LOL

Raporteaza film nefunctional!

Într-o lume conectată prin Facebook, Lola Williams și prietenii ei să navigați presiunile inter pares ale romantism liceu și de prietenie în timp ce dodging părinții lor, uneori arogant și confuz. Când mama Lolei, Anne, “accidental”, se arata jurnalul fiicei sale adolescente democrației, ea își dă seama cât de mare decalaj de comunicare a crescut.
Lola are o viață obișnuită, cu un iubit, Chad. Când se întorc la școală, Lola descoperă că Ciadul a înșelat-o pe timpul verii. Lola minciuni despre îndeplinirea altcineva și cei doi sparge. Lola are prieteni pe tot parcursul vieții în Emily și Kyle. Kyle și trupa sa vor să concureze în bătălia de la benzile. Când Kyle și Lola realiza sentimentele pe care le-au unul pentru celalalt ele să urmărească o relație. Pentru a face lucrurile si mai complicate cu Chad și Kyle fiind prieteni și de liceu “post it nota” Ashley vrea să fie cu Kyle. Atunci când Lola caută Kyle ea se spune că este în baie, dar atunci când ea aude doi oameni in toalete, împreună ea presupune că este Kyle și Ashley de la a vedea o pungă pe podea aceeași ca a lui Ashley. Lola se confruntă cu Ashley, care nu-l contestă. O luptă uriașă izbucnește în cazul în care îl acuză de înșelăciune Lola Kyle ca Chad a făcut. Kyle este uimit că ea crede că acest lucru se va întâmpla, făcându-le să te desparți. Muzica lui Kyle n-au apreciat pe tatăl și consideră că dragostea lui Kyle pentru muzica este în modul de lucru școala lui, așa că încearcă în mod constant să-l oprească de la joc.
Emily nu i-am spus inainte. Anne permite Lola merge la Paris, în cazul în care toți prietenii ei, inclusiv Kyle și Emily, va fi cazat cu familiile franceze. Lola și Emily stai cu o familie care se închină culturii medievale. Kyle spune că familia este Lola vărul său și cei doi petrec noaptea împreună. Când ajung acasă toți, Lola se lipeste pentru Ashley când Chad o numește o sapa. Ashley ii multumeste pentru aceasta și se pare că acestea ar putea fi prieteni din nou în viitor. Anne găsește jurnalul ei și descoperă Lola și-a culcat cu Kyle și a făcut droguri. Mai târziu, ea a spus tatălui lui Lola Lola și se confruntă. Senzație de trădat și furios, Lola se mută cu tatăl ei. În cele din urmă, Lola și Anne reconcilia si ea se muta inapoi cu ea. Trupa lui Kyle câștigă Battle of the Bands, cu sprijinul tatălui său. Kyle și Lola rămână împreună și Ashley este cu Chad. Filmul se încheie cu Anne și Lola râzând cu voce tare.