Lost Boys: The Tribe

Raporteaza film nefunctional!

Chris Emerson (Tad Hilgenbrink), un tânăr căzut în dizgrație Pro Fosta surfing, și sora lui mai tineri Nicole (Autumn Reeser) trecerea la Luna Bay pentru a trăi într-o casă deținută de mătușa lor Jillian (Gabrielle Rose), în urma decesului părinților lor. Chris lasa adresa lui de la casa de Edgar Frog (Corey Feldman), făuritorul orașului placa de surf, în speranța de a obține un loc de muncă. Chris este abordat la noua lor casă de fostul pro surfer Shane Powers (Angus Sutherland), care îl invită la o petrecere în acea noapte.
Chris și Nicole merg la petrecere, în cazul în care Shane și tribul lui (Shaun Sipos, Merwin Mondesir, Kyle Cassie) sunt ele însele de divertisment cu oaspeții omului. Chris dușuri cu o fată sexy pe nume Lisa (Moneca Delain), și Shane devine Nicole singur, chat-uri cu ea pentru un pic, și apoi trucuri-o în bea sângele lui. Când Chris află că Nicole a fost cu Shane, el furios, și protector, ia-o acasă, în cazul în care ea începe să se manifeste puterea vampiric și furie. Dar, înainte de a mă doare Chris, ea este knock-out de Edgar, care arată că el este un vanator de vampiri, iar Nicole a fost infectat cu vampirismul. Chris aruncă Edgar afară din casă. Apoi, Lisa apare și pretinde pentru a discuta cu Chris pentru un pic înainte de a în cele din urmă încearcă să seducă și hrănească pe el. În fending ei off, el accidental o impales pe un raft montat de coarne de cerb, uciderea ei exploziv.
În cele din urmă, convins de situație, amintindu-și ce a spus Edgar și crezând că el a avut dreptate, Chris caută ajutorul lui Edgar. Edgar explică faptul că Nicole este doar pe jumătate vampir-, și va rămâne în acest fel dacă ea hrănește, și ea poate fi transformat umane din nou în cazul în care ucide vampir capul înainte. Întrerupe chris-o chiar înainte ca ea să se hrănească cu Evan (Greyston Holt), un tip de treabă, care a fost curtat-o, și explică ce se întâmplă cu ea, și Nicole este surprins de ceea ce a făcut aproape (pentru că ea crede că ea însăși a fi vegetarian ). Cu toate acestea, ei Shane atrage la bârlogul lor.
Chris și Edgar – care au pierdut un frate anonim la vampiri – complot pentru Chris la “alăture” trib de vampiri, în scopul de a învăța locația bârlogul lor. He bea sângele lui Shane și începe să se dezvolte trăsături vampiri, dar când tribul (minus Shane și Nicole), se hrănesc cu un grup de fete, el refuză, și ucide unul dintre vampirii din auto-apărare. Edgar i se alătură și ei merg la vizuina, uciderea membrilor tribului unul la un moment dat.
Între timp, Shane goads Nicole să-l omoare Evan, pe care le-au legat și gagged pentru ea, dar ea refuză. Cu ajutorul lui Chris, ea ucide Shane, revenind la normal le atât. Ei mulțumesc Edgar, care promite să-i factura pentru serviciile sale, și Evan are posibilitatea de a solicita Nicole o dată. La origine, ele se confruntă cu mătușa lor, care consideră că acestea au făcut de droguri, și promite toleranță zero.
Într-o scenă mijlocul de credite, Edgar se confruntă cu Sam Emerson (Corey Haim), acum un vampir. Ei schimb cu unele dialog și taxa de la fiecare alte credite relua.