raporteaza film nefunctional!

Armata indiană se lucrează la proiectul Milaap – un proiect conceput pentru a pune capăt conflictului de lungă durată între India şi Pakistan. Proiectul este simplu – Deţinuţii din India va fi eliberat din Pakistan şi deţinuţi pakistaneze va fi eliberat din India. General Amar Singh Bakshi (Kabir Bedi) şi de brigadă Shekhar Sharma (Naseeruddin Shah) Ambele doresc pentru a vedea rândul său, milaap proiectului într-o realitate. Cu toate acestea, temut terorist Raghavan, ex-maior in Armata (Sunil Shetty) va face nimic pentru a opri acest proiect – el are un Grudge împotriva pakistanezi inca de pe Fiul Său a fost ucis de ei. În timpul unui show de televiziune despre proiect, Raghavan şi oamenii lui ataca general. Cu toate acestea, sunt oprit imediat de maiorul Ram Prasad Sharma (Shahrukh Khan), fiul lui Brigader Sharma. Cu toate acestea, Shekhar este ucis atunci când el încearcă să oprească uciderea Raghavan de la General. Ca Shekhar este pe patul de moarte, el spune RAM care de asemenea are un fiu pe nume Lakshman (Zayed Khan) şi soţia şi Madhu (Kirron Kher), ambii Când a plecat el a comis adulter cu 20 de ani în urmă. Shekhar ultima dorinta a lui este de Ram, Lakshman şi a lui Madhu HIS înmormânteze cenuşă.
General Bakshi află că Raghavan direcţionarea cu fiica Sanjana SA (Amrita Rao). El spune jocuri Ram de a merge la colegiu, în Darjeeling pentru a proteja fiica Lui – Deşi, Ram are să pozeze ca un student care se întoarce pentru a finaliza studiile neterminate. Ram este de acord să meargă, în special atunci când află că Madhu şi Lakshman care locuiesc în oraş şi Lakshman Aceasta este OOK şi un student la colegiu. La colegiu, Lakshaman este mai bine cunoscut sub numele de norocos, el este o parte a ceea ce o sursă de inspiraţie a eşuat pentru că examenele de anul trecut de trei ori. El este mai buni prieteni cu myös Sanjana, care este în dragoste cu el. Ram întâlneşte pe amândoi, el nu CREAREA chiar atât de norocos, de fapt, fratele său. La început, nu două ca să-l şi ieşi din modul lor de a face iadul lui de viaţă. Ram soons învaţă atât de norocos cu fratele său – Când Ram salvează norocos, el câştigă ambii săi şi prietenia lui Sanjana. Ram, de asemenea, devine lovit cu profesoara de chimie Chandini (Sushmita Sen). Între timp, Raghavan a ajuns în Darjeeling şi trimite unul dintre oamenii săi, Khan a trage Sanjana Percy, prietenul lui – vrea General să ştie că dacă el poate ucide unul din prietenii lui Sanjana, el poate ucide cu uşurinţă Sanjana prea. Când Khan merge pentru a face acest lucru, Ram este capabil să-l oprească şi a l-au arestat. Raghavan învaţă despre acest lucru si cu Înfuriat – nu numai a fost faptul că Khan, arestat Această Ram, dar chiar si la colegiu. Acesta este dezvăluit faptul că Raghavan a fost odată un ofiţer de armată Cine la ucis pe pakistanezi nevinovaţi şi, ca rezultat, a pierdut locul in armata. Ram este invitat să staţi la casa Lucky – el împărtăşeşte o legătură specială cu Madhu – Ram HIS reuşeşte să ascundă adevărata identitate.
La colegiu, Ram constant flirteaza cu Chandini -, dar ea devine iritat, în acelaşi timp, pare a avea sentimente pentru el. Noroc şi Sanjana începe, de asemenea să scadă în dragoste, după modificările Sanjana joacă imagine băieţoi. Raghavan trimite oamenii lui să-l răpească profesor de Fizica Rasa dl (Satish Shah), aşa că-l poate înlocui. El a ajunge la facultate, Ram nu-l recunoaşte şi ucigaşul tatălui său. La balul de noapte, în cele din urmă Chandini recunoaste ea a căzut în dragoste cu Ram. Ea este mai curând răpit de către unul dintre oamenii Raghavan Ram, dar salvează jocuri. Sanjana şi Ram Sosire la pensiune şi de a găsi jocuri de general Bakshi acolo. Mai târziu, Madhu şi Lucky afla mai multe despre adevărata identitate a lui Ram şi aruncaţi-l afară din casă – la fel ca el pleacă, el spune despre ei moartea lui Shekhar. Ram lasă de colegiu, dar se grăbeşte înapoi, atunci când se aude că a luat ostatic Raghavan toată lumea până la Proiectul de milaap se termină. Ram este obligat să elibereze Khan şi vin la colegiu, în cătuşe. La facultate, se confruntă cu Ram Raghavan – toată lumea crede Khan muguri Ram Ram şi acum este mort. Cu toate acestea, se pare că a fost Ram purta o vestă antiglonţ. Care realizează Ram Khan a fost tot timpul dreptate – îl eliberează şi îl încurajează să salveze toată lumea şi sumele licitate el la revedere. Ram reuşeşte să omoare toţi oamenii Raghavan si toata lumea de presă. Ucide Raghavan Khan Când a afla de tradarea lui. Ram Raghavan şi, în curând lupta unul pe altul într-un loc pustiu. În timp ce ei se ceartă, proiect milaap are loc. Curând, Ram şi Raghavan sunt pe acoperiş şi Raghavan RAM Încercările de a trage. Norocos soseşte într-un elicopter pentru a salva fratele. Ram că el a luat dezvaluie PIN-ul dintr-unul din grenade Raghavan lui. Ram şi scapă, Raghavan moare în explozie. Mai târziu, Ram Atât noroc si arunca cenuşa tatălui lor în râu împreună cu mama lor uitam trist. Noroc în cele din urmă absolvenţi. Titlurile veni sfârşitul cu un videoclip stabilită în timpul carnavalului de absolvire.