Love Actually

Raporteaza film nefunctional!

Partea I

Partea II

Filmul începe cu o voce de la David (Hugh Grant), comentând că ori de câte ori el devine sumbru, cu starea de lume, el crede despre terminalul pentru sosiri de la Aeroportul Heathrow, şi dragostea pură necomplicate simţit ca şi prietenii şi familiile lor, bun venit celor care sosesc dragi. Voce lui David se referă, de asemenea, că toate mesajele lăsate de oamenii care au murit pe avioane 9/11 au fost mesaje de dragoste si ura nu. Filmul spune apoi de poveştile de dragoste ale multor oameni:
[Edit] Billy Mack şi Joe
Cu ajutorul lui Joe manager de multa vreme (Gregor Fisher), rock and roll-imbatranire legenda Billy Mack (Bill Nighy), înregistrează o variaţie de Craciun de la The Troggs “clasice hit-ul” Love Is All Around “. Deşi el crede că înregistrarea este teribil, Mack promovează eliberarea în speranţa că va deveni numarul de Crăciun un singur. Piesa nu merge la un număr, după celebrarea scurt victoria lui la o petrecere găzduită de Sir Elton John, Billy Joe recunoaşte că este iubirea vieţii lui şi sugerează că el şi Joe sărbătoresc Crăciunul prin obtinerea beat şi vizionarea porno.
[Edit] Julieta, Peter şi Mark
Juliet (Keira Knightley) si Peter (Chiwetel Ejiofor), sunt casatorit intr-o ceremonie frumoasă şi orchestrată filmat de Mark (Andrew Lincoln), cel mai bun prieten a lui Petru şi cel mai bun om. Mark video înregistrate arată că el este secret, în dragoste cu Julieta, pe care ea îşi dă seama, atunci când ea barjele în studio şi urmăreşte-l. Julieta a crezut că nu place de ea pentru că niciodată nu a vorbit cu ea, a evitat-o, şi, în general, s-au comportat la distanţă şi de disconfort faţă de ei. El a blurts că el acţionează în acest fel, din cauza “auto-conservare”, şi ea în cele din urmă îşi dă seama că el a fost intotdeauna peste cap de tocuri pentru ei, dar le-a păstrat pentru sine din respect pentru ei şi relaţia lui Petru. Mark are un moment cu adevărat să-şi mărturisească dragostea lui neimpartasita pentru Julieta, Julieta şi-l recunoaşte de către oferindu-i un sarut.
[Edit] Jamie şi Aurelia
Scriitor Jamie (Colin Firth), apare pentru prima dată pregătirea pentru a participa la nunta lui Petru şi Julieta. Prietena lui (Sienna Guillory), lipseşte ceremonia de a dormi cu fratele său. Zdrobit de aceasta, Jamie se retrage la cabana său francez, unde il intalneste pe menajera Aurelia portugheză (Lucia Moniz), care vorbeşte doar ei limba maternă. Există o atracţie instantanee între cele două. Când Jamie se întoarce în Anglia, el îşi dă seama că este în dragoste cu Aurelia. În următoarele ore, Jamie invata portugheză şi se întoarce să propună ei. Când el îşi propune să ea spune da, şi aceasta este dezvăluit faptul că ea a fost invata limba engleza pentru a comunica cu Jamie.
[Edit] Harry, Karen şi Mia
Harry (Alan Rickman) este director executiv al unei agentii de design, Mia (Heike Makatsch) este noul său secretar. De Craciun a cumpara ei un colier scump de la vanzator de bijuterii Rufus (Rowan Atkinson), care a elaborat împachetări în timp ce Harry devine tot mai nervos, cu frica de detectare. Între timp, soţia lui Harry Karen (Emma Thompson), este ocupat cu copiii lor, Daisy (Lulu Popplewell) şi Bernard (William Wadham), care apar în joc Naşterea Domnului şcoală. Ea îşi exprimă temerile ei despre Harry la fratele ei David (Hugh Grant), care tocmai a devenit prim-ministru al Regatului Unit, şi prietenul ei Daniel (Liam Neeson), care şi-a pierdut soţia. Karen descoperă colier în buzunarul de la haina lui Harry şi, iniţial presupune că este un cadou pentru ea, ea se confruntă cu mai târziu Harry peste colier si el recunoaste prostia lui.
[Edit] David şi Natalie
Fratele lui Karen, David (Hugh Grant), este ales prim-ministrul recent. Natalie (Martine McCutcheon) este un nou membru junior al personalului de uz casnic de la 10 Downing Street şi serveşte ceaiul şi biscuiţi. Ceva pare să faceţi clic între ele. David merge pentru a găsi preşedintele SUA (Billy Bob Thornton), încercarea de a seduce Natalie, care inspiră-l să ia o poziţie împotriva politicilor preşedintelui agresiunii lui. Găsirea că relaţia sa cu Natalie a devenit tensionată, David a mutat-o într-un alt loc de muncă, dar mai târziu, vine pe un card de Crăciun de la Natalie se încheie cu o declaraţie de dragostea ei pentru el. El consideră că în cele din urmă Natalie la casa familiei ei, văzând că ei sunt pe cale de a şcolii din localitate pentru jocul Naşterea Domnului (un fel în care nepoata sa şi nepotul apar). El conduce familia ei la joc, şi cei doi viziona spectacolul din culise, relaţia lor devenire expuşi atunci când o cortina se ridică le saruta, la sfârşitul final concurs de mare.
[Edit] Daniel, Sam, Joanna şi Carol
