Lucky Number Slevin

Raporteaza film nefunctional!

În timpul creditele filmului de deschidere, două case de pariuri sunt separat într-o ambuscadă şi ucişi de către ucigaşi lor nevăzute, şi, în altă parte, un tânăr negru este ucis de un lunetist. Într-un terminal de autobuz, un tânăr este abordat de Goodkat (Bruce Willis), care spune povestea lui Max şi Shuffle Kansas City: două decenii mai devreme, bani BET MAX el nu a putut plăti la o cursa de cai stabilit de către mulţime, numai pentru mulţimea de a ucide cursa mijlocul cai, precum şi toţi cei implicaţi atunci când au descoperit informaţii cu privire la scurgeri de remediere a fost, să dea un exemplu, au ucis Max, precum şi soţia şi fiul lui Henry. Goodkat concluzionează că “Shuffle Kansas City” este un bluf înşelătoare dublu, şi face acest lucru pentru a păcăli şi-l omoare pe tânăr, înainte de a încărca corpul său într-un camion.
În New York City, Slevin Kelevra (Josh Hartnett), are drept de şedere în apartamentul prietenului său, Nick Fisher şi, pe baza fiind vizitat de către vecinul lui Nick Lindsey (Lucy Liu), discută despre dispariţia lui Nick şi de ce apartamentul său a fost deblocat. Lindsey sugerează că Nick poate fi lipsă şi, după ce pleacă, Slevin este răpit de două acoliţii negre, care-l iau la “Boss” (Morgan Freeman). Confunda Slevin pentru Nick, ordinele de Boss-l pentru a rambursa o datorie de jocuri de noroc mare sau ucide fiul său rival, “rabinul” (Ben Kingsley); Boss consideră Rabinul este responsabil pentru asasinarea fiului său (văzut în introducere), şi doreşte ca fiul rabinului homosexual, Yitzchok “Fairy”, care urmează să fie ucis în răzbunare. Slevin, apoi revine la apartament, dar este răpit din nou, de două acoliţii evrei de lucru pentru Rabbi. Rabinul greşeli Slevin pentru Nick, şi, de asemenea, cere în el rambursa o datorie de jocuri de noroc mare. Slevin se întoarce la Boss şi este de acord sa-l omoare Fairy, concomitent cu Slevin vizita sefii mafiei, acesta devine Goodkat aparent este implicat în ambele părţi, este responsabil pentru datoriile lui Nick fiind numit în, şi că intenţionează să omoare Slevin după Fairy moare (deşi motivaţiile sale rămân necunoscute).
Slevin şi Lindsey ies la cină, în cazul în care Slevin organizează o dată cu Fairy. Slevin este abordat de către detectivul Brikowski (Stanley Tucci), care investigheaza Boss şi rabin, hassles de detectivi el din nou mai târziu, dar Slevin dezvăluie numai numele lui, “Kelevra”. Slevin ajunge la apartamentul Fairy şi îl împuşcă în mod fatal, doar pentru Goodkat să apară, mai degrabă decât trage Slevin, cu toate acestea, el a termina Fairy, care scoate un pistol, dezvăluie Slevin şi Goodkat sunt afiliate. Slevin aduce apoi corpul victimei terminalul de autobuze, sa dovedit a fi Nick Fisher, în apartamentul în timp ce Goodkat ucide garda de corp a lui Fairy. Împreună, ei arunca în aer un apartament şi organele, preface moartea Slevin în proces. Goodkat şi Slevin răpească Boss şi Rabbi, cu atât trezirea imobilizate în mansarda lui Boss. Slevin apare şi explică Twist general: Slevin este Henry, fiul lui Max rău-augur, şi mafioţi care au fost ucişi Max Boss şi Rabbi. În plus, Goodkat a fost angajat sa-l omoare tineri Slevin, dar în schimb l-au luat în când el nu putea să-l omoare.
Douăzeci de ani mai târziu, Goodkat şi Slevin a ucis fiul şi atât de mafioţi Boss case de pariuri, furtul de registre de pariuri ‘în proces; după ce a constatat Nick Fisher datora o mare de bani pentru ambele părţi, l-au ucis şi au furat identitatea. Aşa cum războiul banda plana, ambele mafioti sa dus la Goodkat, care a fost de acord să omoare şi să protejeze atât pe Fairy condiţia ca acestea să numesc în datoriile lui Nick, acordarea Slevin şi accesul neîngrădit la Goodkat mafioţi puternic pazite ca Nick Fischer şi, respectiv, un aliat. După ce dezvăluie planul lui, Slevin sufocă rabin si Boss de acoperirea cu pungi de plastic peste capetele lor, uciderea ei la fel au ucis pe tatăl său. Deoarece Lindsey fotografiat mai devreme Goodkat pentru Slevin, Goodkat ei impusca pentru a proteja identitatea lui. În cele din urmă, este dezvăluit faptul că detectivul Brikowski a ucis mama Slevin, atunci când îşi datoriile propriile jocuri de noroc au fost chemaţi de către mafioţi; ucide Slevin Brikowski ca pseudonimul “Slevin Kelevra”, se explică: “Numărul Slevin Lucky” a fost calul tatăl său a pariat pe, şi “Kelevra” este ebraic pentru “câine rău”, reflectând numele Goodkat lui.
Puţin mai târziu, la terminalul de autobuze, Slevin este îndeplinită de Lindsey, şi este dezvăluit faptul că Slevin, conştient de intenţiile Goodkat, a explicat adevărata identitate a ei şi a ajutat fals moartea ei. Goodkat apare, conştient de jonglerie, de la Goodkat scutit Slevin ca un băiat, el simpatizează şi este de acord ca ea să trăiască. Filmul se încheie cu un flashback la Goodkat retin Slevin, înainte de “Shuffle Kansas City” de Bennie Moten începe redarea de la radio.