Machete

Raporteaza film nefunctional!

Povestea se invarte in jurul Cortez Machete (Danny Trejo), un fost Federale mexican. Filmul se deschide în Mexic cu Machete pe o misiune de salvare a răpit o fată. În timpul operaţiunii de el este trădat de către şeful său corupt de puternic de droguri Domnul, Rogelio Torrez (Steven Seagal), care ucide soţia şi fiica lui Machete, înainte de a pleca el mort.
Trei ani mai târziu, o jos şi de afară Machete colindă Texas, decopertarea de la locul de muncă curte. Michael Booth (Jeff Fahey), un om de afaceri local, iar medicul de spin, explică faptul că Machete corupt statul Texas Senatorul McLaughlin (Robert De Niro) este de a trimite sute de imigranţi ilegali din ţară. În scopul de a opri acest lucru, Booth Machete oferă 150.000 dolari pentru a ucide McLaughlin. Machete acceptă contractul de crimă, după Booth ameninţă să-l omoare, dacă el nu.
Machete pregăteşte o puşcă pe McLaughlin, de la un acoperiş în timpul unui raliu, dar înainte de a trage el vede unul dintre acoliţii lui Booth, care vizează de la el. Scutier impusca Machete din muguri de umăr, şi apoi McLaughlin în picior. Este arătat că Booth a orchestrat tentativa de asasinare, ca parte a unei operaţiuni de pavilion fals pentru a câştiga sprijinul public pentru campania lui McLaughlin, securizării frontierelor. Prin înfiinţarea Machete ca pistolar, conspiratorii fac sa para ca un imigrant ilegal haiduc mexican a încercat să-l asasineze pe senatorul, care este cunoscut pentru poziţia sa dură privind imigraţia ilegală.
Un Machete răniţi scapă de captare de Booth şi este dus la un spital pentru a fi tratat pentru rani, scăpând din nou din acoliţii lui Booth, de la spital. Agent de Sartana Rivera (Jessica Alba), un persistente SUA Imigrare şi executarea în vamă, este trimis de superiorul ei de a găsi şi captura Machete vătămate. Machete, cu ajutorul Luz (Michelle Rodriguez), alias ea, liderul unei mişcări de ajutoare ilegale de imigranţi cunoscută sub numele de reţea, recrutează Padre (Cheech Marin), Machete de “sfânt” frate. Să se răzbune pe Booth, Machete răpeşte soţia lui Booth, şi de fiica sa, aprilie (Lindsay Lohan), după “cu” într-un film pentru adulţi amator cu ei. El colectează, de asemenea, probe de la casa lui Booth, care leagă McLaughlin şi de domnul mexican de droguri într-o afacere majoră de trafic de droguri. După întâlnirea Machete, Sartana începe să dezvolte un interes în el. În altă parte, Booth, care este dovedit a fi de lucru pentru Torrez, angajeaza un ucigas, Osiris Amanpour (Tom Savini), pentru a ajuta la vânătoare de Machete.
Booth si Osiris Kill Padre după ce a constatat Machete ascunzătoarea lui, dar nu găsi soţia şi fiica sa, fără ştirea şi la standul biserica a ascuns camerele. Prin înregistrările CCTV, ştiri de corupţie McLaughlin şi asasinarea fals în cele din urmă este difuzat pe postul naţional de televiziune. Înfuriat, McLaughlin ucide Booth şi capetele să se alăture Torrez de a ucide Machete. În scopul de a elimina pe cei care l-dublu-au trecut, Machete adună Reţeaua mexican şi îi conduce la baza de vigilantes de frontieră, condus de Von Jackson (Don Johnson).
În această confruntare, imigranţii mexicani triumfe asupra vigilantes de frontieră. Michael Jackson incearca sa scape, dar Luz îl împuşcă în partea din spate a capului. Machete lupta Torrez, culminând cu Domnul de droguri comite seppuku cu una dintre lame Machete cu care tocmai a fost înjunghiat. Aprilie apare purtând o călugăriţă de obicei după ce a fugit de la biserică şi McLaughlin lăstari după imaginind că el a ucis tatal ei.
McLaughlin, rănit, reuşeşte să scape, dar el este mai târziu ucis de ultimele rămăşiţe de propriul grup vigilante de frontieră, care l-au confundat cu un mexican. Filmul se încheie cu întâlnirea cu Sartana Machete, care îi dă o carte verde. Se saruta, si plimbare off în noapte.
Înainte de a rola de credite, crainicul spune că va reveni în Machete Machete Kills si Machete Kills din nou.