Life in a Day

Raporteaza film nefunctional!

Viata intr-o zi este o dramă crowdsourced / film documentar care cuprinde o serie de clipuri video amenajat selectate de la 80.000 de clipuri prezentate pe site-ul de partajare video de pe YouTube, clipurile care prezintă evenimentele respective din jurul lumii pe o singură zi, 24 iulie, 2010.

Filmul este de 94 de minute 57 de secunde si include scene selectate din 4.500 de ore de filmare în 80.000 de observaţii de la 192 de naţiuni. Filmul a debutat finalizat la Festivalul de Film Sundance, la 27 ianuarie 2011, iar premiera a fost transmise în direct pe YouTube. La 31 octombrie 2011, YouTube a anunţat că Viaţa într-o zi vor fi disponibile pentru vizualizare pe site-ul său gratuit, şi pe DVD.

Filmul a fost produs de Scott Free Productions şi YouTube, site-ul de partajare video. Filmul a fost distribuit de către National Geographic Films [8] [9]. Efectele vizuale au fost produse de post Sync buzelor.

Filmul a fost crearea unui parteneriat între YouTube, Scott Associates Ridley şi LG Electronics, a anuntat pe 6 iulie, 2010. Utilizatorii trimis în video trebuiau să fie înregistrate la 24 iulie 2010, iar apoi Ridley Scott a produs filmul şi editat video într-un film cu regizorul Kevin Macdonald şi editorul de film Walker Joe, format din imagini de la unele dintre contribuabili. Toţi autorii sunt creditate alese imagini de calitate de co-directori.

Muzica filmului a fost scris de compozitorul britanic şi Harry Gregson-Williams producător, împreună cu Matthew Herbert. Cântec Filmul de deschidere, scris de Herbert, a fost realizat de cântăreaţa britanică, compozitoare Ellie Goulding. Filmul are, de asemenea, “Ierusalim”, piesa de Kieran şi Leonard “Prospect Viitorul” de Hilmars Biggi.

Directorul Kevin Macdonald a declarat Wall Street Journal că proiectul a fost conceput iniţial ca o modalitate de a comemora ziua de nastere a cincea a YouTube, şi că el a vrut să “ia umil video de pe YouTube, … si-l ridica în artă.” Editor Joe Walker a spus că aşa cum a înţeles, conceptul de documentar crowdsourced a venit de la compania de productie a lui Ridley Scott “, Scott Free Marea Britanie” şi de pe YouTube, în timp ce Macdonald a explicat mai precis faptul că “sursa de inspiratie pentru mine a fost un grup britanic din anii 1930 numit de observare a mişcării de masă. Ei au cerut sute de oameni din toată Marea Britanie pentru a scrie jurnale de înregistrare detalii ale vieţii lor de pe o zi pe lună şi răspunde la câteva întrebări simple …. Aceste unităţi au fost apoi organizate în cărţi şi articole, cu intenţia de a da voce persoanelor care nu făceau parte din “elita” şi pentru a arăta complexitate şi ciudăţenia aparent lumesc. ”

MacDonald a explicat că aproximativ 75% din conţinutul filmului a venit de la persoane contactate prin intermediul YouTube, publicitatea tradiţională, emisiuni TV, şi ziarele, restul de 25% au venit de la camere trimise la lumea în curs de dezvoltare, Macdonald evidenţiind “A fost important să reprezinte întreaga lume. ” “(W), e făcut să recurgă la poştă pentru a trimite 400 de camere de la părţi ale lumii în curs de dezvoltare -. Si obtinerea înapoi carduri de rezultate video” Los Angeles Times “Betsy Sharkey descris ca” orientări, cineastii au aruncat făcut o fundaţie foarte deschis pentru filmul: Care e povestea ta, ce ai în buzunare, ceea ce te temi “. 80.000 de clipuri individuale au fost primite, în valoare de 4.500 de ore de înregistrări electronice.

Directorul Kevin Macdonald a exprimat la Wall Street Journal că filmul “ar putea fi făcută numai în ultimii cinci ani, pentru că … puteţi obţine suficient de mulţi oameni care vor avea o înţelegere a modului de a trage ceva.” Editorul de film Joe Walker a declarat revistei Wired lui Angela Watercutter că filmul “nu ar fi fost făcute fără tehnologie zece ani în urmă, ar fi fost imposibil.”. MacDonald a explicat că pe YouTube “, ne-a permis să atingeţi într-o comunitate pre-existent de oameni din întreaga lume şi de a avea un mijloc de distribuire a informaţiilor despre film şi apoi primirea oamenilor de cotidiene.” Pur si simplu nu ar fi fost organizatoric sau punct de vedere financiar să efectueze acest tip de proiect pre-YouTube. ”

Echipa de filmare “YouTube folosit capacitatea de a colecta toate de acest material şi apoi am avut acest tip de sweatshop de oameni, toti elevii multilingve de film, pentru a trece prin acest material. Aceasta nu ar fi putut face nici un alt mod. Nimeni nu a făcut vreodată un film ca asta înainte, astfel încât am avut pentru a sorta de make-l aşa cum ne-am dus de-a lungul “”. Pentru a pune (de 4500 de ore de material brut), în context, am tăiat doar un film de Steve McQueen şi nu există 21 de ore de [filmul], pentru că. ”

Walker, a carui echipa a editat întregul film pe parcursul a şapte săptămâni, a remarcat la Adam Sternbergh de The New York Times că “analogie este ca se spune pentru a face Catedrala Salisbury, iar apoi să fie introdus într-un câmp plin de moloz. Trebuie să începi să cauţi de contraforturi şi lucruri care se conecteaza impreuna. “, Walker a indicat ca o echipa de cercetatori de zeci de aproximativ doi, ales atât pentru un ochi cinematografic şi de competenţă, cu limbi, privit, autentificat, etichetat, şi evaluat fiecare clip pe o scară de una la cinci stele [19]. Walker a remarcat că “cantitatea mare de material a fost de două stele”, şi că el şi regizorul Kevin Macdonald a revizuit clipurile de patru stele şi cinci stele mai bine cotate.

În plus faţă de sistemul de rating stele, echipa de editare / selectarea a organizat, de asemenea, 80.000 de clipuri în funcţie de ţări, teme şi video de calitate, ca parte a procesului de selecţie, şi ulterior a trebuit să converti de la 60 de frame rate diferite pentru a face rezultatul cinematic acceptabil