Daniel (Liam Neeson), prietenul lui Karen, şi de fiul vitreg al lui Sam (Thomas Sangster) se descurce singuri pentru ca ei jelesc pierderea de soţia şi de mama lor, Joanna. Sam a scăzut pentru coleg american, de asemenea, pe nume Joanna (Olivia Olson), şi, după discuţii cu tatăl său vitreg, decide să înveţe la tobe, astfel că el poate so însoţească în finala mare pentru concursul şcoala lor de Crăciun (acelaşi care Natalie nepotul lui şi Karen şi copiii lui Harry sunt in). După ce Sam simte că a ratat şansa lui de a face o impresie asupra ei, Sam Daniel convinge că el trebuie să meargă prinda Joanna, care se întoarce în SUA, de la aeroport în acea noapte şi-i arate cum se simte, ca nu cumva el regreta pentru său întreaga viaţă. Sam fuge de securitate al aeroportului şi spune hi de Joanna, care apoi îl sărută pe obraz. Între timp, Daniel, care admira supermodelul Claudia Schiffer îndeplineşte Carol (jucat de Claudia Schiffer), mamă a unei alte colegi de şcoală a lui Sam.
[Edit] Sarah, Karl si Michael
Sarah (Laura Linney), apare pentru prima dată de la nunta Julietei şi a lui Petru, stând alături de prietena ei, Jamie. Noi învăţăm ea lucreaza la compania lui Harry de design grafic, în cazul în care ea a fost în dragoste de ani de zile, cu directorul de creaţie al companiei, Karl (Rodrigo Santoro). O întâlnire între Karl şi ei este întreruptă de un telefon de la fratele bolnav mintal lui Sarah, Michael (Michael Fitzgerald), iar acest lucru se termină în mod eficient relatia lor. În ajunul Crăciunului, ea vizitează fratele ei de la instituţia unde locuieşte, ambalaj o eşarfă în jurul lui ca el a îmbrăţişări.
[Edit] Colin, Tony şi fetele americane
După ce gafe mai multe încearcă să atragă femei diferite de engleză, inclusiv Nancy (Julia Davis), firma de catering de la Julieta şi nunta lui Petru, precum şi Mia, Colin Frissell (Kris Marshall), informează prietenul său, Tony (Abdul Salis), el intenţionează să meargă la SUA şi pentru a găsi dragostea acolo, convins că britanic său va fi un avantaj să-l într-o ţară străină. Aterizare în Milwaukee, Wisconsin, Colin intalneste Stacey (Ivana Milicevic), Jeannie (January Jones), şi de Carol-Anne (Elisha Cuthbert), trei femei uimitor de atractive, care se încadrează pentru accent Basildon lui şi îl invită să staţi la casa lor, în cazul în care acestea sunt alături de colega de camera Harriet (Shannon Elizabeth).
[Edit] John şi Judy
Ioan (Martin Freeman) şi Judy (Joanna Page), îndeplinesc în calitate de organism dublu pentru scene de sex într-un film în care Tony este un asistent de producţie. Judy spune Ioan că “este frumos să ai pe cineva [el] se poate discuta doar la.” Deşi cele două sunt perfect confortabil fiind gol şi simularea de sex pe-set, ei sunt timizi şi tentativa de off-set, ei urmăresc cu atenţie o relaţie, şi a vedea jocul (un fel de David & Natalie, Harry si Karen, Daniel & Sam, et al.). de la scoala din localitate, împreună cu fratele lui Ioan.
[Edit] Rufus
Rufus este un minor, dar semnificativ, personajul interpretat de Rowan Atkinson, vanzator de bijuterii a căror atenţie obsesivă pentru cadou de ambalaj devine aproape Harry capturat de către Karen cumpararea colier Mia. De asemenea, este de distragere a personalului său de la aeroport care permite să se strecoare prin Sam pentru a vedea Joanna. În comentariul director şi exprimate, este dezvăluit faptul că Rufus a fost iniţial trebuia să fie un înger de Crăciun, cu toate acestea a fost scăzut de la script-ul final.
[Edit] Epilog
În epilog stabilit o lună mai târziu, personajele filmului sunt considerate a fi în relaţii: de dragoste, de fapt. Cu toate acestea, doi dintre relaţii nu sunt romantic – cele de star rock Billy Mack şi managerul lui Joe şi de lungă suferinţă Sarah şi Michael fratele ei instituţionalizată. Billy vine cu o groupie superb în remorca pentru a fi întâmpinaţi de către Joe şi care indică faptul că revenirea sa a rămas de succes. Julieta, Petru, şi Mark vin pentru a satisface Jamie şi Aurelia lui mireasă, arătând că atât le-au căsătorit şi că Marcu este de a învăţa să facă faţă mai bine cu triunghi romantic. Karen şi copiii saluta un Harry se întoarce confirmă că au supravieţuit crizei relaţia lor şi reconciliate. Sam salută Joanna, care a revenit cu mama ei din SUA, aşa cum arată pe Daniel, alături de Carol noua sa iubită şi de fiul ei. John şi Judy rula în Tony, care este acolo pentru a satisface Colin la întoarcerea sa din SUA, ele sunt dovedit a fi doar căsătorit şi pe la luna de miere lor. Colin revine cu superba Harriet în câlţi, şi sora lui Harriet Carla mai tânără (Denise Richards) şi Tony sunt imediat lovit de fiecare parte. Natalie este văzut primitoare David din nou în faţa camerelor de luat vederi de presă, care indică faptul că relaţia lor este acum public. Aceste scene se dizolvă în direct imagini de sosiri-reale la aeroportul Heathrow, care împart ecranul şi în cele din urmă formează o inimă ca Beach Boys “,” numai Dumnezeu ştie “, joacă în.