Legend of the Guardians:The Owls of Ga’Hoole

Raporteaza film nefunctional!

Soren (Jim Sturgess), o bufniţă Barn tânără, trăieşte în Pădurea Tyto cu familia lui: tatăl său, Noctus (Hugo Weaving), mama sa, Marella (Essie Davis), fratele său mai mare, Kludd (Ryan Kwanten); său mai mic sora, Eglantine (Adrienne DeFaria) şi Plithiver doamna aka doamna P (Miriam Margolyes) roaba familiei cuib, o amabilitate Mamba negru. Soren se bucură de a asculta “Legende din regatul bufniţelor”, în care sunt povestile mitice de bufnite razboinic. Într-o zi, în gelozie de capacitatea de ramificare a lui Soren, Kludd-l împinge pe o ramură, dar din neatenţie se cade. Pe teren, ei sunt atacati de un diavol tasmanian, dar sunt salvate / răpit de bufnite, Jatt (Leigh Whannell) şi Jutt (Angus Sampson).
Ca bufniţe le ia pentru a Sf. Aegolius, casa canyonland de cei puri, Soren întâlneşte Gylfie (Emily Barclay), o bufniţă elf tineri, precum şi multe alte owlets. La Sf. Aegolius, regina cei puri, Nyra (Helen Mirren), începe să spun că bufnite tinerii sunt sclavii lor. Când Soren şi protest Gylfie, două sunt plasate ca “culegători.” Kludd respinge deschis Soren şi primeşte de formare pentru a deveni un soldat pentru cei puri. Grimble (Hugo Weaving), Soren şi tâlhar Gylfie lui, secret le spune că el este lipsit de loialitate pentru cei puri şi reuşeşte să-i înveţe să zboare. Cu toate acestea, Nyra le prinde la fel ca ea vine la invita Soren pentru a fi un soldat. Grimble apoi se sacrifică pentru a permite bufnite pentru a acoperi departe cauta “Arborele Mare din regatul bufniţelor”, pentru a avertiza Gardienii mitice despre planul de cei puri ale împotriva lor.
De-a lungul călătoriei, acestea să îndeplinească Amurg (Anthony LaPaglia), un mare Grey Owl şi Digger (David Wenham), o bufniţă vizuini. Ei au găsit, de asemenea, doamna P., care a părăsit cuibul de familie în căutarea de Soren şi Kludd.
Cele bufniţe, care doamna P, în lăută Amurg lui, sunt ghidate de o rulare altar de o echidna oracular (Barry Otto), care oferă descrieri de benzi desenate, dar precise, de cvintetul şi de orientare a obiectului de căutarea lor. În ciuda o furtună puternică, grupul, numit acum “Band”, reuşeşte să ajungă la Copacul Mare, cu asistenţă din partea Gardienii, în cazul în care sunt instruiţi în chaws diferite, sau clase, dintre care una este predată de către Strix Struma (Sacha Horler) . Parlamentul European a arborelui ascultă cu atenţie povestea trupei. Un bufniţa, Allomere (Sam Neill), o bufniţă Mare Gray, obiecte de poveste. Cu toate acestea, o bufniţă ţipăt mustăţi numit Eyzlryb (Geoffrey Rush), se sprijină. Mai târziu, Soren Gylfie şi sunt introduse pentru o femeie Spotted Owl numit Otulissa (Abbie Cornish). Otulissa flirteaza cu Soren, şi el se indragosteste de ea mai repede în timp ce Gylfie dă ochii peste cap la ei.
Mai târziu, Ezylryb ia owlets pe o lecţie de zbor intr-o furtuna torentiala. Otulissa merge cu ei, dar numai pentru a acţiona ca suport. El demonstrează cum pentru a acoperi într-un mod controlat, cu Soren Gylfie şi luptă pentru a câştiga controlul. Soren scurt de masterat pipota-zbor, doar să-şi piardă controlul şi căderea spre mare. Ezylryb-l de salvare şi de ordine Soren pentru a merge înapoi la groapa lui. Soren învaţă că Ezylryb este, de fapt, Lyze Din Keil, şi el este furios, atunci când Ezylryb aduce derâdere la trecutul lui.
Allomere întoarce de la o misiune de scouting de la Sf. Aegolius cu vestea că cercetaşii au fost ucişi într-o ambuscadă de către cei puri. El a adus la copac două lună-clipit, o stare catatonica de entrancement cauzate de dormit sub clar de luna, pentru o perioadă prelungită de timp, owlets, dintre care una este sora lui Soren, Eglantine. Furios, Gardienii invada Sf. Aegolius. Soren reuşeşte să rupă transa ei şi Eglantine arată că Kludd au răpit-o şi a dat-o Allomere. Şocat de această înşelăciune, trupa iniţială repede zboara ajutoarelor de Gardienii “. Trădare Allomere lui le-a dus într-o capcană. Gardienii au fost fizic şi mental paralizat de minte şi pipotă-paralizant “pete”, operat de lilieci şi a făcut din biţi metalice spicuite de sclavi “Culegătorii” în luni înainte. Soren şi Gylfie, plus Amurg şi rasa Digger faţă de ajutoarele de Gardienii “.
Soren reuşeşte să dezactivaţi pete, de zbor în incendiilor de pădure şi de stabilire a unei lămpi în flăcări, riscându-şi propria viaţă. Cu doar energie suficient pentru a salva Gardienilor, el aruncă în câmpul Fleck şi magnet albastru este atenuat. Ezylryb ajută rapid şi Soren toate Gardienii zbura, gata de luptă. Soren luptă câteva cele pure şi se confruntă cu Kludd, care conduce lupta într-o pădure foc. Kludd este furios la Soren şi-l aruncă într-un copac de mai multe ori, înainte de Soren il prinde cu garda jos. Cei doi frati lupta un pic, înainte de berbeci Kludd în Soren. Fall Down un copac de ardere şi, care rupe Kludd aripa lui şi el este redat în imposibilitatea de a zbura. Soren prinde piciorul Kludd şi trucuri Kludd-l în trage-l, doar pentru a ataca Soren. Atac Soren Dodge Kludd şi încearcă să salveze fratele său înainte de a Kludd accidental intră în pădure foc, ca filiala a fost agăţându-se de-a rupt. Furios de la moartea lui Kludd, Soren întoarce la ajutoarele de Guardian, şi atacă cioc de metal (Joel Edgerton), liderul de cei puri. Cu toate acestea, cioc de metal coboară şi este pe cale de a ucide Soren atunci când bufniţă tânără reuşeşte să sulita lider inamic pe un stick de ardere de foc, omorandu-l. Între timp, Digger, Gylfie şi Amurg fend off de lilieci iminente. Nyra solicită atac la o retragere şi retur Band la copac. Soren, Gylfie, Twilight si Digger sunt onorat ca Gardienii din regatul bufniţelor. În timp ce Soren spune că organismul Kludd nu a fost niciodată găsit, el este dovedit a fi în viaţă, dar speriat de foc. Acum, cu ochii rosii stralucitoare ale celor de alte pure, el uită de la masca de cioc de Metal.