Limitless

Raporteaza film nefunctional!

Edward “Eddie” Morra (Bradley Cooper) este un scriitor care locuieşte în New York City. El a fost recent obiectul unui dumping de către prietena lui Lindy (Abbie Cornish), în plus faţă de faptul că nu pentru a respecta termenul de a transforma în noua sa carte, pe care el nu a început încă. Într-o zi, Eddie vine în Vernon Gant (Johnny Whitworth), fratele de fosta sa soţie, Melissa Gant (Anna Friel). Vernon este un traficant de droguri, şi el oferă Eddie un eşantion de un nou (fictiv) de droguri nootropic, NZT-48, susţinând că permite oamenilor să acceseze 100% din puterea creierului, spre deosebire de “normal” de 20%. Eddie acceptă, şi, mai mult spre surprinderea lui, de droguri nu funcţionează într-adevăr, pune-l într-un stat hipomaniacale, şi care să îi permită să scrie primele 90 de pagini la cartea sa, interesant sa Publisher.
Eddie cere pentru mai mult de droguri, dar atunci când Vernon-l cere să meargă ridica de curăţare sa uscat, se întoarce pentru a găsi Vernon ucis şi apartamentul lui jefuite. Eddie cheamă poliţia şi deduce că Vernon a fost probabil ucis de cineva care a vrut stash sale de NZT. El consideră că drogurile, cartea sa, adresa şi un teanc de bani, chiar înainte de sosirea poliţiei. Luând în mod regulat NZT, şi utilizarea de numerar Vernon, el se întoarce în jurul valorii de viaţa lui. După ce a terminat cartea sa, el se concentrează pe Forex tranzacţionare, iniţial finanţat cu un împrumut de 100.000 dolari de la un asasin mafiot rus, Gennady (Andrew Howard). Eddie se întoarce împreună cu Lindy. El începe creşterea dozei său de NZT în timp ce el se transformă în împrumut sau mai mult de 2 milioane dolari in doar cateva zile. Succesul lui hit-uri de ştiri, dar el observa el este urmat de un bărbat într-un strat de bronz (Tomas Arana).
De tranzacţionare de succes sa-l primeşte o întâlnire cu omul de afaceri puternic, Carl Van Loon (Robert De Niro). Van Loon îi dă o misiune de cercetare peste noapte, dar doza mai mare de NZT provoaca efecte secundare, inclusiv timpul pierdut, de activitate frenetică, şi halucinaţii. Eddie merge pe un chef de băut şi de petreceri, şi se termină într-o cameră de hotel cu o blonda izbitor (Caroline WINBERG). El este urmat acolo de om în haina bronz.
Eddie se trezeşte chiar înainte de întâlnirea cu Van Loon, şi decide să renunţe la a lua NZT după experienţa sa de noapte înainte. El nu a uitat la cesiune, dar merge la întâlnire oricum. Van Loon vrea să forţeze o fuziune cu un concurent, Hank Atwood (Richard Bekins), şi nu pot da seama cum capul ţintă fuziune ar putea proveni din afara de nicaieri pentru a fi un partener viabil în doar 2 ani. Aşa cum Eddie incepe sa realizeze ca Atwood poate fi pe NZT de asemenea, un flash ştiri apare pe un ecran TV care arată că Eddie femeia a fost cu o seară înainte a fost ucis.
Melissa explică faptul că pilula face foarte rău, mai ales daca incerci sa mergi pe ea de curcan rece. Ea a renuntat 2 ani mai devreme, şi a simţit că a fost norocos să fie în viaţă, dar şi-a pierdut capacitatea ei de a se concentra, şi a devenit leneş. Ea îi spune cel mai bun mod este de a uşura oprit treptat, reducerea dozei în timp.
Eddie gaseste o pastila în buzunar, şi capete de acasă să-l ia, dar este prins de către Ghenadie rus, cauta pentru banii lui. Ghenadie observă pilula, şi ia-l. Eddie primeşte banii de la bancă, iar Rusia îi spune că nu se face sa se simta foarte bine.
Eddie este obtinerea bolnav ca el trece prin retragere, şi se împiedică în biroul lui Lindy. El îi spune despre droguri, şi că a ascuns ascunzătoare lui de la apartamentul ei. Văzând cât de bolnav este, ea este de acord pentru a prelua stash sale şi se întoarce la el, la biroul ei.
Pe drumul ei înapoi la Eddie, Lindy este interceptat rută de om în haina bronz. Aceasta devine evident că el este periculos, ca el da Chase Lindy, uciderea a doi oameni care încearcă să o ajute ca ea fuge. Prin telefon, Eddie convinge-o să ia o pastila, deoarece va permite o să ştie ce să facă pentru a supravieţui. Procedând astfel, Lindy face o evadare indraznet. Deşi Eddie este salvat, Lindy este convins că el se va distruge din cauza NZT şi rupe cu el din nou.
