Little Fockers

Raporteaza film nefunctional!

Gaylord “Greg” Focker (Ben Stiller) se pregăteşte să celebreze parte gemenii sai de ziua de nastere a cincea. Lucrurile par sa mearga intr-o parte atunci când tatăl lui Greg-in-Law, Jack Byrnes (De Niro) vizite. Recent, Jack a fost diagnosticat cu o boală de inimă şi de a deveni amărât de divorţ, fiica lui Debbie de la soţul ei, Bob (a cărei căsătorie a fost evenimentul social în cunoştinţă părinţilor şi modul în care Jack a fost introdus Greg), pentru inseala pe ei cu o asistentă medicală . Planul lui Jack a fost iniţial de a numi ca succesor al său Bob a familiei Byrnes, dar decide să treacă rolul de a Greg, numindu-l “Godfocker”. În ciuda Greg acceptarea begrudgingly rolul, Jack începe să suspecteze Greg de infidelitate atunci când îl vede cu un reprezentant de droguri, Garcia Andi (Alba), care în mod deschis flirteaza cu el, şi prezenţa de pastile erectie Sustengo în casa lui Greg, care solicită Jack la cred că Greg nu mai este atras sexual de soţia sa, Pam (Polo). Mai mult, Jack începe să se îndoiască de capacitatea lui Greg de a furniza pentru familia sa atunci când el apare ezita să trimită copiii la o şcoală privată.
În timpul unei conferinţe medicale promovarea Sustengo, întâlneşte Greg Bob, la un bar. Bob spune Greg de intenţia iniţială a lui Jack să-l numească drept succesor, “Bobfather”, şi îşi exprimă de relief şi de fericire de la părăsirea familiei lui Jack, care face Greg uşor incomod. Jack, la rândul său, începe să vorbească cu Pam despre posibilitatea de a divorţeze Greg şi reînnoire relatia ei cu fostul ei logodnica, Kevin Rawley (Wilson). În cele din urmă, după un rând la o clinica, Greg fuge de acasă la său şi Pam casa neterminata nou, în cazul în care acesta este plătit o vizită de Andi, care încearcă să-l înveselească cu takeout şi vin, dar Andi curând devine atât de beat că ea face o trecere agresiv sexual la Greg. În timp ce caută pentru Greg să îşi ceară scuze şi să-l aducă acasă, Jack trage până la casă şi vede, prin fereastră, ceea ce el consideră a fi Greg şi Andi sex în timp ce Greg este încercarea de a respinge avansurile lui Andi. Dezgustat, Jack numai frunze, dar spune Dina şi Pam, care a fost în imposibilitatea de a găsi Greg.
La partea de gemeni de ziua de nastere, parintii lui Greg, Bernie (Hoffman) si Roz (Streisand) reveni familiei, dar Jack, înfuriat la infidelitatea aparent lui Greg, se angajează Greg într-o luptă fizică, în ciuda Greg insistând că Andi a fost beat şi a fost rebuffing ei. Lupta culminează cu Jack avea un atac de cord şi de colaps. Ca el este luat de paramedici, Jack linişte recunoaste ca el crede ca acum, după Greg senzaţie de artera carotida său, care a rămas stabilă în timp ce Greg a fost pretinzând nevinovăţia.
Patru luni mai târziu, în ziua de Crăciun, Greg şi părinţii lui Pam vin pentru a petrece Craciunul cu ei in casa noua lor. Parintii lui Greg (care sunt evrei), Jack da un cadou de un kippah, informându-l au urmărit rădăcinile familiei sale înapoi în timp ce-l înapoi la îngrijire medicală de sănătate, descoperirea el este parte evreu. Bernie informează Greg şi Pam că el şi Roz-au vândut casa lor de insulă şi se muta la Chicago, doar două case de jos a lor. Jack şi Dina decid că se vor muta de asemenea, că ei doresc, de asemenea, să fie aproape de nepoţii lor. Filmul se încheie cu Greg şi Pam încercarea de a dezvata părinţii lor, pe ideea.
În timpul de credite, Jack este din nou în casa sa din Long Island, şi cu domnul Jinx ceasuri un video de pe YouTube Greg în care Greg, la conferinta Sustengo, menţionează comportamentul excentric al lui Jack. Jack descoperă, apoi o versiune remixată a video folosind jocuri de cuvinte din mai multe cuvinte în film, de mult pentru amuzamentul uşoară lui Jack.