Enforcer rus realizează efectele de droguri are şi ameninţă Eddie până când el este de acord să-i dea mai mult NZT. Din cauza avertismentelor lui Melissa, Eddie gestionează consumul său de droguri până la un nivel acceptabil, şi foloseşte averea sa de a angaja gărzi de corp, şi recrutează un om de ştiinţă pentru a lucra la NZT inginerie inversă, oferindu-i două milioane de dolari pentru a face acest lucru în şase luni. Între timp, el se reconecteaza cu Van Loon, pentru a ajuta cu acordul de fuziune.
În timp ce planificarea fuziune, Eddie se spune că este un suspect pentru uciderea a blonda. El angajeaza un avocat de top, Morris Brandt (Ned Eisenberg). Morris îi spune că sala a fost şters de amprente, şi nu există nici o dovadă reală împotriva lui.
Negocierile privind fuziunea merge bine, dar Eddie observa cât de fragil este Atwood. Eddie Van Loon spune că el va fi platit 40 milioane dolari, dacă se închide afacerea. Eddie cumpără un bine fortificat “buncar” penthouse.
La reuniune pentru a închide afacerea fuziune, Atwood este târziu. Soţia lui apare, şi spune că el ar completa afacere, dar este în comă în spital. Şoferul ei este omul în haina bronz. El a fost în căutarea de a obţine NZT pentru Atwood, confirmând astfel cum el a realizat ascensiunea sa meteorica.
Apoi, Eddie este îndeplinită de către avocatul său, şi se află într-o linie de crimă. El nu este identificat. El a trebuit să treacă lui sacou costum personalizat adaptat la avocat în timp ce el era în gama. Eddie atunci când merge să ia o pastilă, el îşi dă seama că avocatul a ridicat stash sale de pastile, care au fost într-un buzunar ascuns. Pentru a înrăutăţi lucrurile, Van Loon-l acuză de scurgeri de poveste fuziune a presei, şi el are mâinile de bodyguarzii lui livrate să-l într-o casetă în timp ce el se întâlneşte cu Van Loon. Pe care o conduce acasa, la buncărul său, şi în timp ce încerca să dau seama ce se întâmplă, el vede Morris Brandt, avocatul său, pe televiziune, în calitate de avocat a lui Atwood.
Ruşii sparga usa la apartamentul său, în căutarea pentru NZT. Ghenadie explică faptul că el nu mai este ingerarea de pastile, dar în loc să le dizolva intr-o solutie, si le injecteaza. Efectele lovit mai repede, şi să dureze mai mult. În timp ce asociaţii din Rusia sunt in cautarea apartament, Eddie este capabil să Ghenadie înjunghia. El este disperat pentru un hit ca el se afla lângă omul sângerare. Ca urmare, tot ce pot face este să bea sânge, care este alături de el în comun. Revitalizat, el îşi înjunghie unul dintre huligani în ochi, şi-l trucuri în filmarile de altă parte.
Atwood a murit la spital, Brandt au păstrat NZT pentru el. Eddie spune bărbatul în haină bronz care Brandt a cauzat şeful său să moară, şi devine ajutorul său preluarea NZT sa furat de la casa lui Brandt.
Douăsprezece luni mai târziu, cartea lui Eddie a fost publicat (intitulat Iluminarea Domenii intunecate, o trimitere la romanul pe care se bazează filmul), şi Eddie se execută pentru Senatul Statelor Unite. În mijlocul campaniei sale, Carl Van Loon se apropie de Eddie cu revelaţia pe care a cumparat compania producătoare NZT secret şi că camera din spate Lab Eddie a fost de finanţare a fost închis.
Carl îi oferă o sursă nelimitată de NZT (admite că atât ştiu că el este condus de Preşedinţie), cu toate acestea, Eddie trebuie să se folosească de poziţia sa politică pentru a împinge agenda lui Carl în schimb. Eddie refuză, care explică faptul că au avut grijă să aibă mai multe laboratoare de lucru pe NZT, el “a fost oprit de ea”. Eddie spune că el este în afara de droguri complet păstrând în acelaşi timp permanent capacităţile mentale superioare.
Prin atingerea pieptul lui Van Loon, spune Eddie Carl că el are o problemă cardiace grave. Van Loon pare uimit. Eddie vă permite să-l ştie că, cu gândirea sa îmbunătăţit, el este deja de 15 mutãri înainte de Van Loon, care a crezut că de fiecare de urgenţă, care încheie relaţia lor.
Filmul se încheie cu Lindy întâlnire Eddie pentru masa de prânz la un restaurant chinezesc, relaţia lor aparent reînnoit. Când chelnerul merge de, Eddie se opreşte-l şi comenzi în limba chineză. Lindy se uită la el, surprins, si Eddie cere (cu un zambet rautacios), “Ce?”